והכובש למונאקו הוא לא אחר מאשר ג'רארד הספרדי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx טוב,עדיין מונאקו צריכה לכבוש 2 שערים בשביל לעלות שלב. http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/agosto/23/1.Xxx הגול של ג'רארד. מונאקו החטיאה ממש עכשיו פנדל. http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/agosto/23/2.Xxx מיילי הכשיל את פטריס אברה http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/agosto/23/3.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/agosto/23/4.Xxx וטוני דובלס עצר את הפנדל של מריים.
בוא נתנחם בזה שאפילו נציגה אחת לא מגיע לליגה שלנו.ואת זה, יש לנו. אם יתנו לנו 2 זה באמת אחד הפשעים החמורים בתולדות הכדורגל.
מזה ארטמדיה? בטיס ,ששלטה פחות או יותר מתחילת המשחק עד לשער של ג'רארד ,ממשיכה להתגונן. אבל זה מתקרב ,דקה 60' ומונאקו צריכה לכבוש 2 שערים בשביל להגיע לליגת האלופות. בטיס עברה עכשיו לשחק עם 4 בלמים:לורנצו סרה פרר מוציא את חואקין וסיסקו,ובמקומם מכניס את ורלה ונאנו.מגן ימני ובלם במקום קשר וחלוץ.
2-1 מונאקו,יסטה בהתקף לב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx רגוע איתי,הם צריכים 3-0,גם 2-0 לא יתן להם כלום.(כי ליברפול ניצחה 3-1 בחוץ)
http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/agosto/23/7.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/agosto/23/8.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/agosto/23/9.Xxx לורצו סרה פרר יצא עכשיו ליצן. בטיס משחקת : 6-3-1 טיפש!