מכבי נתניה- יאמר וברקו מתכוננים לשנה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, May 30, 2005.

  1. Eden Member

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    מהיום הראשון שהוא הגיע לפה, כולם מצאו להם על מי להתעלק.
    פשוט לא יאומן מה שעושים לקאנן. במקום להתעסק במה שחשוב, מתעסקים בדברים כאלה, שעזורי יפתור את הבעיות שלו עם קאנן בעצמו, למה שזה יעניין אותנו?

    ועוד בONE פירסמו ידיעה משנית, שקאנן כנראה לא ימשיך בנתניה, למרות שאף אחד שמקושר בקבוצה הגיב, אז הם סתם ממציאים משהו כדי שיהיה רעש.
    איזה מדינה, איזה מדינה......
     
  2. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,642
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    מאוד מוזרה לי החשיפה של one, לא חשבתי על קאנן דברים כאלה, בכל מקרה זה טוב מאוד עבור אוהדי נתניה, אני בטוח שהרוב לא היו שמחים ששמעו שקאנן יהיה זה שייאמן אותם. נכון, בבית"ר הוא הצליח יחסית, במכבי לא היו לו כל-כך הרבה כלים, אבל נתניה של העונה הבאה מכוונת מקומות 2-5, וקאנן לא מתאים לאמן קבוצה כזו, גם מרקו בלבול לא אבל נעזוב אותו לרגע.

    ברקוביץ ויאמר חייבים להעיף אותו אם זה נכון, גיא עזורי התנהג אליו יפה וככה הוא מחזיר לו... אם הסיפור היה לא נכון קאנן היה מכחיש וזה אומר הכל. טלנובלה בכדורגל הישראלי חחח

    איתי שכטר הוא שחקן מעולה שיוסיף למכבי נתניה, טוב מאוד בשבילו שהוא לא הלך למכבי לדעתי, הוא היה צריך לסחוב לבד את העגלה. לנתניה יש סגל התקפי מעולה, פיטו עבדול ראזאק, אופיר חיים וגם איתי שכטר, תהיה לו תחרות על מקום בהרכב אני מניח, מה שלא היה קורה במכבי. כמובן שיש גם את כפיר אודי, הארסנל ההתקפי המרשים בליגה לדעתי, אם מסודי היה נשאר חחחחח.

    גם בקישור יש דברים לא רעים בכלל. פיטו הוא יותר קשר מאשר חלוץ, אנסומבו בקישור האחורי+בנין אולי זה יהיה שילוב יפה מאוד. ראזאק גם יכול לשחק כקשר.

    בהגנה אבי סטרול וז'אנו הגיעו, חסר עדיין מגן שמאלי אבל יש לי הרגשה שאנטבי לא יישאר בהפועל החוזה שלו נמוך לעומת שנים עברו. המטרה של נתניה צריכה להיות עכשיו השארת דקל קינן.

    בשער יש את שטראובר, אחד השוערים הטובים בליגה שנתן עונה ענקית.

    רק חסר לי משהו בעמדת המאמן. אולי חלק יזלזלו אבל גיא לוי היה יכול לאמן את נתניה כמו שצריך, גם שפיגל.
     
  3. ReL Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    3,759
    Likes Received:
    0
  4. ReL Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    3,759
    Likes Received:
    0
    גיא לוי אני תופס ממנו המאמן הצעיר מספר 1 בארץ , עם הפוטנציאל הגבוה ביותר , רק חבל שהוא חתם בנצרת עילית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx .

    ורשמנו כבר שראזאק לא ממשיך בעונה הבאה , יאמר ויתר עליו כי הוא לא רצה לעבור ניתוח .
     
  5. N כמוני Member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    30
    לא יאמן.
    בכל מקרה,אני חושב שזה די דמגוגיה לבוא ולומר שצריך להעיף את קאנן.
    לפי מה שהבנתי מהכתבה אז לא מדובר פה ממש בהטרדה,אלא פשוט קאנן התחיל איתה.
    אני בתור שחקן אומנם לא הייתי שש בשמחה לשחק אצל מאמן כזה,אבל גם אצל מרקו בלבול לא הייתי משחק כי גם הוא לא טלית שכולה תכלת.
    לא ראיתי שהעיפו את שחקני הנבחרת הצעירה ממשחק בינלאומי בגלל התקרית עם הנערה.
    בגלל שמדובר פה במאמן זר אז עושים עליו עליהום.
    שלא תבינו אותי לא נכון,מה שפורסם שקאנן עשה הוא חמור מאוד ולא מקובל,אבל קרו מעשים גרועים יותר בכדורגל הישראלי.
     
