באמת עדיף לשלוח אותו לקבוצה אחרת. רונאלדו לצערי הרב לא יוכל לשחק נגד ליברפול, וזה חבל, הוא שחקן משקיע ובמשחק נגד שיטי היה נראה כי לא הכי אכפת. במשחק הקודם פרגסון צריך לפתוח עם וידיץ' ולהוציא דחוף את סילבסטרה. בעודי מדבר, ואן ניסטלרוי כובש שער ומצמק את התוצאה. לפחות משהו החלוץ הזה עושה. הוא חלוץ טוב אבל ממש אין לו טכניקה.
סיכום משחק ואן דר סאר 5.5-לא אשם נוויל 5.5 -לפחות ניסה ריו4.5-לא טוב,היה צריך להנהיג את האין הגנה שלנו היום סילבסטרה-לא ראוי לציון פלטצ'ר5-היה בינוני מינוס אושיי4.5-מה לו ולקשר אחורי? גיגס4-חלש מאוד רונלדו5-דווקא ניסה,מסרירה נהדרת לרוני למצב של 1על1 בפיגור של 0-1,אדום כל כך לא מוצדק רוני5-בדד רוד5-אם לא השער היפהפה,היה מקבל 3.5 אברה4.5-לא טוב,אבל משחק ראשון שלנו סמית'5-חבל שלא פתח
לא מבין את הטיפשות של פרגי לתת לסילבסטרה שנמצא בתקופה כל כך עלובה,הרכב. על אחת כמה וכמה שווסלי בראון נתן משחקים נהדרים לאחרונה. איפה וידיץ'?למה הוא לא שיחק?למה לא היה על הספסל? דרך אגב,אני שולח החלמה מהירה לפול סקולס שיש לו מחלה מאוד מוזרה ואולי גם קשה.אין עליך סקולסי! מסכן סטרטפורד,ישב ביציע עם עלובי החיים והוא בטח עכשיו באיזה פאב,שחוגג את השתכרותו של ידידינו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
גם אני לא מבין אותו, ווס בראון שיחק מצוין במשחקים האחרונים ולא נתן לו דקות משחק, וידיץ' יכל לעשות את הופעת הבכורה שלו, הוא לא נתן לו! זה עלה לו ביוקר ואני מקווה מאוד שהוא ילמד את הדברים האלה להבא. סילבסטרה. די איתו, הוא לא מתאים אפילו לישראל, אילו טעיות, פשוט לא מבין את פרגי.
בסה"כ, ואני מדבר עם דגש על המחצית השניה, יונייטד די נעלמה מתחת לסיטי. השדים הרבו לשחק משחק רוחב די משובח ויפה, שמצד שאני אפשר לומר שנבע, אולי, מחוסר יכולת מסויים לפרוץ דרך האמצע. האדום של רונאלדו, למזלם של האדומים, כמעט ולא שינה את הלך המשחק, למרות שלדעתי, מדובר במהלך נורא של השופט (שלא לדבר על הטעות הענקית שהוא עשה ברגע הזה) כי בסה"כ רונאלדו היה מהכלים ההתקפיים יותר במשחק של היונייטד. מהעבר הנגדי, מנצ'סטר סיטי שיחקה משחק מסודר להפליא. יכולתם לראות את המערך (4-4-2) המדוייק של התכולים בכל שניה במשחק, בעיקר בהגנה, כשרובם כמעט מפחדים לצאת מהשטח המוגדר שלהם. הפריצות של הסיטי הגיעו בעיקר ממרכז המגרש, נתון שמזכיר קצת את ההעלמות של רייט-פיליפס לצ'לסי, ונהנו מאוד מהעובדה שמאז שנעלם קין והזדקנו כמה גורמים אחרים, מרכז ההגנה ומה שאמור להיות הקישור ההגנתי של היונייטד, פשוט לא קיימים. ואני לא מדבר על טעויות (קורה) אלא על אדישות שגובלת באפתיות להלך המשחק בחצי של האדומים. החסרון של קין מורגש, החסרון של מגינים טובים בולט וב-10 שחקנים הסיפור בכלל לא נראה משהו. אז היו רגעים שהשדים היו שווים תיקו, אבל בגדול 3-1 זו תוצאה די הולמת.
התוצאה לצערי באמת די הולמת את המשחק. פשוט משחק הגנתי גרוע של היונייטד, הרבה זמן לא ראיתי תצוגה הגנתית כזאת. שוב פעם, סילבסטרה, אשם בכל.
קשה לומר. סילבסטרה אולי לא יצא נקי מהמשחק הזה, אבל אי-אפשר להאשים אותו במשחק חלש (לא גרוע, חלש) של כל הקבוצה.
בחירת הרכב גרועה של פרגוסון שוב פעם. אושה לא ראוי למרכז השדה, סילבסט בדרך חזרה לצרפת. 6 ומשהו שנים בקבוצה זה הרבה מאוד והוא נתן תקופות יפות, אבל התפוררנו בהגנה בגללו. חלש מאוד. רונאלדו קיבל אדום לא מוצדק, לואיס סאהה היה צריך לשחק יותר דקות. בכורה לא הכי מוצלחת לפטריס אברה, נצטרך לראות אותו יותר כדי להבין כמה הוא באמת יכול למלא את החלל של היינצה עד לסיום העונה. הבעיה עם ווין רוני היא שלפעמים מרגישים שרק הוא על המגרש. הוא אינדיוידואל נהדר, אבל לא תמיד השחקן הקבוצתי הטוב ביותר שבנמצא. יונייטד מעולם לא היתה בנויה על שחקן אחד ואני מקווה שגם לא תיבנה על שחקן אחד. לפעמים הוא מקבל את הכדור ורואה רק שער וזאת בעיה. ואן ניסטלרוי משחק בגלל זה יותר מאחור, זה פוגם גם במאזן השערים שלו עד עכשיו וזה גם בגלל רוני. ליברפול עוד שבוע על הראש באולד טראפורד. לפני כן עוד צריכים לעבור את ברטון ביום רביעי.
אושיי בכלל לא משחק במרכז השדה! אושיי משחק בהגנה, מה הוא בכלל עושה במרכז? הוא צריך לחזור לצרפת כמה שיותר מהר, הוא רק הורס ליונייטד את ההגנה והוא לא צריך אפילו לשבת על הספסל, הוא צריך פשוט לנשור מהסגל ואז הוא מרצונו החופשי יעזוב. בהחלט אדום לא מוצדק, השופט היה צריך להניף את הכרטיס הצהוב לא יותר מזה. חבל מאוד שהוא לא שיחק יותר דקות, אני מקווה שפרגי ילמד מזה משהו. לא סתם בכורה, זו בכורה שהוא ירצה לשכוח מהר, ומהר מאוד. אני מקווה שהוא ישכח אותה במשחק הבא נגד ליברפול, למרות שהסיכויים לא מראים את זה.
וידיץ' לא שיחק לא מפני שפרגסון לא רצה,בגלל שהליגה הרוסית נגמרה לפני חודשיים והוא לא בכושר משחק מלא..פרגסון נותן לו כמה אימונים כדי שיגיע לכושר משחק מלא ואז יפתח איתו לצד ריו.