שניצלים זה טעים - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by M_T_A, Oct 18, 2005.

  1. M_T_A Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    0
    חחחחחח לא יודע... בינתיים אני תוקע שניצלים חופשי עד הודעה חדשה.
     
  2. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    כנ''ל. פעם שניה השבוע שאני במצב שיש ערמת שניצל על השולחן ואני מתבוננת בזה וחושבת, למה אלוהים ? הכול רק לא שניצל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ...... חיסלתי כמות שלא תבייש אפילו את אריאל שרון עד הודעה חדשה שניצל ולימון בסדר העדיפויות שלי.
     
  3. M_T_A Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    0
    פעם שניה השבוע? אני טוחן את הדבר המושלם הזה כל יום לפעמים אפילו פעמיים ביום..
    שניצל זה טעם החיים.
     
  4. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    אממממ.... לא ממש טוסט ושוקו עושה לי את זה יותר. אבל אנחנו סתם מספימים וגל יקום מחר ויכנס להיסטריה וימחוק לנו פה הכול.

    אבל עד אז אני נכנסת לכוננות חירום, אני פיצצתי את המקרר במלאי של שניצלים ואני הולכת להזין את עצמי השבוע בשניצל וסלט בלבד.
     
    Last edited: Oct 18, 2005
  5. juventiner Member

    Joined:
    Jul 14, 2005
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    עכשיו נקרעתי פשוט וכך!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
     
  6. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    שניפתח דיון על זה ? ראו הוזהרתם יש רודן קטן בשם אלברו רקובה שיקום מחר עצבני מאוד.
     
  7. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jun 12, 2003
    Messages:
    12,566
    Likes Received:
    0
    לכו על זה
     
    Last edited: Oct 18, 2005
  8. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    טוב אני יפתח בכך שאני יאמר שגל ענק, רודן חמוד שכמוך (למרות שהוא תמיד מפסיד בהתערבויות).

    ועכשיו לשאלה רצינית. איך אתם אוכלים את השניצל שלכם ?
    כמיטב המסורת במשפחתי אני נוהגת לטבול בקמח, לאחר מכן בפירורי לחם ולבסוף בביצה טרופה מתובלת בפלפל שחור, מלח ופפריקה מתוקה.
    לאחר הטיגון כמה טיפות של לימון מעל עושות את העבודה.
    לפעמים אני נוהגת להוסיף סומסום או חרדל וכל מיני המצאות שאמא שלי רואה באודטה.
    אז מהו המתכון שלכם ?
     
  9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    טיבול של ווינה שניצל, שיהיה כמה שיותר זהוב, עם הרבה מיונז, כרוב כבוש ותפו"א.
     
  10. juventiner Member

    Joined:
    Jul 14, 2005
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    כל פעם דרך אחרת...לפעמים עם ביצה (בתור תערובת) ופירורי לחם, לפעמים סומסום לפעמים שניהם, לפעמים בתור סטייק...
     
  11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    איזה מסכנים,שניצל {או קוסטולטה אלה מילאנזה!} עשוי מהשייטל {תחת} של העגל!ולא משום חתיכה עלובה מסכנה של עוף! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
  12. יואית Member

    Joined:
    Mar 19, 2005
    Messages:
    271
    Likes Received:
    0
    יו עשיתם אותי רעבה!!!! איזה דיון פתחתם חחח....
    אין על השניצל שאמא שלי עושה (ואל תשאלו איך היא עושה כי אני ומטבח לא הולך יחד).
    אני אוהבת עם סומסוםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
     
  13. Luis Fernandez Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    את עושה את המתכון הפוך....
    קודמים כל שמים בביצה בשביל שיהיה דבק ואז הפירורי לחם יידבקו טוב בשניצל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
  14. juventiner Member

    Joined:
    Jul 14, 2005
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    בדיוק כמוני
     
  15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    קאצו, עוד מעט אני אעשה מהקאצו שלך שניצל. שניצל עשוי מחזיר, שהאיטלקים יישארו
    עם הפסטה ושאר הבצקים שלהם, בשניצל אל תגעו.