עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

  1. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה היה ברור, שרוב הזמן ויאריאל לא תרצה לחשוף את עצמה יותר מדי. היא תנסה, כמובן, גם היא לתקוף ולחפש את השער חוץ הכל כך יקר. אבל אתה יודע, זה גם תלוי במה שאני קורא לזה התפתחויות המשחק. גול מוקדם של ארסנל ו-ויאריאל יודעת, שהיא תצטרך להעז יותר.
     
  2. Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/05
    הודעות:
    1,121
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חשבתם שהפציעות נגמרו? לא! מטייאה קז'מאן נפצע ומחר נידע האם עוד שחקן גמר את העונה בהליגה הספרדית.
     
  3. Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/05
    הודעות:
    1,121
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איימאר יצא מהבית חולים בעוד כשבועיים, מהר כצפוי. איימאר יהיה במונדיאל.
     
  4. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תיקון- אם הבנתי נכון, איימאר עשוי להשתחרר מבית החולים כבר תוך 48 שעות. המצב שלו משתפר מיום ליום ובקצב החלמה מהיר.

    מכת פציעות, עמי אמר? טורס נפצע היום באימון הבוקר של אתלטי, והוא "בספק רציני למשחק הבא נגד אלאבס". וגם בסינאס נפצע ובספק למשחק הבא של מאיורקה נגד אוסאסונה. גם קאנוטה הפצוע מנסה להחלים כמה שיותר מהר, על מנת לשחק במשחקים ההיסטורים של סביליה נגד שאלקה בגביע אופ"א.
     
  5. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עפ"י החלטת הנהלת סארגוסה, ויקטור מוניוז לא ימשיך לאמן את הקבוצה גם בעונה הבאה. המאמן, שאימן בעבר את בארסה, לא יאריך את חוזהו, המסתיים בסיום העונה.

    לפי ה'אס', ליברפול, שמחפשת כידוע קיצוני ימני, פנתה שוב אל בטיס בקשר לחואקין, אבל לופרה ממשיך להתעקש על לפחות 30 מליון יורו. הגיוני, אבל הוא לא הולך לקראת השחקן. ראפא בניטז וליברפול לא יכולים להרשות לעצמם לשלם סכום גבוה שכזה. חואקין התייחס היום שוב לעתידו: "השנים חולפות ואני רוצה לנסות משו אחר. אף אחד לא יכול להגיד, שלא הייתי מסור לבטיס, כי הייתי מסור אלייה ב100 אחוז. זכינו בתואר, הגענו לצ'מפיונסליג, ואני חושב שאני צריך לגדול כשחקן ולחוות חוויות שונות".

    חואקין גם לא שולל להשאר בבטיס: "יש לי יחסים טובים עם הנשיא, ואם תגיע הצעה טובה נדבר. או שאני אשאר בבטיס, כמו שקרה בשנים עברו. השארות כאן לא תהיה סיוט, למרות שבעוד כמה זמן אני יכול לחשוב, שאולי הייתי צריך ללכת". וכמובן, שנשאל על ריאל מדריד, קבוצתו האהודה, הוא שיבח אותה: "היא קבוצה מפוארת בקנה מידה עולמי מרמה ראשונה".

    בנוסף, מרק גונזאלס הצ'יליאני, שמושאל מליברפול לריאל סוסיאדד, עשוי להיות מושאל מליברפול.. כן כן, לבטיס. מסתמן שמרק גונזאלס לא יקבל את אשרת העבודה באנגליה גם העונה, ולכן יש אפשרות שישחק בבטיס בעונה הבאה. עסקה כזאת עשוייה להוריד ממחירו של חואקין, שכן בטיס תצטרך להעביר תשלום כספי לליברפול בעבור העסקה.

    עוד מליברפול, שרוצה ככל הנראה לקנות את כל שוק השחקנים הספרדים: הקבוצה מכחישה, שהיא סיכמה עם ויקטור, הקיצוני הימני של דפור, שמסיים את חוזהו בקבוצה בסיום העונה ונמצא במגעים על הארכת חוזהו.

