בחירות 2006:: אולמרט ימשיך לכהן כרוה"מ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏30/11/05.

  1. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    המדיניות של ביבי רק תרמה להרחבת הפערים הכלכליים בחברה הישראלית,זה שאתה רואה
    אנשים סועדים ונוהגים ברכבים החדשים בשוק זה יפה מאד,אבל כמוהם יש שכבה רחבה
    מאד של משפחות במצוקה,ילדים בקו העוני,זקנים שלא מסוגלים לרכוש תרופות וכו..
    לבעלי ההון יש חלק משמעותי בפיתוח המדינה וקידומה,על זה אין עוררין אבל המדיניות כלפי
    חסרי הממון לא הוגנת.

    מבחינה מדינית נראה שאתם קונים את התעמולה של ביבי,אל תשכחו שכמו שהוא עלה
    לשלטון ב-96 כך הוא גם ירד במהרה,ובסך הכל הוא יעשה מה שהאמריקאים יגידו לו
    כמו כל ראש ממשלה אחר שיכהן פה.
     
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוני בלייר הוא ראש ממשלה למופת לדעתי. אחלה דוגמה ומודל לחיקוי שמדבר גם לצעירים (כשהלייבור עלה נאם על משקל השיר Football's Coming Home).

    הייתי מצביע לליכוד אם לא כל השחיתות שעדיין רצה שם עם העוזי כהנים למיניהם, ואם לא הייתי חושב שמדיניות הביטחון שלהם עקשנית באופן אבסורדי והרסנית, אני לא רוצה פה מדינה עם רוב מוסלמי.

    בכל אופן סטרטפורד, אל תלך לאחלה, אחותי קיבלה שם קלקול קיבה של החיים, ועם איך שהסלטים שלהם נראים - בצדק. אחד השותפים המקוריים של המסעדה הוא אלי מחפוד (כמוני, פתח תקוואי במקור) והוא יושב כיום בכלא על העלמת מס.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/3/06
  3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/3/04
    הודעות:
    9,326
    לייקים שהתקבלו:
    460
    כל מי שמכיר אותי מהבחירות הקודמות יודע שאני שמאלני ברמ"ח איברי, תומך נאמן של מפלגת העבודה, למען האמת יש לציין שגם סבא שלי כשעלה לארץ הצביע כל חייו לעבודה והוא חבר מרכז, בעל מעמד גבוה במפלגה, גם להוריי יש מסורת של הצבעה לעבודה, אבל לאור הנסיבות כיום יש לי רק דבר אחד לומר :

    דא ליברמן!

    http://www.beytenu.org.il/files/images/pesha.Xxx

    בעבר חשבתי שהבנאדם ימני קיצוני ומסוכן למדינת ישראל. אבל כמו כל דבר בחיים במקום להיכנע לדיעות קדומות למיניהן, אחרי ששמעתי שתוכנית "הקו הציוני" שהבאתי לפורום אומצה על ידיו, התחלתי להתעניין והיום אני יכול בבירור ובביטחון מלא לומר שמדובר במנהיג חזק וחכם אשר יוכל להוביל את מדינת ישראל לעתיד טוב יותר. אין אף מפלגה ששמה בראש מעייניה את המלחמה בפשע, מלבד ישראל ביתנו. אין אף מפלגה שמתייחסת כה ברצינות לחינוך, כמו ישראל ביתנו. והכי חשוב - אין שום התייחסות לבעיה הדמוגרפית של ישראל עם הערבים על הקו הירוק מאף מפלגה מלבד ישראל ביתנו! אין אף מפלגה מלבד הירוקים וישראל ביתנו שמסתכלת לטווח הארוך בבחירות האלה. אנחנו בדרך להפוך למדינה דו-לאומית וכולם מתעסקים בחמאס, חמאס שחמאס, אם ישראל רוצה היא יכולה להשמיד את החמאס ולהחריב את עזה כיום, אבל מה יהיה בעוד 20 שנה כשמספר הערבים במדינת ישראל יהיה כמעט זהה למספר היהודים?

    לדעתי מפלגות כמו הליכוד או בטח ובטח שהאיחוד הלאומי הן סכנה למדינת ישראל מבחינה דמוגרפית, שכן הן מאמינות בארץ ישראל השלמה (בניגוד לליברמן ולכן אני בכלל לא תופס ממנו כקיצוני ימני), רעיון שיביא לחיסול מדינת ישראל והפיכתה למדינת פלשתינה. בעבר אמר איסמעל האנייה וכן השייח יאסין כי ההתרבות הטבעית של ערביי ישראל תהיה הגורם שיעזור להם לנצח את הכיבוש ולהשתלט על ישראל.