  6. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    הארסנל ההתקפי המרשים בליגה?
    ומה קטן, קולאוטי ובוקולי?
     
  7. ReL Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    3,759
    Likes Received:
    0
    ומסודי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
     
  8. Juanito Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    718
    Likes Received:
    0
    זה לא באמת קרה בזמן האחרון ווא הפך מאתר ספורט לאתר אופירה אסייג עם כל הגליצ'ים האלה על איזה רעידת אדמה בכדורגל מדובר פה?
    איזה הולנדי שלח אסאמאס לאיזה אישה לא רק שלזה נראה לי נכון ורק ניסיון של וואן למשוך אנשים לעצומה שתארו לכם איזה עצומה היית אם צ'ארלטון הייתה מביאה להם זכויות על שערים גם מה הקשר פה לבין האדמה של הכדורגל הישראלי זה למדור ריכילויות.
     
  9. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,629
    Likes Received:
    2,442
    למה החיים הפרטיים של קאנן צריכים לעניין אותנו בכלל?
    שיעשה מה שבא לו.
    אנחנו צריכים לבחון את צורת העבודה שלו, שאר הדברים לא מעניינים.
    שיעשה מה שבא לו זה עניין שלו ושל עזורי אם תרצו.

    מה גם שהידיעה הזאת מעוררת בי ספק גדול.
     
  10. ReL Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    3,759
    Likes Received:
    0
    עזוב את זה, הצרה שקאנן מביא איתו כותרות והרוב שליליות ! אנחנו לא רוצים שמכבי נתניה תהפוך לקבוצה של התקשורת ! אני לא ישכח איך מכבי ת"א שהיו לה כוכבים כמו ברקוביץ רוסו ונמני התפרקה וכל זה רק בגלל התקשורת , באימונים הייתה שכונה , יצרו לחץ עצום על השחקנים , והתקשורת לא עזבה אותם לרגע.

    מי צריך את זה בכלל? לא רוצים כותרות !!
     
  11. Juanito Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    718
    Likes Received:
    0
    תשכח מזה שלא יהיו כותרות- יאמר בא לפה מהסיבה שארקדי בא, לעשות כותרות.
    הביא את ברקוביץ מביא הכותרות הרשמי של מדינת ישראל ועכשיו את ההולנדי הזה שבא מהולנד עם שק של כותרות.
     
  12. נדב מיכאלי Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    0
    ברקו-ביץ' זה בנאדם שמושך כותרות וכל עוד הוא בנתניה לא יהיה שם שקט.
    אם קאנן באמת יהיה המאמן של נתניה שוב יהיה שמייח באימונים (ולא במובן החיובי).
     
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,633
    Likes Received:
    5,234
    כל מילה בסלע. ה"חשיפות" הצהובות, האובר דרמטיות והשפה העילגת. ככה נראה האתר שנשלט על ידי האישה הפאתטית.
     
  14. ReL Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    3,759
    Likes Received:
    0
    ממש לא , יאמר הוא לא ארקדי , יאמר הוא בן אדם צנוע ולא מחפש פרסום - עובדה שהוא לקח את נתניה בסופו של דבר למרות כל הטורים שכל מיני אנשים שיאמר בא רק לחפש פרסום והוא לא יקנה את נתניה .

    יגאל אנטבי העדיף חוזה נמוך וחתם בהפועל , אני מאמין שזה רק בגלל טון קאנן , מי ירצה בכלל להתאמן תחת קאנן???!
     
  15. נדב מיכאלי Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    0
    זה לא קשור רק לקאנן ,אנטבי אוהב את הפועל וטוב לו שם .
    אגב ברקו-ביץ' הביא לנתניה בערך 10 שחקנים חדשים.תופעת טבע.