    פרננדו טורס יאלץ להעדר לפחות משתי משחקים.

    ונסיים עם ידיעה קצת צבעונית: אמדאו קראבוני כבר בן 41. נגמר לו החוזה בולנסיה בסיום העונה, אבל הוא לא יאריך את חוזהו בקבוצה. כל זה לא מונע מהאיטלקי, שהוא השחקן הותיק ביותר בפרימרה, את הרצון להמשיך לשחק עונה נוספת וברמות הגבוהות. השחקן, שהוא הסוכן של עצמו (כן כן), הודיע כי הוא פתוח להצעות.
     
  6. Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/05
    הודעות:
    1,121
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לשנות את הכותרת בבקשה, 'אל פז'סו' איימאר החלים מהדלקת בקרום המוח, אחרי שבוע ימים בבת חולים, והרבה דאגה מקרב האוהדים, השחקנים וההנהלה, יצא היום פאבליטו איימאר מהבית חולים, מצבו הבריאותי מצויין, והוא הוא שיש סיכוי שאפילו ישחק עוד העונה, כרגע הוא צריך כמה ימי חופש, אבל אין ספק שזה לא חמור כמו שחשבו, ואיימאר בריא ושלם. חדשות טובות לכל אוהדי הכדורגל העולמי ללא ספק!

    http://img507.imageshack.us/img507/5969/aimar19abrdcha6om.Xxx

    דפורטיבו מעונינת בחיזוק בעונה הבאה, כרגע יש כמה שחקנים על הפרק, השם החם הוא דייגו הברזילאי של פורטו, שלא התאקלם בפורטוגל, ולא מיצא את הפוטנציאל שלו. גם ורדר ברמן בתמונה, בדפור מקווים שרצונו של השחקן בספרד יגרום לזה שהוא יגיע לקבוצה בסכום שנע בין 6-8 מיליון יורו.

     
  7. Alexander Hleb Member

    הצטרף ב:
    ‏19/8/05
    הודעות:
    2,860
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השאלה שמעניינת עכשיו היא האם פקרמן יקח אותו למונדיאל? אי אפשר להתייחס את זה כלמובן מאליו, הבנאדם לא בטוח יהיה בכושר משחק ואולי אפילו לא כשיר 100% מבחינה בריאותית.
     
  8. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.as.com/articulo/futbol/Juventus...sdaiftb_65/Tes/

    אחרי שאתמול הודיע חואקין, שהמחיר שלו יהיה 25 מליון יורו, היום ב'אס' אומרים, שיובנטוס רוצה לסגור את העסקה של חואקין עכשיו, והיא מוכנה לשלם 25 מליון יורו. יובה רוצה לסגור את הכל כמה שיותר מהר ולפני המונדיאל, גם כדי למנוע העלאה במחיר של חואקין, או במקרה שקבוצות גדולות אחרות יחליטו ללכת עליו (חצי מהקבוצות הגדולות באירופה רוצות אותו, ואחרי הדיבורים האחרונים בעניין שלו, הרבה מאד קבוצות חושבות עליו, לפי הפירסומים. הדיבורים הם על 7 קבוצות גדולות שרוצות אותו- ריאל, בארסה, ולנסיה, אינטר, יובה, ניוקאסל וליברפול). לדברי גורמים ביובה, שם קאפלו כבר רצה את חואקין עוד מימיו ברומא, אם לופרה יעכב את העסקה, יובה עשוייה לסגת ממנה, כי קאפלו רוצה לסגור את העניינים כמה שיותר מהר, כדי שיידע אם הוא יוכל לשים את חואקין בתוכניותו המקצועיות לעונה הבאה.

    בויאריאל לא נרגעו מהשיפוט אתמול, ויש קולות בקבוצה האומרים, שאופ"א לא רוצה אותה בגמר, כדי להמנע ממצב שהגמר לא יהיה אטרקטיבי, כביכול.