    דא ליברמן!
     
  4. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הרבה מאוד ממשפחות המצוקה הם משפחות שהיו רגילות לחיות על חשבוני ועל חשבונך,
    כל ילד היה שווה כסף נוסף וטוב ששמו לזה סטופ!(שוב בעיקר דתים/פיגווינים וערבים,מצידי ששני במגזרים הללו יעלמו מהעולם)
    הרבה מאוד מהשיכבה הנמוכה מעדיפים להמשיך לבכות על מר גורלם(גם בממשלות הימין וגם בשמאל)ועל קיפוח ועל אין ועל המדינה צריכה לדאוג לי,אני אומר fuck off,
    כמה פעמים יצא לי לראות את הבכיינים הללו בטלוויזיה כשלצידם יש מאלברו אדום,פלאפון חדיש והשיער של האשה צבוע לאחר ביקור בסלון יופי,
    אני לא אומר שאין נזקקים אבל המספרים הם שיקרים,יש לא מעט שמקבלים דמי אבטלה ועובדים בשחור,
    יש לא מעט שלא מכבודם לעבוד בעבודות מסויימות,יש כאלה שמעדיפים לשבת בבית לקבל אבטלה ולהאשים את ביבי במקום לעשות מאמץ ולעבוד תמורה אותו סכום רק בלי לחשוב שיש אפשרויות של קידום והטבות במס לאלו שכן עובדים,

    הבאתי את הדוגמא של שדה התעופה,מסעדות ומכוניות כי אי אפשר לטעון שרק בעשירים טסים,אוכלים,נוסעים,

    בסופו של יום האדם עצמו הוא האחראי למצבו שלו(ושוב לא מתכוון לנכים,חולים ולנזקקים אמיתים),
    המדינה לא צריכה(ובטח לא שאר התושבים שמשלמים מיסים)לממן כל אחד שלא מתאים לו רמת החיים שבה הוא חי,
    להורים שלי קשה כמו לכולם,לכן כשהם הולכים לסופר הם כבר לא מבזבזים בלי להסתכל יותר מדי אלא חושבים מה צריך ומה לא,
    קשה לכן הם ממשיכים לעבוד עוד ועוד,
    לא בוכים,לא ביבי שקרן,לא תנו לי,תנו לי ותנו לי.
    המדינה פה נהיתה מדינה של פרזיטים,ביבי הביא למחשבה מתוקנת של תעבוד,תרוויח תקבל הטבות,
    לא תעבוד,תשב בבית,לך תחפש ת'חברים שלך!

    הוטספר,
    אחלה זה בסדר אבל בכ'ס אני מעדיף את סטקיית הכפר.
    ולגבי השחיטות בליכוד,רק לפני שבועיים ביבי בצעד נבון הוציא את הכוח מידי עוזי כהן ושאר חברי המרכז,
    רוב המושחטים(כולל חברי המרכז)עברו לקדימה,
    ומדיניות הביטחון של הליכוד היא לא עקשנית או הרסנית אלא מציאותית,תסתכל טוב טוב מי נמצא מאחורי גבולות המדינה,מספיק עם חזון מזרח תיכון חדש ושאר חלומות בהקיץ או סיפורי סבתא שגם הערבים רוצים שלום,איזה בעסה זה לנפץ את הרעיון של יהיה פה יום אחד טוב אם רק ניתן או נשב עם הערבים,
    הים הוא אותו הים,הערבים הם אותם ערבים והדבר היחיד שהם מבינים זה כוח,רק ככה הם ישבו בשקט,
    הביטחון של ישראל נפגע רק ע'י צעדים שנעשו בשנים האחרונות,צעדים שהראו על חולשה ולכן ה טרור רק גבר,התחזק,השתפר,ואני מדבר על הבריחה מלבנון(היה צריך לצאת אבל בדרך אחרת)הפינוי מגוש קטיף(היה צריך לצאת אבל לא ככה,לא כשהטרור רק התקדם עוד יותר לעבר מדינת ישראל),
    אי התקיפות אחרי פיגועים כמו הדולפינריום,

    בתקופה של ביבי רק פעם אחת חיזבלאה ירה קטיוישות לעבר ישראל,באותו הערב ביבי נתן הוראה וצה'ל פגע בתשתיות החשמל בלבנון וחצי ביירות היתה תחת אפלה ימים רבים,זה הספיק להם בכדי להבין את הרמז ולאחר מכן בתקופתו לא נורה עוד טיל אחד לכיוון ישראל,בינתיים בתקופת שרון/אולמרט נורו טילים גם מלבנון וגם מהרשות ולא נעשה דבר ממשי.

