בונקר לא חייב בהכרח לפרוץ אותו מתוך הרחבה . את הבונקר פורצים ממשחק אגפים,דאבל פס ובעיטות מרחוק, בארסה הלכה על בעיטות מרחוק . אם משחק בונקר קשה לפתח מסירות באיזה הרחבה,בארסה עשתה נכון אבל היה חסר לה המזל.
ולכבוד חזרת הפורום: ריאל שוב הוכיחה שהשופט תמיד פועל לטובתה. איפה הוא היה כשקאדיז הייתה צריכה לקבל שני פנדלים??
לא זוכר שהיו שם פנדלים? משחק טוב היה והפתעה היא רוביניו איך שהוא ניכנס ריאל השתנתה התחילה לשחק בכלל שונה וכמו שחשבתי באפטיסטה משחק עם גראבסן בקישור הבעיה היא במקום מי רוביניו יכנס להרכב ? ראול רונאלדו גראבסן? כרגע אני לא רואה מקום
לפרוץ בונקר משמעו לעבור אותו, הבונקר שאנחנו מדברים כאן עליו הוא חוליית ההגנה של אלאבס, אם אתה בועט מרחוק, אתה לא עובר אותו. דאבל פאס, הגבהות מהאגפים, כל אלה הם דרכים לפרוץ את הבונקר ולהיכנס לתוך הרחבה למצבים מסוכנים. אבל יאללה, זה כבר סתם להכנס לתוך סימנטיקה, בוא רק נגיד שלא צריכים להיות קבוצה ברמה גבוהה כדי להפציץ מרחוק, פאנתנייקוס והיווניות האחרות מצטיינות בזה, להכנס לרחבה עם הכדור מול התבצרות זה דווקא כן.
תפסיקו כבר לבכות על השופטים נמאס. ריאל שיחקו גרוע לגמרי, גרבאסן בקהאם ובפטיסטה לא הורגשו בכלל, כשרוביניו נכנס הוא הביא שינוי ולשמחתי גם את הנקודות.
נכון. אבל רוביניו התחיל את המהלך. בכלל יפה שרונאלדו מסר לראול הוא יכל גם להבקיע בעצמו. והוא לא שמן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
מקס, בארסה הגיע מספיק פעמים למצבים נוחים די כדי להבקיע. אני לא מאשים את רייקארד כלל וכלל. את אלאבס, בארסה צריכה לנצח בכל הרכב ובכל מערך. רק השחקנים אשמים, על שאננות, זלזול וחוסר חדות (כולם, כאמור, מוצדקים בגלל נחיתות היריבה). באשר לשינוי תפקוד בין רוני לאטו - הרי זה מבורך. עם אטו במהלך משחק משנה את מיקומו 5 פעמים, קשה מאוד לשמור עליו. הבעייה האמיתית הייתה שפרט ל- 10 דקות במחצית השנייה, רונאלדיניו נראה פשוט חושך ולא זז מספיק. אבל את חילופי המקומות אני רק משבח. בבארסה הטובה ביותר שאני ראיתי הרבה במו עיני, קלייברט, לואיס אנריקה, פיגו וריבלאדו הגיעו בכל התקפה בסידור שונה וחצי-אקראי, על גבי 4 עמדות, כאשר היחו דה פוטה יודאס בלט מעלם כולם בתנועה. כאשר זה מבוצע נכון, זה פשוט בלתי ניתן לעצירה (למשל הכניסה של אטו בגול השני מול בטיס בסופר-קופה). אני מקווה שרייקארד ימשיך לפתח את שינוי המקומות, ואף יביא אותם למצב שבו השחקנים יעשו אותם לבדם באופן קבוע.