תונל אחלה סיקור, תודה. שמחה לדעת שרפאלוב קיבל את הבמה ודקות משחק, טוב לבטחון שלו וטוב שיצבור נסיון במיוחד ברמות האלה. אגב דינמו באו עם שחקני ההרכב הראשון שלה ? או שמילואים... ?!
לא מתיימר להכיר את כל ההרכב הראשון שלה, אני יודע שהיו שם חוחלוב, בוליקין, קושטיניה, נראה לי שרוב ההרכב שלהם אם לא כולו היה ההרכב הקבוע. לא ממש הלכתי לשם כדי להתרשם מדינמו, חוץ מהעובדה שהם הצליחו פחות או יותר לשמור על השער שלהם גם אחרי שכבר הובילו במשחק הם לא הראו יותר מדי, סה"כ היו להם 3 הזדמנויות כל המשחק כש1.5 מתוכן הם קיבלו במתנה. לחיפה היו לפחות 7 הזדמנויות, שתי קורות, ושלטו במשחק. דינמו גם במתפרצות כמעט לא הצליחה להתקרב לרחבה. בקיצור ממש לא הראתה שהיא קבוצה יותר טובה מחיפה, אבל סה"כ משחק ידידות ובכל מקרה- עם התוצאה אי-אפשר להתווכח. לגבי רפאלוב- מה שהכי חשוב בכל ההשתלבות שלו זה שרוני לוי כבר יודע מה יש לו ביד ולא מתעלם ממנו, יודע שזה שחקן שצריך לשחק ולא סתם פוטנציאל שרק אם יסתדר יתנו לו דקות. ד"א חוץ מטל שיכול לשחק בתפקיד זנדברג, רפאלוב הוא המחליף הראשון לעמדות של זנדברג ובוקולי ובכלל המחליף הבכיר בחלק ההתקפי עכשיו כשארבייטמן שחקן הרכב. חבל רק שבן-בסט אפילו לא קרוב לסטטוס הזה של רפאלוב, נכון לעכשיו הוא החלוץ המחליף היחיד ואני מקווה שיקבל צ'אנסים עד סוף העונה, אחרת כנראה ששכטר יגיע במקומו.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...ID=2452&lang=he שלום ולא להתראות ניר דווידוביץ! מי ששוכח להחזיר טובה לומעדון ששיקם אותו פעמיים מפציעה, למעודון שהאריך לו את החוזה בזמן פציעה ושאיפשר לו למרות כישרון על טום אלמדון להמשיך לפתוח בהרכב , וכל זה רק לטובת בצע הכסף, אז שילך , לא צריכים אותו! אני כועס, כועס כי הוא הולך לכסף של ביתר או של הפועל ולא לחו"ל, אם הוא היה הולך לשחק בחו"ל ניחא, הייתי עוד מקבל, אבל לעבור ליריבות הכי גדולות של קבוצת האם שלו אחרי מה שזאתי עשתה בשבילו, אני מאחל לו שמתישהו הוא יבין שכסף זה לא הכל בחיים. בהצלחה בביתר מר דווידוביץ! לנו יש שוער טוב ממך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
מה אלמדון כבר הוכיח? הוא עמד בשער 10 מחזורים שבהם בעטו לו בערך פעמיים וגם זה לא היה משהו שמאיר כהן לא יצליח להציל. במשחק היחיד שהוא שיחק ובאמת איימו על השער זה היה ב4-0 שחיפה קיבלו מאשדוד.
להזכיר לך איזה משחק הירואי של אלמדון בנבחרת הצעירה שכל התיקשורת היללה אותו? מבחינת כישרון יש לו את זה, ואת זה אני אומר בביטחון! אם הוא יצליח למצות את הפוטנצייאל שלו הוא יהיה שוער ענק, אם! אם אני רוני לוי, אני כבר עכשיו מתחיל לייבש את ניר על הספסל, אין מה לעשות, צריך לחשוב על העונה הבאה ולראות אם תום ראוי להיות שוער ראשון.
