אתה ממש ממש טועה פה. אין לך מושג כמה,לבנאדם שיושב בבית ורואה תשמחק ההפקה היא חלק כלכך מרכזי שאין לך מושג. כשאני יושב בבית ורואה את אולפן ליגת האלופות והשידור אני פשוט נהנה מכל רגע ולא רק בגלל המשחק. ההפקה שלהם מצליחה להכניס איזו אווירה מיוחדת כזאת,משו חגיגי כזה כאילו ליגת האלופות הייתה חג,ולא רק זה השידור ברמה יורם ארבל ושגיא כהן שדר ופרשן מעולים שעושים תעבודה בצורה הכי טובה בארץ.הם נמצאים במגרש ולא משדרים מהאולפן והם פשוט מחיים את המשחק.הפרשנים של ערוץ 5 באלופן גם טובים מלר ויעקובי ביחד עם פרשן שלישי(לרוב גיא לוי) והכל בניצוחו של מודי בראון נותן באמת שידור עוצמתי ומהנה. מי מאיתנו לא נהנה מהתקצירים של מלר לדוגמה? או מיורם ארבל צועק הללויה אחרי שער? והאמת היא שבשידרי הנבחרת של ערוץ 1 או 10 שההפקה שם גרועה אני פשוט אומר לעצמי מי נתן להם לשדר?.
אתה צודק. דרך טובה לעבוד על התמימים בארץ. חבורת האוהדים השרופים של הליגה האנגלית יכולים לשלם כמה שבא להם, אבל מונדיאל זה לכל המדינה ועל זה לא ישתקו. סביר להניח שהשידורים לא יהיו בצ'רלטון בסופו של דבר כי הרבה גופים הגונים יתערבו בניסיון השוד הזה וכמובן שהצרכן ינצח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
זה יהיה בצ'רלטון, ואני לא מתווכח שברמת ההפקה-ערוץ הספורט מקצוענים. מסכים 100 אחוזים, אני רק חושב שזה ליד המנה העיקרית ולא על חשבונה
אנשים, טלויזיה בתשלום זו לא המצאה של צ'רלטון. אם אנחנו רוצים לקבל הכל בהרבה פחות כסף פשוט לא משלמים כלום. קצת זמן, ואז תאמינו לי הכל יהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx היו מקומות שעשו כן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/peace.Xxx
לא מכיר דוגמאות, אבל אשמח ללמוד בכל מקרה-מצאת לך ישראלים ממש יעשו מרד צרכנים, עם מגוחך וחסר עקרונות שכמונו
אני לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף לאכול את המנה שלי ב5 שקל ובלי הפקה בכלל, מאשר ב500 שקל ועם תרועות וחצוצרות ולוליינים מונדיאל זה חגיגת כדורגל, אני לא צריך אולפן ומודי כדי להכנס לאווירה. מצד שני, אני כן צריך את הכדורגל. תשלם אתה 400 שקל למונדיאל. אני אהיה בפאב הסמוך.
ידוע לי שהעם הזה לא יעשה מרד צרכנים. המזל הוא שלעם הזה יש טעם טוב בכדורגל ולא מספיק אנשים משלמים לליגה האנגלית כדי שתחזיקו את הערוץ הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx (הם עושים ניסיון עוד השנה לראות אם אולי הגניבה הקלילה כן תצליח בעזרתו של יוסי בניון שהיה חצי מכל הפרסומת שלהם העונה... קיצר עונה הבאה הם סוגרים בגלל שיש רק צופים בודדים שרופים וחלשי אופי) :aaa031:
אני זוכר שצ'רלטון רק התחילו לפעול,איזה חבר כנסת מהעבודה נלחם בהם ובביזיון הזה,והוא נתן דוגמאות מכל מיני מדינות שבהם ניסו את זה וזה לא עבד...בתכלס גם בארץ זה לא עובד,היו להם הפסדים ענקיים שנה שעברה. יאללה שילכו כבר הביתה שישדרו טלנבולה בעמ ב400 שקל לא מונדיאל... מעניין אותי אם נבחרת ישראל תהיה במונדיאל,גם נצטרך לשלם כדי לראות אותם?עם הנבלות האלה זה יכול להיות,לא אכפת להם שזה משהו שכל מי שרוצה לראות את זה זה זכותו,ולא רק כאלה שמשלמים את המחירים המגוחכים האלו.
אתה כנראה ממש לא קראת את ההודעות שלי. אחרת היית מבין שאני וברק שוחחנו על ההפקה שלטענתו לא כלכך חשובה ולטענתי כן. עוד טענתי שלשלם 1000 שקל בשביל ההפקה העלובה של צ'רלטון זה ביזיון ונתתי את הדוגמה של ההפקה המצוינת של ערוץ 5.מעולם לא אמרתי שאני אשלם. פעם הבאה תקרא את כל השיחה ולא רק הודעה אחת.