כולם היו נהנים מהקרבות האלו פעם , הקרבות שהיו נותנים שואו , היום זה לא ככה אבל כל סמארק יודע שפעם גם הוא היה נהנה מהקרבות האלו למרות שלא הייתה בהם טיפת רסלינג
טטנקה חוזר... בתור טטנקה? 1,2,3 קיד, אם אני לא טועה היה X-Pac? ומה קרה ל-Road Dogg המעפן (עם הטייטנטרון הכי מעצבן בתולדות הענף). מה שמזכיר לי - איזה טייטנטרונים אתה מעדיף?
פחות או יותר בתור טטנקה,אבל אני מניח שקצת שונה,נחכה. כן 123 קיד זה אקס פאק. שאלה טובה אין לי שמץ מה איתו.למה אתה מתכוון בדיוק בטייטנטרונים?
הרצליה יש לי שאלה לגביי ההבדל בין wcw, wwf וwwe מתי כל אחד התחיל ומתי הוא נגמר? ומה קרה עם סטינג מאז הפרקים שמשדרים עכשיו ב5+
השם הוא ארז. טוב ככה WWE=WWF.או קיי?זה אותו דבר. בשנת 2001 איזה חברה לשמירת בעלי חיים או משהו שראשי התיבות שלה הם WWF תבעה את הWWF על הזכויות של הראשי תיבות האלה.תבעה,וזכתה.לא נותר לWWF אלה לשנות את האות האחרונה,והוחלט על האות E. E=אינטרטימנט(בידור). קיצר הWWF והWWE זה אותו דבר. WCW זאת חברה שהתחרה עם הWWE. המאבק נקרא "מלחמת יום שני" שזו מול זו ניצבו "נייטרו" של WCW מול "רו" של הWWE/F. המאבק היה קשה מאוד והיו שבועות לא מעטים שהWCW עברה ברייטנג את הWWE/F. בשנת 2001,וינס מקמהון (בעל הWWE) קנה את WCW,סגר אותה,וסיים את התחרות. בשידור היסטורי,בתוכנית האחרונה של WCW ,גם בערוץ של מי שראה רו וגם מי שראה נייטרו,ראה את וינס מקמהון בנאום היסטורי שהודיע על סיום התחרות,והחברה נסגרה. הWWE חי ונושם עד היום. סטינג פרש.
ראיתי אתמול את הקרב שהמלצת בין בנואה, מייקלס וטריפל אייץ', ואני באמת, באמת מורשם. מכל (מעט) ההתאבקות שראיתי, אין ספק שזה היה הקרב הטוב ביותר. באמת מצויין, לא צפוי (לפי מה שהבנתי מקריאה מסביב), ועם מספר לא מתאים של רגעי "זה נגמר" משכנעים. פיתחתי חיבה לכריס בנואה, שעושה רושם כאחד שמסוגל לעשות קרבים מבדרים מאוד. למה הוא לא נשאר בבמה המרכזית? לא מספיק חזק כדמות? גם את קורט אנגל למדתי מאוד להעריך, אגב. ולשאלה שלשמה התכנסנו פה: בביצוע תרגילי ההכנעה, האם המתאבקים מפעילים לחץ אמיתי? האם הם באמת מכאיבים ליריב במידה משמעותית?
טוב שהזכרת את קורט אנגל אחי כל הזמן שהו מדבר הוא יורק והוא הכי הרבה מזיע מבין כל המתאבקים (ארז,תקן אותי אם אני טועה) ובקשר לשאלה שלך - לא נראה לי שמפעילים לחץ אמיתי בהכנעה.. ואני מוסיף לארז עוד שאלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx הכאפות האלה לחזה (נדמה לי שכריס בנואה שם הכי חזקות) זה אמיתי?
ארז אבל משהו לא הבנתי, מי המתאבקים שהיו בwwf בזמן התחרות עם הwcw כי רוב האנשים שהיו אז הם שם גם היום.
קורט אנגל אחד מהגדולים ללא ספק.אממ יש לחץ אבל אי אפשר באמת להגיד שהם מתפתלים מכאבים. זה גם תלוי באיזה תרגיל,אנקל לוק של אנגל למשל ממש לא משפיע והמתאבק צריך רק "למכור" את המהלך טוב ולהתפתל מכאבים. וולס אוף גריקו שארפשוטר,והקרוספיס,מפעילים לחץ,אמנם לא גדול,אבל מפעילים. אחת מתכונות מתאבק זה "מכירה" זאתאומרת למכור את התרגיל שעושים לך ו"להתפוצץ מכאבים",זה עושה את זה הרבה יותר טוב. אמיתי מאוד.וזה גם לא נעים.כאבי תופת זה לא,אבל לא נעים.
אני ילך עם מי שהמעריצים בחרו ככניסה הטובה בכל הזמנים,טייקר. מייקלס וטריפל אני גם אוהב.בכלל אני חולה על כניסות. ממש לא. טייקר מייקלס אנגל טריפל אוסטין רוק ועוד רבים היו ליגה מעל WCW. בWCW מלבד גררו בנואה מסטריו קידמן סטינג ועוד כמה,היו ממש גרוטאות.