אם עכשיו רוני לוי יתחיל לספסל את דוידוביץ' אז אין סיכוי שניר בכלל יחשוב על להשאר במועדון או לשקול איזו שהיא הצעה מיענקל'ה. רוזנר אני לא יודע מאיפה אתה ממהר להסיק מסקנות, קורנפיין חתם אתמול בבית"ר על חוזה לשלוש שנים שבסופן הוא יקבל תפקיד ניהולי במועדון. אני לא רואה את פרננדז מביא את דוידוביץ'. האופציה ההגיונית היחידה בארץ שעוד אפשר לחשוב עליה היא הפועל ת"א, אולי גם בגלל שישנם דיווחים שונים שגרנט לא ממהר להחתים את שביט אלימלך על חוזה. אבל גם את זה אני לא רואה קורה, ואני מקווה בשביל ניר שהוא שואף לאירופה וההתמהמות שלו על חתימת החוזה עם חיפה היא לא בגלל קבוצה אחרת בארץ כי אז באמת שהכסף הוא האישו כאן וזה מוריד מכבודו האישי.
דור, אני מאמין שקורנפיין חתם אבל לא יהיה שוער ראשון. פרננדז השאיר את קורנפיין בקבוצה, מכיוון שהוא נחשב לסמל הכי גדול בבית"ר כיום, והוא לא ישחרר שחקן שכל כך חשוב לאוהדים. יש סיכוי סביר שיובא עוד שוער לבית"ר- ואני אישית בעד הבאת השוער הצעיר והמעולה, תום אלמדון, שוער העתיד של נבחרת ישראל.
ב-5 שנים הקרובות אלמדון לא עוזב לשום מקום[אולי רק לאירופה] אז אני לא מבין למה אתה חוזר על זה כל הזמן. דבר שני,לא צריך את דוידוביץ,שיחליט מה הוא רוצה או שיעוף.. אם הוא דחה את ההצעה הזאת זאת אומרת שהוא לא רוצה לשחק בחיפה אז לא צריך,אם הוא לא מתכוון לשחק עונה הבאה בחיפה אז אין לו גם מה לשחק העונה אצלנו ואלמדון צריך להיות השוער.
אני רק אמרתי את מה שאני רוצה שיהיה בקבוצתי.. שוער ברמתו של אלמדון הוא חיוני לכל קבוצה בארץ ואם ישחק בחיפה..שתהיה לו הרבה הצלחה
תשמעו לשחקנים יש את האופציה לבדוק הצעות מקבוצות אחרות,ככה זה כשיש תחרות מצד קבוצות שונות וזה קיים בכל העולם.
זה נכון, אבל הקנאות הכספית שלו לא מצדיקה את כל מה שמכבי חיפה נתנה לו, אני בספק אם מועדון אחר היה נותן לו כזה דבר, הוא יורה לעצמו ברגל!( אחרי שתי פציעות כ"כ קשות שהמועדון עמד לצידו בכל רגע נתון). שוב, במידה והוא הולך לאירופה זה לגיטימי, אבל לדעתי הוא בכלל לא בשל לאירופה, העובדה שמועדון כמו סנדרלנד הנמושה לא לקחה אותו מסמן המון!
עם זה אני מסכים לגמרי לירון,אני אפילו אציין שדוידוביץ' הוא שחקן בית אצלכם,ולדעתי הוא ייאלץ להתחשב בעובדה הזאת לטוב ולרע.
טחח יש המון פספוסים בכדורגל, סנדרלנד לא לקחה אותו זה לא אומר שניר לא שוער ברמה גבוהה. רק תזכרו שגם ריאל מדריד לא בידיוק לקחה את סמואל אטו, והיום הוא יותר טוב מכל שלל החלוצים היקרים של ריאל ביחד. אז קורה, פיפסו אותו. לדעתי הוא אחד הכשרונות הכי מבוזבזים בכדורגל הישראלי, הפציעות שלו הרגו אותו.
דוידוביץ' עושה שם רע לכל שחקני הבית. אבל עם כל הכבוד לעידן טל, יעקב שחר לא יכול להציע לו 300-400 אלף דולר לעונה ולדוידוביץ' 170 אלף דולר. עדיין דוידוביץ' יצא מאנייק אבל כדי ששחר יבדוק וישנה את סדר העדיפויות שלו.