אנשים יום ראשון , יציע מספר 1 , משעה 5 בצהריים כולם מתייצבים תולים שלטים תופים אביזרי עידוד..אני ועוד 3 חברים מביאים אישית 3000 בלונים צהובים ועוד נייירות קונפטי] לקבלת השחקנים... בין היתר המצאנו משפט לשלט הראשי : -------------------------------- [33] [34] [33] "נימני + ברקוביץ + ג'ובאני = 100 שנה למכבי
אף אחד לא דורך על קאנן הכול המצאה של התקשורת תאמין לי שאם היה משהו שלא היה לרוחו הוא ממזמן היה עוזב,התקשורת מחפשת להרוס אבל היא לא יודעת שלא גאיידמק לא פרננדס ולא קאנן יודעים עברית.
לא רע בכלל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx נדב מיכאלי, אני מסכים איתך בקטע של קאנן... מאמן צריך שקט תעשייתי והרגשה שהשליטה בענייני הקבוצה (לפחות במאפיינים שמאמן אמור לעקוף ולבצע), מה שקאנן ממש לא מקבל מגיידמק ומפרננדז (לפי התקשורת לפחות). אם העניינים ימשיכו ככה קאנן עלול להתפטר, מה שלא היינו רוצים לראות. מאמן צריך להיות מעורב בענייני הרכש בקבוצה, הרי בסופו של דבר הוא הבן אדם שמדריך את השחקנים האלה ואומר להם באיזו משבצת הם ישחקו ומה לעשות בזמן המשחק, שלא נדבר על זה שהוא יודע איזה שחקן חיזוק צריך באיזו משבצת טוב יותר מכולם.
מסכים איתך, הוא נראה מאמן מצויין ובנאדם רציני, סתם לעורר רעש לא יעשה טוב לאף אחד בקשר לזרים, קאפיץ צריך לעזוב- שחקן שלא מוצא מקום בהרכב של בית"ר של העונה לא יוכל למצוא מקום בסגל של העונה הבאה (בתקווה להשתפרות משמעותית), צריך לוותר עליו הוא פשוט לא מתאים. אנסומבו מצויין- הזר שבעדיפות ראושנה להישארות בקבוצה. טוטואנה- תופס מקום של זר, האמת טוטואנה שחקן טוב אבל חלוץ רכש יגיע בטוח. עדיף להביא חלוץ ישראלי טוב כדי שהקבוצה תוכל להתחזק גם בעמדות אחרות
מסכים איתך, הוא נראה מאמן מצויין ובנאדם רציני, סתם לעורר רעש לא יעשה טוב לאף אחד בקשר לזרים, קאפיץ צריך לעזוב- שחקן שלא מוצא מקום בהרכב של בית"ר של העונה לא יוכל למצוא מקום בסגל של העונה הבאה (בתקווה להשתפרות משמעותית), צריך לוותר עליו הוא פשוט לא מתאים. אנסומבו מצויין- הזר שבעדיפות ראושנה להישארות בקבוצה. טוטואנה- תופס מקום של זר, האמת טוטואנה שחקן טוב אבל חלוץ רכש יגיע בטוח. עדיף להביא חלוץ ישראלי טוב כדי שהקבוצה תוכל להתחזק גם בעמדות אחרות *** זה רק אני או שכל פעם שעוברים על הודעה של Gooner חוזרים פתאום אחורה לברר מה נשמע עם החתימה שלו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
קפטן לאנס ג'רום לרוי סיכם בבית"ר http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=69851&bz=5 אפשר פרטים עליו מי שיודע?
האמת, לא נשמע כל כך מבטיח, הייתי בטוח שיביאו איזה שם מפוצץ.. השחקן בן 31, לא מוכר כל כך, והסיבה העיקרית שפרננדס מביא אותו היא ההיכרות שלו עם השחקן כאשר אימן אותו (כלומר, הסיבה היחידה המפורסמת מאחר וכמעט ואין רקע לשחקן הנ"ל). השחקן, האם יוחתם, יתפוס את המקום של אדם קאפיץ. (בבהההההה איך ONE עקפו אותי עם זה...)
שם מפוצצץ לא יבוא לפחות השנה לבית"ר,ותאמין לי שלליגה שלנו השחקן הזה אמור להיות ברמה הכי גבוהה בליגה,מאוד מרוצה יש לו לפחות שלוש שנים לתת ,אתם הורגים סתם אנשים כי הם בני 31 שזה עוד צעיר,שחקן די טוב לפי מה שהבנתי קפטן לאנס שיחק במארסיי ופריס סאן זר'מן. תמונה של השחקן http://www.rclens.fr/images_construction_site/equipes/2005_2006/leroy.Xxx
אולי זה לא שם מפוצץ כמו דסאיי למשל אבל השחקן עוד בגיל שהוא יכול לשחק ולתת הכל במגרש... זה בכל זאת קפטן של קבוצה בכירה בצרפת, תהיה בטוח שבארץ הוא יהיה אפקטיבי מאוד.
שאף אחד לא ישלה את עצמו, אף זר לא ישאר בביתר, כמה שטוטואנה ואנסובו טובים ויעילים, בסכומים שיש לביתר היום והקשרים שיש לה אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים באירופה. כל ההצטרפות של גידמאק מעוררת בי, כמו בכל אוהד ביתר אני מניח, רגשות מעורבים, מצד אחד ברור לכולם שהבנאדם הוא איש רציני ושביתר תהיה אחרת בשנים הקרובות, מצד שני מה אם המסורת? מה עם שחקני הבית? אני מקווה שידעו לשמור על הדרך של ביתר והמרכיבים שמאפיינים אותה סה"כ ביתר היא הקבוצה של המדינה. כמה שאני מאושר שיש הגבלה של זרים...למרות שעם הכסף של גידמאק הוא ידאג לשנות גם את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
לא צריך שמות מפוצצים דירסאו בוקולי אולארה וקולאוטי הם לא שמות מפוצצים והם זרים נפלאים נקווה שהזר הזה באמת יתרום לבית"ר.
אליפות השנה איננה מילה גסה כלל וכלל: חיפה עברה את השיא, ומכאן ניראה רק ירידה ביכולתה. ניצחון מחר של בית"ר יצור צמרת גבוהה שתיתן פייט ותלחיץ את חיפה עד לתום העונה. בפגרה, בית"ר תתחזק, ןזה ממש לא מזיז לי אם קאנן ועזורי לא יישארו. לקהל של בית"ר מגיע הטוב ביותר, ויש טובים מקאנן ועזורי. ארקדי נחוש בדעתו להגיע להשגים כבר העונה - וכך יהיה, למרות הבכיינות של כמה עיתונאים מתוסכלים במעריב דוגמת פוהורילס, רון עמיקם,אבי רצון, ודוד פרנקל.
1. 31 זה כן מבוגר בכל ליגה והכל קבוצה חוץ ממכבי ת"א 2. בגיל 31 הוא כבר עבר את השיא ובקבוצה שרוצה להיבנות ולהתקדם לא חכם להביא שחקן כזה אני חושב שבית"ר צריכה להיבנות בסבלנות ולא ישר להקפיץ כמה שחקנים במיליונים ולצפות לתוצאות זה לא קורה בשום מקום והסיכויים שקבוצה תצליח בשניות רק בגלל שיש לה שחקנים גדולים שווים לסיכויים שהיא תיפול.