פ"ת הגיעו ללא מעט מצבים, אבל לא הצליחו להבקיע. מצד שני הם ספגו כמעט מכל מצב. ככה לא עולים לבתים של אופ"א.
אישית, הייתי מעדיף לראות בני לוד נגד מכבי כפר-קנא. אני נטשתי את פ"ת בסביבות הדקה ה-55 לטובת אפועל ניקוסיה נגד הרטה ברלין.
אותו סיפור כמו של כל הקבוצות האחרות שלנו באירופה. משחקים טוב שולטים ואז עושים איזה טעות שפשוט הורסת הכל לא יאמן הסיפור הזה!
3-2 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx מחצית שניה חייבים לייצב את ההגנה, לתת עוד גול אחד, ויש לנו נציגה בבית של אופ"א !
בהצלחה מכבי פתח תקווה ! מחצית ראשונה נפלאה ,טעויות בהגנה (ב-2 הקבוצות) גרמו לתוצאה הזאת . ומה יהיה עם השוער הישראלי באירופה? פעם דוידוביץ' ,אחר כך אוואט ועכשיו אוהד כהן. יאללה מכבי פתח תקווה להבקיע עוד גול ולשמור על התוצאה ולעשות היסטוריה ! (חוץ מזה שאם מכבי פתח תקווה תנצח ותציג יכולת טובה רוב הסיכויים שהם יבואו בלי אוויר במשחק ביום ראשון נגד בית"ר)