עוד פעם קבוצה ביתרון 3 נכנסת לקרב עונשין ויוצאת ממנו כשהיא ביתרון 2. מטורף כמה מהר קבוצות יכולות לסגור פער היום. אינדיאנה קבוצה ווינרית מאוד, לדעתי הניקס לא עוברים.
58 שניות לסיום הרבע הרביעי הניקס מובילים ב9. זה פעם שלישית שהפייסרס בפליאוף הזה סוגרים יתרון לא הגיוני בסוף משחקים. יש בקבוצה הזאת aurora. הם נותנים לך את התחושה שהמשחק שלך ומתנפצים עליך בסוף עם כל הארסנל. בסמול בול רצחני, עם הגנה מטורפת. קארלייל המאמן הכי חד בפליאוף הזה. יודע מתי לשנות, לוקח צ׳אלנג׳ים אמיצים. השופטים גם דפקו אותם כשהתעלמו מעבירה ברורה על נייסמית׳ ל3 זריקות ובדאנק של טופים בסוף כשלא נתנו לו את האנד וואן(וזה רץ ברשת).
אותי אתה לא צריך לשכנע שיוקיץ היה צריך לזכות, מה שאני בא להגיד זה שאם דנבר היתה מעיפה את אוקייסי הבחירה בשיי היתה הופכת להיות הבדיחה הכי גדולה בהיסטוריה של הנבא. עכשיו? אכיל, גם אם לא טעים לכולם
שמח בשביל שיי. כל הטיימליין שלי בטוויטר אתמול בבכי על זה ששיי רק סוחט פאולים, כל הטיימליין היום זה בכי על זה שמגיע ליוקיץ'. שונאים אותו ומשקיעים בזה אנרגיות, שיהיה לכולם לבריאות. הלילה משחק 2, מעניין מאוד.
When Nikola Jokic is playing, the Nuggets have the best offensive rating in NBA history scoring 125.4 points per 100 possessions. Denver’s offense craters to the NBA’s worst when he sits: On: 125.4 OffRtg (1st) Off: 104.9 OffRtg (30th) A 20.5-point swing with just one player. מזל טוב שיי.
לקובי יש 5 טבעות. לשיי יש עוד דרך ארוכה מאד כדי להיות בדיון הזה בכלל. הוא לא צריך 5 טבעות, שיביא 4 כמו לברון וסטף.
לפני שהוא מביא 4, שיביא אחת קודם. וינסה גם להתנער מהתדמית של הfree throw merchant שמדברים עליה בכל אמריקה מאז תחילת הפליאוף. זה קצת ג׳ימס הארדני.
פעם שיי היה מגיע יותר לעונשין, אבל אוקלהומה לא הייתה קבוצה שתקועה לכולם בעיניים. היום מחפשים אותה ואותו. אנשים לא אוהבים לראות הצלחות. כשזה יוקיץ' - אז הוא לא יודע להגן. כשזה קובי - אבל תראו את האחוזים מהשדה. כשזה האלאנד - אבל הוא גרוע במשחקים הגדולים. זה משנה? ככה זה אנשים. הטבע הוא לשפוט לבקר ולפקפק. אני סובייקטיבי אז שאחרים יגידו, מבחינתי הוא נכנס כל כך הרבה לצבע וחוטף כל כך הרבה מכות שבתכלס - הוא יכול להגיע לקו הרבה יותר אם יקבל כבוד מהשופטים.
