זה פשוט. הם התרגלו שמותר להם הכל. מדי פעם צצים אנשים קצת פחות סבלניים שנכנסים איתם לעימותים אלימים ואז הם זועקים כמו פלסטיני מצוי(תוך כדי שהם מתנהגים באלימות).
שנתיים וחצי של חסימות כבישים והבעיה לא מטופלת. וחסימת כביש זה בוודאי סוג של אלימות, מזכיר התבצרות עם בני ערובה. זה לא אמור להגיע למכות בין אזרחים, זה אמור להגיע לעונשים פליליים בבית משפט, אבל משטרת בן גביר לא עושה את העבודה.
התכוונת בית המשפט של אהרון ברק ומשפחתו והפרקליטות הזרוע השנייה שלו. בסוף השוטרים עוצרים מפגנים שפעלו לא כחוק ומשוחררים שנייה אחרי.
https://x.com/AvigdorLiberman/status/1924065198010204610 האיש הזה הוא גוש גדול של כלום ושום דבר. מי יתן לך להעיף את היורק לעזה? בג״צ שאתה נאבק למענו? העיקר לתקוע עקיצה במשפט האחרון. מי המפגר שיצביע לדבר הזה?
https://rotter.net/forum/scoops1/899553.shtml שלא תטעו. הגדר הזאת היא לא מפני המסתננים אלא מפני בג״ץ שמכריח אותך להשאיר כל מסתנן שנכנס לכאן, זאת גם הסיבה שהקמנו את הגדר במצרים. זאת אומרת אנחנו הולכים לשלם מאות מיליונים בגלל הגחמות של בג״צ. תזכרו את זה בפעם הבאה שידברו על החרדים.
כי אנחנו אלו שסגרנו דיל שהיה מוציא חלק ניכר ממבקשי המקלט מהארץ למדינות אחרות ומסדיר את ענייני אלה שנשארו - ואז עשינו אחורה פנה כי הבייס הימני כעס עלינו. ברור, בג"ץ, הכל בג"ץ. ביבי? מה הקשר אליו.