יש בסביבות ה7000 צופים במגרש, נגד סכנין היה הרבה יותר..ללא ספק מעט מידי.. היום יום שני לא יום של כדורגל וככה העסק נראה בניהולם של קברניטי ההתאחדות..
המשחק היום, וגם נגד סכנין, הן בעצם אנלוגיה לעונה הקרובה, אנלוגיה כפולה. אפשר לעשות דדוקציה (http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx), כלומר- חיפה תתן מחצית ראשונה עם 3,4,5, תלוי במזל של היריבה ובאיך השוער שלה באותו יום, ובמחצית השניה מכבי חיפה בקושי תאיים על השער ותספוג גול/ים מרגיז/ים שסתם יבאס את האוהדים. ככה יהיה משחק משחק, וככה יהיה גם בעונה כולה- חצי ראשון חזק, ואחר כך כשהניצחון, כלומר, אליפות, תהיה קרובה יותר, נתחיל לראות ניצחונות קטנים ויכולת חלשה. לגבי הקהל- זה צירוף של כל כך הרבה דברים. צירוף של יום שני (אחרי שהבטיחו שלא יהיה יותר) ושהמשחק הקודם היה לפני שלושה שבועות, אצטדיון גרוע ופשוט חוסר עניין ומתח. אני מאמין שלטדי בשבוע הבא יקנו אוהדים ירוקים יותר כרטיסים מאשר היום, ושנגד הפועל ת"א יהיה מלא, וזה כשהמשחקים יהיו בימים סבירים יותר ושיהיה רצף משחקים ואווירה של כדורגל.
כנראה שהעונה אין תקווה לקבוצה שתצליח לתת פייט ראוי למכבי חיפה. נקווה שהכסף של גאיידמק יתן אותותיו בעונה הבאה ותהיה קצת תחרות על המקום הראשון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
ומה עם הכסף של פדרמן? עוד השנה מכבי תל אביב יכולה לתת פייט רציני למכבי חיפה. ואני באמת מאמין שעם מאמן אחר וחיזוק במקומות הנכונים בית"ר מסוגלת לרוץ לאליפות.
מכבי ת"א לא יכולה לתת פייט למכבי חיפה. אולי הנצחון בדרבי הרים טיפה לאוהדי מכבי את האף ולשחקנים של מכבי גם כן , אבל לפי היכולת המקצועית שאני ראיתי , לא רק שמכבי ת"א ניצחה הפועל ת"א מאוד אנמית וחלשה , אלא שמכבי ת"א עצמה שיחקה בינוני ביותר ואני בטוח שבאותה היכולת של מכבי אתמול , היא הייתה מפסידה למכבי חיפה של היום. בית"ר כבר יכולה רק לחלום על חיזוק כי מועד ההעברות נסגר לדעתי או שייסגר ממש בזמן הקרוב וקשה לי להאמין שבית"ר תצליח להביא שחקן לעמדה הנכונה , בלי שום בחינות ולצפות שהם ירוצו כבר העונה לאליפות.
מכבי יכלה להביס אתמול את הפועל בצורה משפילה אבל העדיפה לסגור את המשחק ולהסתפק במה שהיה. וחבל שקלינגר מאמן בונקריסט... אני לא יכול לחכות שדוארטה יחזור ומכבי תתחיל לדרוס. אפשר בהחלט לתת פייט לחיפה ולקחת אליפות. כי אם לא בשביל מה אנחנו עולים למשחקים בעונה הזאת בכלל?
אתה באמת חושב שדוארטה אחרי הניתוח שלו יחזור בכושר שלו מנצרת עילית בעונה שעברה ויכבוש בצרורות? מאוד מאוד קשה לי להאמין.
מכבי רק מתחילה לחמם מנועים. אני מיידע /מזכיר לך שאת עונת 91-92 מכבי גם פתחה רע עם הפסד נגד בית"ר ת"א וסיימה עם אליפות. אני לא מדבר על העונה,השנה אפשר להציג כדורגל אטרקטיבי אבל לא לרוץ לאליפות,שנה הבאה בית"ר בהחלט יכולה לרוץ לאליפות (הכל תלוי ברכש ובמאמן)
Alvaro Recoba פורסם ב Sep 19 2005, 10:13 PM אסור(!!) למכבי חיפה לעשות דבר כזה... אחרי הביזיון באלופות הם חייבים לקהל שלהם ואין השנה שום תרוץ אני גם מקווה שהשנה התל-אביביות ובית"ר יתחזקו ויתנו פייט. חבל לראות את הענף שוקע.
מכבי תל אביב צריכה להתחזק? כל הקיץ הם לא הפסיקו להתחזק. בית"ר השנה תתחיל בתהליך בניה (הפעם בניה אמיתית ולא "בניה" כמו שאוחנה אמר שהוא עושה) לקראת השנים הבאות. השנה בית"ר תיבנה כדי שבשנים הקרובות בית"ר תחזור לטופ. אם השנה הבטיחו ליגה אטרקטיבית זה עוד כלום לעומת השנה הבאה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
מכיר את השיר הנהדר : dream, dream, dream when ever u can dream dream (עיוותתי קצת את השיר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אקיצר, איך שמכבי נראו אתמול, רק שיפור דראסטי יוביל למה שאתה מדבר........ אני לא אתפלא , אם כבר במחזור הקרוב הבלוף יצא החוצה, ומכבי תפסיד...