בחירות 2003

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by ג'רי בית הלוי, Dec 23, 2002.

  1. Don p1 Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    1,453
    Likes Received:
    0
    להשוות את ש"ס לS.S??
    תגיד לי אתה בן אדם נורמלי???
    איך אתה מעז לעשות את השוואה האלה, אתה יודע מה זה הS.S?
    ש"ס היא מפלגה דתית, נכון שיש בה שחיתות אבל מפה ועד להשוות אותה עם מפלגה נאצית גזענית שהרעיון שלה הוא השמדת העולם, זה ממש שטויות.

    אני חושב שאתה עושה נזק לך ולתנועה שאתה מייצג, אז במקומך עדיף לשתוק.
     
  2. Kalashnikov Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    אני יודע מצוין מה זה ס"ס.

    אבל תודה שזה משחק מילים משעשע


    ש"ס באנגלית-SHAS
    אם כותבים את זה ב2 אותיות כמו בעברית יוצא...SS

    (כשמקצרים אז במקום SH תמיד מופיע רק S)
     
  3. Don p1 Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    1,453
    Likes Received:
    0
    מצחיק?!...
    היא מצחיק אם הייתי משווה את השם של אמא שלך להיטלר?
    מה זה השטויות האלה, באמת....
    החברה שלנו בארץ נמצאת במצב ח-ר-א!!!
    ולפי הפעיל הזה, גם שינוי לא תשפר את זה...
     
  4. AFC Member

    Joined:
    Jul 31, 2002
    Messages:
    4,665
    Likes Received:
    0
    קלצ'ניקוב, שמע, מעולם לא ידעתי שאפשר להיות כל כך קיצוני לכיוון של שינוי.

    אמנם החרדים באמת מנצלים את החוק טל שהביאו להם, והמפלגה ש"ס באמת מגעילה (אבל מכאן ועד השוואות עם בן לאדן והנאצים רחוק מאד), אבל איך אתה מעז לקלל ציבור שלם של יהודים, אחיך, שבסה"כ מאמין באלוהים הרבה יותר ממך?? זוהי זכותם המלאה, שרץ מחליא שכמותך.

    ואל תדבר על אפליות, החרדים סובלים מאפלייה חמורה, בגלל השם הרע שכל מני אנשים (וביניהם ש"ס) הציאו להם.

    הנה מאמר של אדם חרדי באתר www.shofar.net (אתר מצוין) :

    כשגל לא משרת בצבא, הוא פצפיסט.
    כשאני לא משרת בצבא, אני משתמט.

    כשגל לוקח כסף מהמדינה הוא סטודנט.
    כשאני לוקח כסף מהמדינה, אני סחטן.

    כשגל הולך לתיאטרון באיידיש, הוא נאור.
    כשאבא שלי מדבר איידיש, הוא חשוך.

    כשגל הולך לביקור בכנסיה, הוא פלורליסט.
    כשאני הולך לבית הכנסת, אני מימי הביניים.

    כשגל יורד לחפש את עצמו בתאילנד, הוא ציוני.
    כשאני נשאר בארץ, אני פנאט.

    כשגל משתתף בהפגנה, הוא דמוקרט,
    כשאני משתתף בהפגנה, אני מעורר מהומות.

    בשביל גל לכתוב את המאמר הזה, זה חופש הביטוי,
    בשבילי לכתוב את המאמר הזה, זה סתם ליבוי יצרים.

    אתה צריך באמת עזרה דחופה.
     
  5. Garbachov Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    עריכת המנהל LUFC (פולדש):

    תקשיב טוב טוב גורבאצ'וב, מילא היית חרא של נשיא, אני לא אתן לך לעשות כאן תעמולה לא הוגנת, פוגעת, משפילה ולא חוקית בעליל כנגד אף אחד.

    אז שב בשקט בבקשה.
     
  6. Julian Joachim Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    7,506
    Likes Received:
    0
    שני דברים.

    א. קלשניקוב, אתה בעיקר מזיק למפלגה שאתה מייצג, וכאחד שדי תומך בסה"כ במצע של שינוי, אתה גורם לי לאט לאט להעדיף חבר'ה כמו ישראל אחרת, שעם פעילים שלהם דיברתי, והם אינם קיצונים כמוך. החרדים הם יהודים כמוני וכמוך, וזה שיש שם שחיתויות, לא אומר שהם נאצים. זה רק אומר שמשהו רקוב בהנהגה שלהם, אבל צעד לשינוי המצב צריך לבוא מתוכם, מתוך החברה החרדית. לנו, החילונים אין מה לעשות.

    ב. וידוקה, הם לא מאמינים בתורה יותר ממך. זה שהם מקיים תרי"ג מצוות והם הולכים ע"פ פסקי הלכה שאני לא ממש חושב שהם בעלי משמעות דתית-יהודית, לא הופך אותם ליותר יהודים או מאמינים, זה הופך אותם לעדר של אנשים שהולכים אחרי המנהיגים שלהם, שלאו דווקא חושבים על טובת הציבור שלהם. בכל מקרה, הם לא מאמינים יותר באלוהים או בתורה.
     
  7. ג'רי בית הלוי Member

    Joined:
    Jul 31, 2002
    Messages:
    5,106
    Likes Received:
    0
    קלצ'ניקוב, גורבאצ'וב ושאר חבריכם, אני רוצה להצדיע לכם.
    הצלחתם להמאיס עלי מפלגה שעד לפני שלושה ימים הייתי מוכן בכיף להיות פעיל שלה(אפילו כשהגיע עיתון שלכם, ואבא שלי אמר לי ישר "תזרוק אותו", אני שמרתי אותו וקראתי). אבל אז אתם באתם, והצלחתם פשוט להגעיל אותי.
    אולי אני משלה את עצמי, אולי אני אידיוט, אבל אני באמת חושב שהמאבק בסחטנות של מפלגות כמו ש"ס הוא דבר מבורך, כי לכל אחד מגיע לחיות פה במידה שווה. וכל אחד זה כולל את החרדים, החילונים, ההומואים, הדרוזים, האשכנזים, המזרחים, הקווקזים, היתושים והבריטים. לכל מי שכמוני, נמאס עכשיו משינוי ומהשגרירים הדפוקים, ישנו אתר, חופש,www.hofesh.org.il, אני חושב שהוא יכול לתת מענה לאנשים שתומכים במאבק למען מדינה חופשית, אבל לא בגישה הפשיסטית שונאת הזרים שלכם.
    אני מצטער מאוד על סתימת הפיות, אבל מעכשיו, כל הודעה של פעילי שינוי פה פשוט תימחק, אפילו אם אני אחזור אחרי שבוע ויהיה פה דיון של 83 הודעות. סורי.
    פולדש וגבי- אני מצפה ממכם לנהוג כמוני.