    קיקה סאנצ'ס פלורס ממשיך להתעקש על כך, שהדיבורים על הארכת חוזהו לא יחלו, לפני שהקבוצה תבטיח את המקום השני.
     
  9. Quique_Flores Member

    הצטרף ב:
    ‏17/3/06
    הודעות:
    469
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא יודע אם יובה תתאים לחואקין, גם בגלל הליגה שבה הוא ישחק וגם בגלל צורת המשחק של יובה, אני מקווה שהוא יעבור לקבוצה שמתאימה לו

    לא הבנתי מה העניין הזה עם קיקה ולמה לא הוא לא רוצה לחתום על החוזה
    רק שלא יקרה איתו מה שקרה עם בניטז וגם הוא יברח
     
  10. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חואקין ליובנטוס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    זה נשמע כמו מה שהולך להתברר בתור מקרה קלאודיו לופז\מנדייטה מספר 3
     
  11. Quique_Flores Member

    הצטרף ב:
    ‏17/3/06
    הודעות:
    469
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אלה באמת מקרים עצובים (מנדייטה פחות כי הוא עבר אחרי שנה לבארסה למרות שגם שם הוא לא מצא את עצמו, קלאודיו לופז זה סיפור טרגי)

    חואקין לדעתי לא יצליח בליגה האיטלקית הקשוחה ולא נראה לי שהוא באמת רוצה לשחק שם
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/4/06
  12. פלג Member

    הצטרף ב:
    ‏13/12/05
    הודעות:
    484
    לייקים שהתקבלו:
    5
    בדיוק!! אני לא מאמין שגם יובה בעניין, חמור וחבל מאוד. חואקין הוא באמת לא מתאים לליגה האיטלקית, הוא שחקן קלאסי יותר. אני עוד אוהד יובה(חוץ מריאל) ולא ההיתי רוצה לראות אותו ביובנטוס. אני בתור אוהד ריאל ההיתי רוצה לראות אותו בקבוצה. הוא מתאים מאוד, במשחקים טובים של ריאל הוא יכול להשלים את הפאזל בצורה נהדרת, עם רוביניו, רונאלדו, קסאנו. בקשר לעסקה עצמה בנוגע למעבר שלו ליובה, כולי תקווה שהעסקה לא תצא לפועל בסוף...
     
  13. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תראו, לא בטוח שזה יהיה הכי טוב לחואקין, אבל זאת אופציה, שהוא יצטרך לחשוב עלייה הרבה. אני דווקא חושב, שאין סיבה שחואקין לא יתאקלם באיטליה. סגנון המשחק שם הוא לא כמו שהיה בעבר, הליגה מאד השתנתה ולדעתי, חואקין בהחלט יכול להתאקלם ביובה. יכולות להיות אופציות טובות יותר, אבל אם חואקין יחכה עם זה, יובה עשוייה לוותר על העסקה, לפי הפירסומים, ואז חואקין עלול לבזבז עוד שנה בבטיס.

    כרגע, אני לא חושב, שיש אופציות טובות יותר ורציניות, שכבר החליטו ללכת על חואקין. מלבד ניוקאסל וליברפול, עדיין לא הגיעו הצעות רשמיות מקבוצות אחרות. וברור שיובה אופציה טובה יותר משתיהן, שבכלל אין להם את הכסף לשלם 25 מליון יורו על חואקין. וכמובן שיהיו פה את אוהדי ריאל, שיגידו שריאל צריכה להביא את חואקין, אבל בריאל המצב לא ברור והיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה. ועד הבחירות, כאמור, אין לחואקין זמן לחכות והוא גם לא יחכה שוב לריאל, תהיו בטוחים בזה.

