לא מבין את ההמולה והשמחה.. אני במחזור ה2 כבר אמרתי לכם שחיפה אלופה מה עוד שאני היחיד שבחודש יוני אמר חיפה טריפל באנקר וכולכם צחקתם עליי ואמרתם שאני 'מנחס' וכו...והנה אנחנו עס חודש מאי ונותרו רק עוד 2 מש כדי שתקחו טריפל וכדי שאני אשתיק את כל הפורום הזה שדרש את ראשי עונה שלמה... ניפגש במאי עם הטריפל החיפאי שאותו רק איד אחד חזה ביוני 05!!!
אז מה..אני אמרתי לכל הפורום שקדימה תזכה בבחירות ותשאלו את כולם פה אמרתי להם לפני יומיים שהשמש תזרח בבוקר וזה קרה ואמרתי לכולם ביום חמישי שביום שישי תשודר ארץ נהדרת ומי שלא הבין את הרמז...שידפוק את הראש בקיר.. השחקן ה-13 זה במיוחד בשבילך כי כבר נמאסה ההתבכיינות הזאת שלך,אתה לא הוכחת כלום ותן לשמוח בשקט... ועכשיו.... :aaa025: ירוק עולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב מזל טוב, ועכשיו נצכונן לחגיגה בירוק מחר.. נקווה לשחזור של התוצאה מהסיבוב הקודם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx נקווה להפגש כאן גם בעונה הבאה באותו המעמד :aaa021: http://www.mhaifa.co.il/images/pic.Xxx
לריקי, לגל, לקופירוק, ...לכל אוהדי מכבי חיפה, ובמיוחד לג'ורג' ואסילי, לשחקנים הנהדרים כולם, והנהלה המצויינת בראשותו של יענקל'ה שוכטוביץ': מלוא הברכות והתשבחות על עונה נהדרת של מכבי חיפה ! נתתם יופי של עונה ואני מקווה שגם בעונה הבאה תתנו תצוגה דומה....ותסיימו במקום השני אחרי בית"ר! מזל טוב , מכל הלב , ממי שחיפה נמצאת אצלו במקום השני אחרי בית"ר. :aaa025: :aaa025: :aaa025:
אין ספק אליפות מרשימה. 3 ברצף. אני בטוח שגם שנה הבאה ניתמודד על האליפות,לפחות תהיה קצת תחרות מצד בית"ר,ואלי מכבי ת"א.
הכל טוב ויפה, אליפות שלישית זה בהחלט מרשים, אבל רק לי יש הרגשה דבילית שעזבו אם אנחנו מנצחים היום או לא, יש לי תחושה שאחד הזרים היותר גרועים שנחתו כאן, פולופ, יכבוש נגדנו שער הערב. סתם עוד מתנה שחיפה אוהבת לתת לעניים...
תודה רבה :aaa031: עשו קליפ ממש יפה על מסע האליפות שלנו עד כה בידיעות.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242296,00.html
ככוכבי העבר של מכבי חיפה נזכרים באליפות שלהם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241853,00.html http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/770071/YE0304705_wa.Xxx ( בתמונה, שצולמה על ידי ראובן שוורץ - מוישל'ה סליקטר " ראש פז " )
כל הכבוד לאוחנה ורוני לוי על הפרגון. גם פרננדז יכול לפרגן אני מאוד אוהב אותו הוא מוסיף המון צבע לליגה אבל שהוא בא ללמד על תרבות לא יזיק לו לדעת לפרגן לפעמים. מברוק לחיפה עשתה את זה בסטייל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
מה קורה בין רוני לוי לאוחנה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אוחנה בתור מחמיא, רוני לוי מכריז שבשבילו אוחנה הוא מאמן העונה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בקיצור, אחרי המשחק אתמול, שהיה באמת חוויה כפי שהובטח, קמפיין חדש ביציאי קריית אליעזר - יוסת בנאדו להתקפה!! ועכשיו ברצינות, הצמד רפאלוב את בן בסט פרע שטרות במשחק, ועדן הראה שהוא יודע להיות סקורר.. הגול השני מהבישול של רפאלוב - ענק..
אין כאן שום הפתעה: רוני לוי ואלי אוחנה חברים טובים , עוד מתקופת היותם כדורגלנים פעילים. רוני לוי אף שימש כעוזר מאמן של אלי אוחנה בקדנציה הראשונה של אוחנה בבית"ר, אחרי שהרס"ר קשטן עזב להבועל. רוני לוי נהייה קבלן אליפויות - אוחנה נלחם על תדמיתו והליגיטימיות שלו כמאמן בליגת העל... איך שר שמוליק קראוס ( אוהד בית"ר אגב ) : " אוהו, איך שגלגל מסתובב..."
רוני לוי בחיים לא היה בביתר, בעונת 99/00 הוא היה עוזר מאמן של אלי כהן במכבי חיפה וכמה מחזורים לסיום המאמן הראשי אחרי שפיטרו את אלי כהן.