מבינים,זה הדור של היום.אמנם בלי קשר אם אני אוהב או שונא(למרות שלא ממש אכפת לי ממנו) זמר כמוהו ששנים היה פעיל בתעשייה,מכירים רק מאיזה אולפן ליגת האלופות. ב-י-ז-י-ו-ן.
א' השירים מהאלבום החדש שהוא ביצע אתמול ממש לא משהו.. אני מעדיף להשאר עם הלהיטים הישנים. ב' ענק זה לא משהו שיכול לתאר את סנדרסון מסיבות ברורות מאוד מאוד. ולגיא: 1. אין כזה דבר יותר מדי כסף. 2. אני לא מבין למה זה ששלום חנוך מופיע עכשיו זה התמסחרות, אבל אם סר פול מקרטני או בוב דילן עושים הופעה בלאס וגאס זה לא. פול מתקשה לגמור את החודש? התמסחרות זה כשראפר עושה פירסומת לשוקו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
טעות בידיך ,אני מכיר ואוהב את סנדרסון הרבה לפני אולפן ליגת האלופות הוא היה בכוורת (יש לי את כל הדיסקים) ,בגזוז (כנ"ל),דודה(כנ"ל) ויש לי גם את כל הדיסקים העצמאיים שהוא הוציא בנוסף להופעה "גידי,דני וחברים". זמר שאני מאד אוהב.
פול מקרטני התמסחר לגמרי, מספיק לראות את העטיפה של ההופעה שלו בארה"ב והדרך שהוא טוחן את Yesterday ו-Hey Jude כדי להבין את זה. הוא גאון, אבל התמסחר. בוב דילן? הופעה בלאס וגאס? ייאמר לזכותו של דילן, כמה שהוא הלך לאיבוד בים השגעונות של עצמו, לא התמסחר לעולם.
לפי ההגדרה שלך, מבין שלום חנוך, סר מקרטני ודילן, האחרון הוא הממוסחר ביותר דווקא. אולי תסביר מה זה בשבילך "להתמסחר"...
שימסחר כמה שהוא רוצה,זה לא מפריע. תמיד כיף לשמוע אותו שר. השיר Yesterday נבחר לא מזמן לשיר מספר 1 בכל הזמנים (אל תשאלו אותי באיזו מסגרת כי אין לי מושג). תמיד תענוג לשמוע את השיר הזה.
שוב גל, על סמך מה אתה קובע שדילן, שבשני העשורים האחרונים התבודד לגמרי מכל עיתונאי/קשר עם העולם החיצון, התמסחר? כי הלייבל שלו הוציא לו Essential? זה באמת לא נחשב בלקסיקון שלי כהתמסחרות. הוא הוציא לא מזמן ספר, וגם שם בחר לשטוח בעיקר את ראיית העולם שלו מאשר לחשוף פרטים אוטוביוגרפיים עסיסיים. מקרטני אני מסכים, דילן? בשום אופן. גם הסטונז לא התמסחרו בעיניי, כי הם לא פנו לקאברים והופעות זולות - הם מרביצים מדי פעם איזה גל נוסטלגיה וגם כל כמה שנים טובות מוציאים דיסק חדש (אחד יוצא אוטוטו - ואל תקרא לזה התמסחרות, כי מיק ג'אגר וקית' ריצ'רד יכלו לשחרר סינגלים כמו זבל והם לא עושים את זה). עוד דוגמא לזמר ותיק שלא התמסחר הוא דייויד בואי, שממשיך ללכת אך ורק לפי המנגינה של החליל שבו הוא מנגן. בימינו אין ברירה, התמסחרות זה דבר טבעי. אבל תבדיל בין אלה שעושים את זה ואלה שלא. דילן לא.
אין על המועדון הזה. סוף סוף אחד שאפילו לא רוסי ומודה. זה לא של רוסים בילבד...אבל רצוי לכאלה שהם לא רוסים(כולל קווקאזים!!! אתם לא רוסים, מספיק!) לא להגיע לשם... אני יכול לתת לכם סירטונים מכול המסיבות אתם תיראו כמה כוסיות ותיגנבו... מישה, RUSKEI LUDIE http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx