עברנו כבר את שישים האלף התגובות בפורום הישראלי{הכי פורה בפורום} וזאת הייתה כוונתו.. המטרה היא 600,000 תגובות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
בדיוק! ההגנה תוכל להתחמם מול שבצ'נקו וורונין בריצה אחריהם נגד אוקראינה , אחר כך אחרי מטייה קז'מן נגד סרביה , מול פולין יהיה יותר קל. אלה שלוש נבחרות חזקות מאוד , שאוקראינה (שתיתן מעצמה הרבה בטורניר שהוא לזכר לובנובסקי האגדי) היא אחת מ-15 הנבחרות הטובות בעולם כיום לפי הכושר הנוכחי שלה. סרביה נבחרת עם כשרונות ופולין לא נופלת משוויץ. שם לעומת המשחק מול האולימפית יהיו הליגיונרים לפחות. טורניר טוב שיכול רק לתרום לכושר של ישראל. אה ובקשר לסטרול...אני חושב שקלינגר צדק וצריך להשאיר את סטרול למרות שהוא לא בלם גדול אין למכבי תחליפים הולמים ולא נשאר הרבה זמן וכסף לקנות בלם חדש. זה מה יש אם קלינגר היה יותר חכם הוא היה מביא בלם עוד לפני כל הקשרים והחלוצים.
חרמון כבר סגר לפני יום, יומיים בנתניה בסוף. אנ'לא יודע אם הוא חתם כבר אבל זה יבוא... בלילי התחיל להתאמן עם הפועל ת"א כדי לשמור על כושר בזמן שהוא בארץ לפני שהנבחרת יוצאת לאוקראינה, אבל בכל זאת הפועל מעוניינת בו וכנראה שיפתח מו"מ בין הצדדים.
אוווף הוא עדיין לא הבין שכבר נגמרה עונת המלפפונים..כל יום יש שם חדש של קבוצה חדשה שרוצה אותו... שיסגור כבר איפשהו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
כנראה שאין לבלילי הצעות טובות כל כך מטורקיה והוא עדיין מחכה לאיזה התפתחות. אני מאמין שדווקא בסופו של דבר הוא יחתום בהפועל בגלל הנבחרת ובגלל שההצעות אליו לא יהיו טובות.
דרך אגב אמאר יוקאן חתם בפלרמיני של גוטמן...לא?אם כן אז לעדכן בדיון ההעברת וגם שזה מור גולן ולא מור גולם..
המאמן רפי כהן שיחרר את כריסטיאן ריוס הארגנטיני מהפועל פ"ת,כמו כן לעדכן בדף ההעברות את ההצטרפות של מוטי קקון לקבוצה.