משחק ענק! האווירה, הריאליסטיות, הכל פשוט ענק. עניין העבירות באמת קצת מוגזם ויש יותר מדי קורות ומשקופים, אבל בסה"כ זה הרבה יותר טוב מPES4. רוב המשחקים הראשונים אצלי הסתיימו ב0-0, אז ניסיתי משחק של 15 דקות, ניצחתי עם בטיס 1-0 את צ'לסי משער של דני (כמו שהיה באמת) בתוספת הזמן. אחרי זה שוב שיניתי את זה ל-10 דקות, היום ניצחתי פעמיים בהארכה (עם צ'לסי את בארסה ועם מילאן את יובה) והפסדתי עם ריאל ליובה במשחק הכי פורה אצלי בינתיים - 2-1. חולה על המשחק הזה, צריך הרבה מחשבה בהתקפה, עשו ממש יפה את הסגירות בהגנה ובאמצע. גם אני ממליץ לעשות אימונים, אפשר ללמוד שם תרגילים שונים, כל מיני שיטות וכו'. ושוב אני אגיד, משחק ענק! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
משהו די דפוק ,שיחקתי עם יובה הכדור יצא אחרי קו החוץ אני ניסיתי להוציא את הכדור ,ולמרות שהכדור עבר במלוא היקפו את הקו זה לא נחשב לחוץ והמשחק נמשך. עוד משהו : כדור שעבר במלוא היקפו את הקו ,השוער הציל אחרי הקו לא נחשב לגול. חוץ מזה הכל אחלה במשחק הנפלא הזה
פתחתי משחק מאסטר ליג עם בארסה האמיתית, בינתיים ב- 5 משחקים תמיד הבקעתי פעם אחת בדיוק (10 דקות למשחק), רשמתי 3 נצחונות, תיקו והפסד.
בוריס עשיתי את אותו דבר , בעונה השנייה העפלתי לליגה הראשונה , ואז כשמסתיים ה44 השבועות , פתאום רשום לי גיים אובר . למישהו יש מושג למה ?
קרה לי משהו מאוד מוזר ומעצבן,התחלתי עונה במאסטר ליגה עם מנצ'סטר יונייטד בסדר לקחתי הכל ואז הגעתי לשלב שבוחרים קבוצות שנגדם אני רוצה לעשות משחקי ידידות,דרך אגב הם הכניסו קבוצות חדשות למשל גלאטיקוס ונבחרת אירופה משהו מאוד יפה,אז הגיע הזמן לחידוש החוזים ונתתי לכל השחקנים שאני רוצה הצעה חדשה עבר מחזור אחר הרוב סיכמו ומה קורה כ.רונאלדו ורוני לא השיבו בחיוב וישר הם היו שחקנים חופשים ב4 היה לך עוד שלושה מחזורים לנסות לסכם איתם ובעצם כל המשחק הלך והייתי צריך למחוק תשמירה כי מה שווה בלי שני השחקנים המובילים שלי. אז שאתם מגיעים לחוזים תתנו לשחקנים הטובים חוזים יותר טובים ולא לעלות להם רק ב100 תשכר.
תבדוק את הפרש ההפסדים שלך,מקסימום תשחרר כמה שחקנים שאתה לא צריך,ותבטל את כל ההצעות של החוזים שהצעת לשחקנים חדשים מקבוצות אחרות ככה אולי לא תגיע למצב של גיים אובר.
שני דברים : איך עושים מניואל פס באימונים ואיך לעזעזאל אני בוחר קבוצות שישחקו במאסטר ליגה שלא יהיה אקראי? תודה.
תודה חבר'ה , באמת הייתי במינוס . שיחררתי כמעט את כל הסגל , כי היתי יום לפני תום ה44 שבועות ולא נשאר לי זמן למכור אז שיחררתי כמעט את כולם , כולל לארסון,ואן ברונקהוסט,מארקז,מוטה ,אזקרו ועוד ועוד..
המשחק הזה הורג אותי,אני לא מצליח להבקיע גולים אפילו ברמה הכי קלה-מה קורה פה? ואפילו אם הצלחתי זה היה בהרמות או מתפרצות שממש יוצא לי במקרים רחוקים. בכל מקרה מחקתי את המשחק הזה שממש עיצבן אותי,לא יודע למה אבל השליטה הרבה יותר קשה ואני בקושי מצליח לעבור שחקנים ואם כבר מצליח לעבור אז השחקן השני תמיד יבוא ויחטוף את הכדור חזרה,בעעעע... בהתחלה ניצחתי במשחק ידידות והכל בכיף,אבל כשהתחלתי ליגה ושיחקתי שלושה משחקים אחרי זה אני לא מצליח להבקיע וכל הזמן סופג,וכפי שציינתי כבר ניסיתי גם על הרמה הכי קלה וזה לא זה.. אני היחיד?