לילך, בתור פקידה בקפ"ץ (רצינות פניות הציבור) יש מצב שאוכל לארגן לך משהו. צרי איתי קשר. ארתור, 2 סוכר מישהו?
אל תדאגי, לילך. גם הצבא הטיפש, סביר שיאפשר לך איכשהו להגיע למיונים ורישומים לקורס שאותו את רוצה (פשוט במחזור מאוחר יותר). את כרגע בי"ב? אם כן, אז לא פספת עוד שום רכבת (כי קד"צ נפתחים מאוד מאוחר בד"כ.
אמפלמן, בוא אני אספר לך משהו אני רוצה קד"צ שמתקיים רק פעמיים בשנה, רק לתלמידי י"ב. המועד הראשון היה לפני שבועיים, השני במרץ.
סוף סוף יש נתונים בקיוסק המידע האישי הזה... היה לי צו ראשון ביולי, ומאז שום דבר עד היום. מאיפה לעזאזל תקעו לי פרופיל 45???? אני בריא לגמרי, וגם הצהרתי על זה!
לא הראת שום מסמכים ולא הבאת שום דבר בנוגע למצב הרפואי שלך, וקבעו לך פרופיל 45???? אולי הבדיקת שתן שלך לא יצאה טובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx וואלה מוזר. שווה בירור
ומכאן אנחנו מסיקים שתגוייסי במרץ?... מעבר לזה, קד"צים לא עושים בחפיפה ללימודים, מן הסתם, ככה שאם את עדיין תלמידה, סביר שגם נוב'(או מתי שזה לא יהיה) עוד פתוח בפנייך, רק 2006...
ואני קיבלתי שאלון העדפות קרבי,כרגע הגיוס עצמו רק בנובמבר. מתעניין בעיקר בתותחנים(כולל מנתץ ומיתר),נ"מ,ולוחם איסוף.. מי שמבין יכול לתת חוות דעת על האפשרויות הנ"ל בבקשה? תודה לעוזרים.
אבל אם הוא מגיע למיתר זה אחלה, גם מורן לדעתי זה יחידה מובחרת של תותחנים. נ"מ זה אותו חרא רק עם מדים של חיל אוויר. לוחם איסוף, אם אני מבין למה אתה מתכוון זה יחידות של מודיעין שדה שמתעסקות באיסוף חומרים וכל מיני דברים שאחרכך עוברים למפקדות, שם יש את הגו'בניקים שמעבדים את הכל. זה גם לא רע בכלל ללוחם.
מיתר=מורן. והם לא עושים מעבר למחסומים לא משנה מה יגידו, מלבד זאת תותחנים,שריון ונ"מ זה טחינה ואני לא ממליץ אבל אולי אחרים אוהבים את העיסוק שכרוך בכך.
כל מי שעושה קורס בבה''ד 20... שיבחר בקורס הנעה ותובה סימן 4. הכי טוב שיש שם. או קורס יוקרה.. דפקתי שם פז''מ בצריפין של חצי שנה ונהנתי מכל רגע.. כרגע אני במחנה סיירים מתחבשן כל היום זה מקום של שיריונרים (טירונים) ד''א גם איתי שכטר היה בבה''ד 20 וראיתי אותו שם..
אני קיבלתי את שאלון ההעדפות שלי, מכיוון שהפרופיל הוא לא בדיוק "קרבי" בלשון המעטה, האופציות המעניינות בשבילי מועטות ביותר (מי לכל הרוחות רוצה להיות משגיח כשרות?). מה שכן, אני מקווה שיזמנו אותי למבחנים להיות חובש (עדיפות ראשונה, אשכול רפואה, באשכולות הדורשים מיון קדם צבאי).