     
  5. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    בני אהבתי את מה שרשמת, ליברמן באמת בנאדם שאני מחזיק ממנו, ובתור ימני הרבה יותר מאשר מברוך מרזל או חירות. אבל זה בעייתי שהוא רץ דרך מפלגה של עולים ולא דרך האיחוד הלאומי כי מלבד הצד המדיני, שהסיכוי שהוא ישפיע בו הוא אפסי, הוא יצטרך לייצג את האינטרסים של ציבור העולים וזה לא בדיוק מתאים לי.
    אותה בעיה עם האיחוד הלאומי\מפד"ל, מפלגה מתאימה בדעות הפוליטיות למה שאני חושב אבל מייצגת ציבור דתי לאומי, שאני לא חלק ממנו.
    חבל שאין מלבד חירות שום מפלגה ימנית חילונית.
     
  6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/3/04
    הודעות:
    9,326
    לייקים שהתקבלו:
    460
    שמע, אלעד, אני יכול להבין שאתה לא רוצה להצביע למרזל או איחוד לאומי בגלל עניין הדת, כי גם אם אתה מזדהה איתם פוליטית יתכן שמבחינתך כחילוני הם יפגעו בך, מה שכן איך ליברמן הפונה לציבור הרוסים יכול לפגוע בך? האם בני העדה הרוסית מפעילים כפייה כלשהי על הציבור הרחב שפוגעת בך? הפנייה לציבור הרוסי היא מטעמים אלקטורלים בלבד לבחירות האלה ובבחירות הבאות ישראל ביתנו צפויה כבר ללכת על קולות הציבור הרחב, זה לא שאם תבחר בליברמן השפה הרשמית תתחלף לרוסית או משהו בסגנון.

    אגב בכל אחת מהמפלגות שציינת מכנים את ליברמן כ"שמאלן" בגלל שהוא לא מאמין בחזון ארץ ישראל השלמה ומאמין במסירת שטחים וכו'... הוא ממש לא ימני קיצוני.
     
  7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סטרטפורד, אתה רוצה עוד 20 שנה שנהיה מיעוט כאן? אני ממש לא, ואני לא רוצה להתעורר למציאות כזו.
    אם יש משהו שלמדתי מהתנהלות צ'רצ'יל ואנגליה במלחמת העולם השנייה, זה שכלאום, כשאין לך מה להפסיד אתה הכי קטלני. לפלסטינאים בהחלט אין מה להפסיד יותר.

    ודבר אחד נוסף, דווקא הסממנים החיצוניים אצל אלה שעניים הם המטעים באמת - בשכבה שלי הילדים הכי עניים הלכו עם ג'ינס של דיזל והפלאפונים הכי חדשים. למה? בגלל שהמשפחות שלהם לא השקיעו בתנאי מחיה, ואת המעט השקיעו בסממנים חיצוניים ושוליים כדי לטשטש את העוני שלהם.
     
  8. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    לא טענתי שהוא קיצוני, וגם אני לא מחשיב את עצמי קיצוני. ובטח שלא מזדהה עם ברוך מרזל שהמצע שלו זה לסלק מפה את הערבים, בלי שום התחשבות בגורמים מדיניים וביטחוניים.
    הימין הקיצוני לא שונא בהרבה מהשמאל הקיצוני, לשניהם יש "פיתרון" למצב בלי קשר בכלל למה שיש בשטח, כל אחד חושב שאפשר לכופף את כולם לצד שלו.

