אינדיו היה הצלחה, בעונה שעברה הוא היה הבלם הכי טוב בליגה, העונה הוא קצת הדרדר. וגם לדל ריו לא היה חסר כישרון, פשוט תקעו אותו בתפקיד שהוא לא מכיר.
אינדיו בעונת 03-04 נתן את העונה הכי פחות גרועה שלו בישראל אבל עדיין לא היה מצויין אל תגזים. דל ריו הוא הקורבן לכישלון של אלי כהן,יכול להיות שהוא זר טוב אבל בגלל שבית"ר היתה בלחץ הם שיחררו אותו .
בלילי בהפועל תל אביב היה מצויין.ואם הוא חוזר הפועל משדרגת את ההתקפה שלה. מה דעתכם על עומר פרץ? ילד נחמד לפחות לפי מראה עיניים .
תמיר כהן על עומר פרץ: הוא משגע הגנות מכבי והפועל ת"א מתחילות להתכונן לדרבי בגביע הטוטו בסוף השבוע - קשר מכבי ת"א על בן-דודו: חלוץ מצוין. האוהדים האדומים יגיעו לדחוף את השחקנים. הדרבי בין מכבי ת"א להפועל ת"א בגביע הטוטו בסוף השבוע אמור למלא את בלומפילד וליצור מספר מפגשים מעניינים משני הצדדים. מפגש אחד יהיה בין עומר פרץ, הצעיר שכבש את שער הניצחון 0:1 עבור הפועל ת"א בגביע הטוטו נגד הפועל פ"ת אתמול לבן-דודו בצד הצהוב, תמיר כהן. אמו של כהן היא אחותה של אמו של פרץ. כהן פירגן לפרץ הצעיר, בנו של שחקן העבר ויקי, ואמר: "עומר חלוץ מצוין. יש לו נתונים שיכולים לשגע את ההגנות בארץ. אנחנו חברים טובים, למרות שהוא בהפועל. מה שחשוב זה המשפחה". שחקן הפועל ת"א, ברוך דגו, מתכונן במרץ לקראת המפגש עם האקסית המיתולוגית בסוף השבוע במהלך הדרבי התל-אביבי בגביע הטוטו. דגו גזר על עצמו שתיקה ולא מדבר עם התקשורת אולם בהפועל ת"א מדווחים על מוטיבציה גבוהה מאוד של הקשר לנצח בדרבי ולהראות למכבי ת"א שטעתה כששיחררה אותו. אביו המאמץ של דגו, דוד תשובה, אמר ל-ONE: "מה שחשוב זה שברוך יצליח. הדרבי פחות מעניין כרגע". אוהדי הפועל ת"א מתכוננים להגיע הערב למגרש האימונים בוולפסון כדי לעודד את הקבוצה ולהבהיר לשחקנים כי הניצחונות על בית"ר ירושלים והפועל פ"ת פחות חשובים מהניצחון בדרבי. במהלך השבוע מתוכננת פעילות ערה באימונים - כולל אבוקות באימוני סוף-השבוע. ההמנון של האוהדים החל להדהד כבר אתמול ביציעי בלומפילד: "הדרבי הוא מעל הכל". שחקן נוסף מהפועל ת"א שירצה להוכיח למכבי ת"א שטעתה כשויתרה עליו הוא ג'ון פנטסיל, שהצטיין אמש במשחק. גם פנטסיל מגיע לדרבי עם הרבה מוטיבציה, אלא שבהפועל מודעים לכך ועושה הכל כדי להרחיקו מהתקשורת. _______________________________________ יאללה פרץ שבור לו את הרגל!
אין פלא שפרץ ותמיר כהן בני דודים, שניהם שחצנים עלובי נפש שעדיין לא עשו כלום בכדורגל אבל מרשים לעצמם ללכלך על כולם.. אבל עם כל הכבוד לדרבי בגביע הטוטו אני חושב שכולם מחכים לדרבי בסבוב השני בליגה שיהיה הרבה יותר משמעותי..
דווקא יותר הגיוני שתמיר ישבור לשחצן את הרגל כי הוא קשר אחורי והוא זה שיעצור את ההתקפות של עומר פרץ ולא הפוך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
היה איתו ראיון לא מזמן במעריב בו הוא לכלך על מכבי ת"א ועל קולגות שלו לקבוצה ולמשחק.. אני עד עכשיו לא מבין איך קשטן הבליג על הדברים האלה, אבל כזה הוא קשטן כשנוח לו הוא הוא רס"ר כשלא אז הוא עוצם עיניים..
ידיעות אחרונות יצא לפני כחודשיים בקמפיין "הגלקטיקוס נגד האלופים" או משהו כזה, ואחרי הדרבי המדהים שהפועל נתנו היום ובכלל, התצוגות שהם נותנים בחודש האחרון אני חושב שצריך לשנות את הקמפיין ולהחליף את המילה "גלקטיקוס" ב"קשטנטיקוס" (ולשקול קמפיין על הכישלונות הצהובים אבל זה משהו אחר). אין ספק- הפועל ת"א מסמנת את היעד בבירור- אליפות! איך שזה נראה עכשיו, הם בהחלט מסוגלים ללכת עד הסוף עם מכבי חיפה ולכו תדעו...
לדעתי קשטן לא ייקח יותר מדי דברים מהמשחק היום, למרות התוצאה. חלק מהמשחקנים היו פשוט בלתי נראים, בעיקר בהתקפה ובקישור. ג'ון פנסטיל לא עשה כלום באגף הימני חוץ מהלהתגרות בשחקני מכבי, אף התקפה אדומה לא הגיעה מהאגף הימני.ההחלפה שלו הגיעה מאוחר מדי לטעמי, כבר במחצית ורמוט היה צריך לעלות. מי זה ששיחק ליד לאקיץ' באמצע? באדיר לא?, אף פעולה הגנתית, ובטח שלא התקפית לא ראינו ממנו. ברדה היה חלש, ולא הצדיק את ההייפ התקשורתי שנוצר סביבו. ואוגבונה היה אוגבונה, כלומר לא מזיק אך גם לא מועיל במיוחד. היחיד שאפשר לומר עליו מילה טובה הוא לאקיץ', קשר בחסד. עוד פגיעה של קשטן.
על באדיר אני מסכים איתך, לא עשה כלום, נראה לי סתם היה עייף או משהו.. אבל פנסטיל לא מסכים, הוא היה טוב, כלומר, כמה ש20 עבירות של שחקני מכבי יכולים לעשות אותך טוב.. אוגבונה באמת היה די רגוע, חוץ מהקטע שיחיאל (או סטרול) נתלה עליו..