אף אחד לא מחפש אותו ואין בעיה גם עם הנסיון ללכת לטבעת ולהשתמש בגוף שלו כדי לייצר מגע. ברור שגם בפליאוף אתה תלך הרבה פחות מהרגיל לקו(שלום ג׳יימס הארדן). לא על זה הביקורת. יש אינסוף סרטונים על נסיונות פתטיים לפלופ ששלחו אותו מיד לקו. כשזה חלק מהמשחק שלך, ניחא. כשזה בערך כל המשחק שלך בפליאוף בינוני, אז מדברים על זה. ולא צייצנים. מביל סימונס לפאנליסטים הכי בכירים באמריקה שמסקרים את הסדרות שלו. יש לו עוד המון מה להוסיף למשחק שלו. הזריקה שלו לא נקייה ממרחקים של 8f+, אין פד אווי, אין לואו פוסט, כדרור לא נקי. הוא קולע אוף דריבל טוב ל-3 אבל עדיין לא ברמה של הגארדים הכי גדולים שידעו לעשות את זה עם שומר על הפרצוף והוא גם לא בדיוק יודע לזהות מתי ואת מי צריך להכניס מהחברים שלידו למשחק. במשחק האחרון הוא שיתף יותר טוב, גם ברבע הראשון, בשאר הפליאוף הזה? הלך ראש בקיר. למזלו מסביבו יש פה הגנה היסטורית, כזאת שלא ראינו באמת כבר 20 שנים בליגה אז זה אפשרי לסחוב את השטויות שהוא עושה במחצית הראשונה ולתת לו להתפוצץ עם ברבע האחרון כשיש יתרון. אני מאוד חושש מהתפקוד שלו מול אינדיאנה. זו קבוצה שיש לה עומק ואופי. מסוכן להגיע נגדם למשחקים צמודים. ניקס עדיפים לו בהרבה.
אני רואה מה שאומרים עליו, אתה מסכים עם זה? אני לא. אבל אני מודה שאני סובייקטיבי. אני חושב שהוא נותן פלייאוף מצוין ואוקלהומה תלויה בו באופן אבסולוטי. בלעדיו אין לה מה לחפש נגד ממפיס. איתו היא מובילה 1-0 בגמר המערב. גם כשהוא קולע 3 מ12, צריך לראות את המשחקים כדי להבין, כל הפוקוס של היריבה הוא עליו. אם היו לו את השטחים שג'יילן וויליאמס וצ'אט מקבלים הוא היה מסיים כל משחק על 14 מ18. בכל מקרה, שיי הוא לא מי שמעניין אותי אלא אוקלהומה. הוא פשוט השחקן הכי טוב והשחקן שאני הכי אוהב בקבוצה. למה אתה חושש? אתה בעד אוקלהומה?
אני לא קורא עמודים של ילדים. שמעתי היום בחדר כושר את בורק וביל סימונס וכל מה שהם אומרים(כל הביקורת שלה עליו נכונה). זה נהיה הדיפולט שלו כבר ללכת לסל, לראות שסוגרים לו ולחפש את הפלופ. ווואלה בינתיים זה עובד לו. שולחים אותו לקו הרבה יותר מכל שחקן אחר בפליאוף עם מקבץ מרשים מאוד של פלופים ושריקות אוויר, כולל במשחק האחרון. מה הוא נתן מול ממפיס? היה בינוני בכל הסדרה הזאת. את ממפיס ניצחתם בקלות בזכות ההגנה, האתלטיות ושחקנים אחרים. בסדרה הקודמת אם לא קארוסו, דורט, ההגנה של וואלאס אתה נשאר עם ההאיילייטס שלו הולך לקו או דופק 30 נק׳ באחוזים גרועים. הביקורת על זה שהוא לא מוסר כשצריך(בעיקר ברבע ראשון) גם היא נכונה. אחר כך הוא מתפלא שצ׳ט יורד למחצית עם 2 נק׳ או שג׳לן נכנס רע למשחק בהתקפה? כוכב בפליאוף צריך לדאוג שהשחקנים המרכזיים לידו יבואו לעבוד. בטח כשהוא נותן להם להתקרר ונכנס ראש בקיר במקום להוציא כדורים לשחקנים פנויים. ברור שאני בעד אוקלהומה. מושקע בקבוצה הזאת לפחות 3 שנים וכבר אמרתי לך, זה מהבזבוזים הגדולים בהיסטוריה אם הקבוצה הזאת לא תקח אליפות כשיש לה בערך כל מה שצריך+ הגנה מגה היסטורית. יותר משאני אוהב את הפרוייקט שלה אני לא אוהב לראות כשרון כזה שמתבזבז. צ׳אנסים לאליפות לא מחכים לך שתרים אותם לנצח. כבר בעונה הבאה אתה תצטרך לתת לו את החוזה ל5 שנים של ה380 מליון דולר ומשם תתחיל הספירה לאחור של הקבוצה הנוכחית.