שרף:"אשר אלון הוא אפס מאופס ושקרן גדול " אשר אלון: "שרף גס רוח, איש ברוטלי מילולית שמוכר נפשו". שרף לא נשאר חייב: "מי הוא האפס הזה, לא יזכרו אותו בקרוב" חחחחחחחחחחחחחח... אכן תמונות קשות...
"זאת לא רק הרחקה, זאת הרחקה עם חצי שנת מאסר" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx אריק חיימוביץ- מבקר השיפוט בראשון בשער
חצי שעה של שירים ושערים דני דבורין: "גם חלוצים שיודעים לכבוש, יודעים גם להחמיץ" על יבוריאן איזה פרשן במשחק של הפ' פ"ת-אשדוד "זהו חילוף מתחלף"
ורמוט עושה הצגה, מקבל צהוב וחוזר אחורה לחצי שלו בשתיקה. שלמה שרף: "תראה איזה ספורטיביות של גילי ורמוט, לא מתלונן על הצהוב!"
שלמה שרף?באמת? ממש מופתע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx אדם כל כך רגוע... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
ואגב שלמה שרף,היום אני מסתכל בטור של צביקה נעים -ביקורת טלוויזיה במדור הספורט של ידיעות אחרונות ושם כתוב : ציטוט השבת : "אולי ניראה פה שער . או גול" (הפרשן שלמה שרף מחפש נחמה בכל מחיר ,רגע לפני השער של פפי קימוטו מול הפועל תל אביב ,"שבת של כדורגל") -אין גבול לטימטום.
מוטי חביב, נדמה לי, כששחקני הפועל פ"ת התחבקו על הדשא: יש ערימה של חבר'ה על הדשא המטופח של פ"ת שעבר שיזרוע חורף
מוטי חביב:"ערב צח לכם". עוד ממדרשו של מוטי:"רררררררררררררררררררררררררררררראובן עטר". :"אלון חרררררררררררררררררררררררררזי".
"אם יבוא אליי לביצוע פרויקט קבלן ספרדי וקבלן אשכנזי אז אני יעדיף את הספרדי". (עמוס לוזון) "שמעתי אותם בסתר אומרים לעצמם:"איך אנחנו נפטרים משני הפרענקים האלו"".(עמוס לוזון).