מה שתגיד, הפנים של ריקלמה אחרי המשחק (במיוחד) אומרים מה דעתו על המשחק ה''לא חשוב'' הזה, הראש שלו היה כל כך באדמה שהוא לא רצה לקחת את הגביע שאדריאנו גם קיבל. תפסיקו כבר לתרץ, אמרתי כבר גם ברזיל לא הגיע עם ההרכב הכי חזק שלה אז מה? חוץ מזה שזה בעיה של ארגנטינה, איך שהיא התייחסה לטורניר, זאת בעיה שלה שהיא לא הביאה את קרספו, מסצ'ארנו וכל השאר. אוי ובאמת תעשה טובה, השחקנים באו עייפים מותשים וכו' וכו', ומה לפני שלושה שבועות כאילו התחילה העונה והם היו רעננים מתמיד? לך תעשה שיעורי בית.
ריקלמה לקח את המשחק הזה קשה מאוד ,כל ארגנטינה ,תמיד זה כואב להפסיד לברזיל ,ועוד בגמר. ארגנטינה שיחקה יום ראשון 120 דקות ,ברזיל יום שבת 90 דקות ....עזוב מה שאני לא יגיד אתה לא תקבל.... ארגנטינה תקח תמונדיאל ותשתיק הרבה אנשים ....
אם שחקנים משחקים את הטורניר הזה בביל להגיע מותשים לגמר למה הם משחקים אותו בכלל? הרי ה שטויות משחקים בשביל לתת הכל בגמר ולצערה של ארגנטינה ההכל שלה היה שווה לכלום לעומת ברזיל.
מה קשור בכלל שלפני שלוש שבועות הם לא עיפים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx הם עיפים בכללי מכל העונה שהייתה להם ובכלל מהטורניר הזה כל שלושה ימים יש משחק ובחצי הגמר 120 דקות!! בלי לתרץ עכשיו עם היה את משצ'רנו. אג'אלה וחלוץ נורמלי ושוער נורמלי זה היה נראה אחרת אבל מה אני מקשקש כל מה שאני יגיד או הארגנטינאי השני פה(אתה ארגנטינאי נכון חומוס111?) אתם לא תסכימו
אתה סותר את עצמך. חומוס אמר שהם היו עייפים כביכול בטורניר הזה, אז כתבתי שלפני שלושה שבועות הם גם היו עייפים ושזה לא תירוץ. טוב שלא החלפת חצי הרכב וגם איתו לא הייתם מנצחים.
תחשוב מה שאתה רוצה לטעמי אמרתי לך עם איימאר היה פותח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx והיה שוער נורמלי חלוץ נורמלי(קרספו .סביולה) אג'אלה ומשצ'רנו לא רק שהינו מנצחים הינו משחזרים את המשחק מלפני שלוש שבועות זאת דעתי !!!!!!!!!!!!!!!!! אה ועוד משהו למשתמשrobson אנגליה קודם כל משחקת כדורגל דוחה לטעמי והיו מתים לשחק כמו הדרום אמרקאים וביום "שאנגליה תפתח לארגנטינה את התחת" גאנה תנצח את ברזיל 8-0 אח שלי צר לי לאכזב אותך אנגליה לא ברמה של ארגנטינה ובטח לא ברמה של ברזיל@
איזה משחק גדול זה היה. רציתי שארגנטינה יקחו, אבל אין ספק בכלל שלברזיל היה מגיע לזכות. היא נתנה מחצית ראשונה מדהימה שלא הותירה סיכוי לארגנטינה. במחצית השניה סגרה את הסיפור ואז הרגיעה את המשחק, עד לשריקת הסיום והנפת הגיע. הדבר היחיד שעצוב בברזיל הוא, שברגע שרונאלנו יחזור לנבחרת, סביר להניח שהוא ישחק על חשבונו של אדריאנו, מה שאני חושב שפשוט שגוי לעשות. אדריאנו מוכיח כל פעם מחדש כמה שחקן גדול הוא. רונאלו היה צריך להוכיח את זה, אבל במקום זה הוא ויתר על הטורניר הזה, בגלל שהוא כנראה לא יוקרתי מידי בשבילו. העונש הטוב ביותר יהיה אם במשחק הבא של ברזיל, רונאלדו יוזמן, אבל ישב על הספסל כשעמיתו לנבחרת, אדריאנו, ישחק על חשבונו.
ובוא נהנה מהתמונות מהגמר... http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/06/c/wp/match16_800.Xxx http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/fifa/20050630/i/3176927129.Xxx http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/fifa/20050629/i/2137389614.Xxx http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/afp/20050629/i/813207774.Xxx http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/afp/20050629/i/3875869659.Xxx http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/afp/20050629/i/3624115887.Xxx
אלוהים התירוצים של הארגנטינאים פה זה פשוט להיקרע מצחוק, וביוני 2004 ברזיל וארגנטינה ובמיוחד רונאלדו שסגר עוד עונה עמוס בריאל לא היו עייפים. ברור, ברזיל לקחה את המשחק בבואנוס איירס מאוד ברצינות, אתה הרי ישבת בחדר ההלבשה שלהם ושמעת איך הם רוצים לעלות עם רצח בעיניים כי זה המשחק הכי חשוב בתולדות המדינה. תעשו לי טובה, הפסדתם, לנבחרת שהייתה כמה רמות מעליכם וניצחה בצדק, וזה היה יכול להיגמר גם הרבה יותר מזה. אתם אומרים שכולם פתאום התעוררו ואיפה הם היו בתחילת החודש, בתחילת החודש ארגנטינה ניצחה בצדק ואף אחד לא התווכח ותירץ כמו איזה מסכן, כמו שאתם עושים עכשיו.
חחחחח חזק.. משום מה כל פעם שאני רואה משחק חשוב של ברזיל-ארגנטינה, ברזיל מנצחת אותם בסוף... גמר גביע קונפדרציות, גמר הקופה אמריקה של הנבחרות שם(ליברטדורס או איך שקוראים לזה). אבל משום מה במשחקים כמו מוקדמות מונדיאל ארגנטינה מנצחת... לא יודע לדעתי ברזיל נבחרת יותר טובה. צריך לחכות למונדיאל ונקווה שהנבחרות ייפגשו שם.