בואו נקדים תרופה למכה- באנדי, היו שני פנדלים. משחק נורא ואיום של ריאל, מופע אימים כמו שדניאל כתב, ומחכים כבר לפצועים שכל כך משמעותיים מסתבר. גוטי במשחק אולי הכי גרוע בקריירה שלו, אבל הוא לא האשם היחיד כך שזה לא פייר להאשים אותו ביכולת הזו.
אתה כל כך חכם, אמרו לך את זה? דרך הגעתך למסקנה שאם ברסה תנצח בסופר קלאסיקו, והיא תנצח, תיגמור לריאל את העונה מבוססת על עובדות וראיות שרוב האוהדים השפויים לא ראו לפני כן. עדיף למנות אותך למנהל במקום BARCIK, הידע שלו לא משתווה בנקל אל שלך. אתה כל כך פתטי שזה מדהים, אבל אתה אוהד מילאן ותו לא, אז תחזור לליגה האיטלקית שלך עם החמישיה של מילאן ותשב בשקט.
2 הפנדלים היו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx 2 הצגות של רובניו, הפנדל הראשון לא היה ולא נברא, הצגה של רובניו טולדו לא נגע ברובניו. הפנדל השני גם כן לא היה, נכון שהרגלים שלו שחקן סרגוסה נגעו בשל רובניו, אבל עדין הוא הלך לכדור, ופנדל לא היה, פשוט שיפוט שערוריתי שנטע לטובת ריאל מדריד כמובן. חבל. שוב מסי לא פותח? מה יהיה ריקארד?
אני אומר כי זה דיי ברור שבמשחק כזה חשוב שזה לא רק על הנקודות בטלה אלא על הכבוד של הקבוצה אם מפסידים זה מוריד את המורל משמעותית... היום ריאל ניצלה בנס...כי אם רוביניו היה ניגש לבעוט ומחטיא זה היה מושיב אותו על הספסל בעונה הקרובה...ומוריד את המורל של הקבוצה... אבל לא נורא סארגוסה בטח כבר רגילה להתנהגות כזאת ...
אם כל השנאה שלי לריאל אי אפשר שלא לראות שהיו שני פנדלים ברורים , ובכלל בפנדל הראשון טולדו היה אמור לקבל אדום ולא עצוב כי הוא עוצר את רוביניו כאחרון בדרך לסזאר. אז די על הויכוח , זה נכון הששופטים בספרד על הפנים , אבל שני פנדלים היו וחבל על כל ויכוח .
משחק חושך למרות שלא ראיתי את ההתחלה אבל אני מניח שלא הפסדתי הרבה, מחכים בכיליון עיניים לפצועים שישובו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
מחצית רגועה יחסית של ברצלונה לעומת שני המשחקים האחרונים שלה בליגה ובאלופות. שער מהיר כבר אחרי דקה , ואז משחק רגוע הנעת כדור מסודרת רק כדי להעביר את הזמן. רונאלדיניו שומר על עצמו , שומר על הרגליים , שחקני חטאפה ישר מתנפלים עליו איך שהוא מקבל את הכדור ומבצעים פאולים , אז רונאלדיניו רוצה לשמור את עצמו לקלאסיקו ונזהר בכל פעם כשהוא מקבל ת'כדור. מוטה עושה עבודה טובה יחד עם צ'אבי וואן-בומל , אפשר יהיה להכניס את דקו במקום ואן בומל בדקה ה55 -60 כדי לתת לו קצת להתחמם , לחזור לכושר לקראת המשחק בבירנבאו.
ג'יולי עם שער נהדר לאחר בישול של אטו, ומוטה, השחקן שהכי מגיע לו לכבוש, כובש בבעיטה חופשית נהדרת, ומגיע לקלאסיקו בכושר טוב. כאב ראש לרייקארד.
כאב ראש לרייקארד גם בעמדת השוער . בעיטה ראשונה רצינית אחרי שלושה או ארבעה משחקים לעברו של ואלדז והוא מקבל גול .