    רוברט פירס הודה אחרי המשחק אתמול: יש לי הצעה לשנתיים מויאריאל. "כרגע, הכי חשוב לי זה לעלות עם ארסנל לגמר ואח"כ אחליט אם אשאר, או אעבור לספרד לויאריאל". במילים אחרות, לא ריינג'רס וכנראה גם לא ולנסיה, שאולי ירדה ממנו והחליטה ללכת על אופציה טובה יותר ובעיקר צעירה יותר (חואקין?). ההתלבטות היא בין ארסנל לויאריאל.

    שחקן אחר, שכמעט בוודאות יעשה את הדרך שלו לויאריאל בעונה הבאה, הוא ניהאט. הטורקי, שלאור המשחק הקרוב מול ויאריאל הואשם בזה שהראש שלו כבר בצוללת הצהובה, ענה היום למבקרים ואמר, שמדובר בסך הכל בפורמה לא טובה. הוא הזכיר להם את העונה היפה ההיא של 02\03, בה הוא כבש 23 שערים, אבל במהלך העונה היו לו 6 משחקים רצופים ללא שער (הרצף כרגע עומד על 5).

    אליסיו טאקינארדי, המושאל העונה לויאריאל מיובנטוס, ימשיך בצוללת הצהובה במסגרת השאלה של עונה נוספת.

    דייגו טריסטאן, שלא מקבל מספיק דקות משחק בדפור: "אני לא יכול להבקיע בלי לשחק, אז אולי עדיף שאני לא ימשיך".

    פרננדו סאנז, הקפיטן של מלאגה ב7 השנים האחרונות, הודיע: אם לא אמשיך במלאגה, אפרוש.
     
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    חואקין יכול להתאים מאוד ליובנטוס, אבל תלוי במאמן.
    דוגמא קלאסית מתרחשת ממש עכשיו ביובנטוס, ובדיוק באותה עמדה. מאורו קאמורנסי חווה עונה קשה מאוד במועדון, ולא בגלל היכולת הרעה שלו (גם סיבה) אלא בגלל אי החופש שהוא מקבל מפאביו קאפלו.
    קאפלו מחנך את השחקנים שלו לשחק בצורה סיסטמטית, ממש כמו מכונות. קבוצה שדוגלת במשחק היעיל והמביא נקודות.
    בגלל זה, העונה ביובנטוס 2 השחקנים היצירתיים ביותר שהיא יכולה להציע: זלאטן איברהימוביץ' ומאורו קאמורנסי חווים עונה לא הכי טובה וזה רק בלשון המעטה, וגם אם נניח שהם נתנו יכולת טובה בחלק הראשון של העונה, עדיין הם לא היו שם ברבע גמר מול ארסנל וכרגע העונה הזו עבור האוהדים נחשבת ככישלון.

    קאמורנסי ככל הנראה יעזוב בקיץ את יובה, לכן מן הסתם מנסים להביא את חואקין. קאפלו צריך להבין שהוא יצטרך לתת חופש פעולה לחואקין, אחרת הוא לא יקצור ממנו את הפירות.
     
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,789
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    ריקארדו קארבליו בדרך לספרד !

    הבלם הפורטוגלי הבנ"ל של צ'לסי,ככול הניראה יעזוב את אלופת אנגליה,ויעבור לשחק בספרד לפי הסוכן שלו (חורחה מנדז), הוא יהיה בריאל מדריד או בבארסה שמיתחרות על שירותיו.
    הסיבה ככול הניראה ביגלל הריב שהיה לו עם מוריניו בתחילת השנה.
    לפי הסוכן שלו ריאל היא המובילה במירוץ אחריו,כזכור ריאל ניסתה להביא אותו מפורטו ליפני שנתיים אך הוא בחר להגיע לצ'סי של מוריניו תמורת 28.6 מיליון יורו. לפי הערכות צ'לסי תשחרר אותו בסביבות ה15 מיליון יורו.
    בריאל מאוד בונים על השילוב של עם סרחיו ראמוס שיכול להניב את אחד ממהגנות הטובות בעולם.
    כמו שאמרתי גם בארסה בתמונה,אבל רוב היכויים נותים לטובת ריאל מדריד.