    אין לי בעיה עם הציבור הרוסי, אבל אני לא מאמין שמפלגה שפונה אל הציבור הרוסי תשרת את האינטרסים שלי בכנסת, מעבר לצד הביטחוני החוקים שהם יצביעו אליהם יהיו חוקים לטובת הציבור הרוסי והעולים ולא לטובתי בתור חילוני צבר.
    שוב אני אומר, יש כרגע בכנסת מפלגה ימנית אחת שהיא גם חילונית ואלו חירות עם הרעיון "הגאוני" של חוק פינוי - פיצוי לפלסטינים כאילו יש כסף לזה.
    האיחוד הלאומי התאחד עם הדתיים, מרזל גם הוא דתי וליברמן מייצג מפלגה של עולים.
    יכול להיות שהליכוד מתאים לי, אבל אין לי עניין להצביע למפלגה שבראשה עומד זיקית כמו ביבי.
     
  9. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם יש משהו שגורם לי ללכת בעקבות ליברמן (ולא שיש לי זכות הצבעה, אני עדיין לא בגיל שנותן לי את זכות ההצבעה) זו הקיצוניות שלו , הקיצוניות הידועה שלו.
    המצע הפוליטי של ישראל ביתנו הוא מזמן לא פוליטי , אלא בעיקר המלחמה בפשיעה בארץ.
    אני בטוח שאם ליברמן יוכל , הוא יעשה מהפושעים מריונטות , אני רוצה בן אדם כזה שיפתור את בעיה הפשיעה בארץ , הגיע הזמן שהמדינה תפסיק להתייחס לפשיעה בארץ כאל דבר מובן מאליו וברכות בלתי נסבלת.
    מבין השלושה : אולמרט , פרץ ונתניהו ,הייתי בוחר באולמברט בגלל הרשימה שאיתו , בגלל שיש לצדו אנשים שאני מעריך בטחונית וחברתית ובנתניהו הייתי בוחר בגללו , בגלל שיש לו ניסיון הנהגתי והצלחה בכל מה שהוא הולך בו לעומת אולמרט שהניסיון ההנהגתי שלו מתבטא בראשות עיריית ירושלים והכנסתה לגרעונות ענק.
    פרץ ? שילמד קודם אנגלית.
     
  10. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    אולמרט מושחת, בגללו שטח שהיה אמור להיות מופנה למלונות מול החלון שלי הפך למפלצות בטון מכוערות שמסתירות לבניין שלנו את כל הנוף ויגרמו בעתיד לפקקים בכל השכונה שלי.
    כל זה כטובה לחבר קבלן שנכנס לחובות אחרי שבית המלון שלו ברמת שרת נקלע לקשיים בגלל האינטיפאדה.
     
  11. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מפחד שאני מחדש לך , אבל גם פרץ מושחת , וגם נתניהו מושחת , וגם שרון מושחת , ורוב הפוליטיקאים הם מושחתים.
    המנוע של הפוליטיקה הישראלית והחברה הישראלית בפרט הוא השחיתות.
     
  12. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    לא ברמה הזאת. אין אף אחד בפוליטיקה הישראלית שמקושר יותר לאיילי הון מאולמרט.
    מה שהוא עשה בתקופה שלו בתור ראש עיר בירושלים זה פשוט לדרדר את העיר ולתת אותה לחרדים. לופוליאנסקי אפילו טוב יותר ממנו.
     
  13. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה רק חושב ככה, כי אני ואתה לא יודעים על כל מעלליהם של "נבחרינו"
    אולמרט באמת מקושר לאיילי הון , אל תשכח גם את ארקדי גאיידמק , שהוא בעצם משך אותו לרכוש את בית"ר.
     
  14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/3/04
    הודעות:
    9,326
    לייקים שהתקבלו:
    460
    "כל הפוליטיקאים מושחתים" זה לא נכון וזה לא תירוץ. זה כבר הפך לקלישאה וחבל כי יש באמת אנשים הגונים שרוצים לשנות ולעזור, והם רצים לכנסת.

    אולמרט מושחת, מקורב לבעלי הון ואויב הצרכנים מספר אחת. לפרטים.

    כיום כל מפלגה ציונית כמעט פונה לציבור הרוסי, אתה רואה כתוביות ברוסית בתשדירים, ישראל ביתנו בגלל הקשר בין ליברמן לעדה הרוסית פונה יותר, מה שכן לדעתי זה לא מציאותי לטעון שהם יתחילו לחוקק חוקים "לטובת הציבור הרוסי".
     
  15. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    אני לא טוען שהם יחוקקו חוקים כי אין להם מספיק כוח. אבל המחוייבות שלהם היא לציבור העולים ולא לציבור שאני נמצא בוא.