מכבי ת"א:: 04/05

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by burning soil, May 29, 2004.

  1. ozi Member

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    0
    אני במקום רוסו הייתי נעלב מזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ..
    הנה הסימן הראשון שהכוכבים כבר מתחילים להתנהג כמו כוכבים- קאקו מאחר איחור אופנתי..
    אבל האמת שמה הלחץ להביא אותם מעכשיו? גביע אופ"א עוד רחוק לא? עוד לא הייתה הגרלה אפילו..
     
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    אז מה זה אומר גל? שום דבר בתאכלס...

    ממך הייתי מצפה ליותר...שחקן נפצע בגב, לא נראה לך שהוא יכול לעבוד על החברה במיוחד בגיל הזה, וככה גם הוא וגם מכבי לקחת מהם כסף? גם אני לא הייתי מבטח אותו...

    גל אתה יודע יש אלפי שחקנים מסביב לעולם שחברות לא מבטחות בגלל פציעות כאלה לא רק רוסו...אז קיצר אל תנסה לעשות סערה בכוס מים...

    בלסינק קאקו, יש טיסה שהוא לא מאחר אליה?

    דבר שני כשאתה מדבר על כוכבים שים לב שאלה הזרים...בכל אופן מברקוביץ' ונמני אנחנו יכולים לראות רצינות ועבודה נטו...
     
    Last edited: Jul 1, 2005
  3. robson Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    4,369
    Likes Received:
    0
    ברקוביץ' ונימני תמיד היו ידועים במוסר העבודה שלהם ולמען האמת גם רוסו, בעיות בתחום הזה לא יהיו לקלינגר בוודאות..
    קאקו?..אני מאמין שיבהירו לו מהר מאוד שת"א זה לא אשדוד ולא ב"ש..
     
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    וטוב שכך הדבר האחרון שמכבי רוצים זה שכונה...במיוחד העונה.

    אסור שהגנון, השכונה והבושה של השנה שעברה יחזרו...
     
    Last edited: Jul 1, 2005
  5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jun 12, 2003
    Messages:
    12,566
    Likes Received:
    0
    מה אתה מתנפל, עומר? קראתי בעיתון והבאתי לפה.
     
  6. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    חחחחח תראו משהו...
    http://img19.echo.cx/img19/9366/mc9qj.Xxx

    :aaarofl: :aaarofl:
     
  7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    טור תחזית מצחיק ביותר של שלומי שרעבני

    http://www.hamaccabi.com/next.asp?ID=1871

    ===============================================


    "לקראת פתיחת העונה יועלו תסריטים שונים {ומשונים} לעונה הבאה עלינו לטובה, בתקווה, כאלו ריאלים, כאלו הזויים, לא ממש משנה. אתם מוזמנים לשלוח את התסריט שלכם לאתר ויתכן כי נפרסמו. התסריט הבא, אגב, נכתב עוד לפני הגרלת סדר המשחקים לעונת 06\2005.
    _______________________________________

    כבר במחזור הראשון היה ברור שטיול צהריים נעים זה לא הולך להיות. מכבי פתחה עם כל התותחים אל מול העולה החדשה, הפועל כפר-סבא, הרכב שהספיק לתיקו בלבד. דוארטה אמנם פתח עם צמד, אך אורן ניסים החזיר בצמד משלו.

    כותרות העיתונים כבר בשרו ''היה צפוי'', ''פתיחה צולעת'' וכמובן ''עגלקטיקוס'', קלינגר התראיין בסיום המשחק וטען כי לקבוצה חדשה שכזו לוקח זמן להתחבר. הקהל מצדו דווקא נתן את הזמן.

    שני נצחונות דחוקים של 1:0 לאחר מכן הביאו לרגיעה מסויימת בכל ההמולה מסביב, למחזור הרביעי שוב מכבי עולה בסגל כמעט מלא, למעט חסרונו של דוארטה שמתח שריר באימון, מול הכתומים של בני-יהודה. רוסו מפגין את המשחק הטוב ביותר שלו עד כה וכובש שער מוקדם לצהובים, שאמנם תוקפים אך מ'במבה ממשיך להחמיץ ולהחמיץ את מסירות האמן של ברקוביץ'. בתוספת הזמן בני-יהודה יוצאת להתקפה מתפרצת שתופשת את ההגנה הצהובה לא מוכנה וקובי מוסא, אקס מכבי, כובש מול שטראובר ורץ ליציע הכתום כשהוא מנשק את הסמל שעל חולצתו.

    חלקים בקהל פוצחים בשירה כנגד המאמן וטוענים כי זו היתה טעות פטאלית לשחרר שחקן מתקדם כמו מוסא. השחקן עצמו מתראיין לאחר המשחק ואומר: ''נקמה? לא רוצה להתבטא ככה, המאמן לא ראה את התכונות הטובות שלי, ניצן לעומת זאת מעריך אותי ונותן לי בטחון. כמובן שהשאיפה היא אירופה'', מסיים מוסא. קלינגר מסרב להתייחס.

    במחזור השביעי מגיע המפגש הגדול מול מכבי חיפה בקרית-אליעזר, חיפה חסרה את דוידוביץ' שנפצע במשחק הקודם בסיפור שעשה כותרות גדולות בשבוע החולף בו האשים השוער בראיון נרחב כי ''הפציעה שלי היא כל כולה מעין הרע שפתח לי דודו אווט''.

    קלינגר בצעד דרסטי משאיר את איל ברקוביץ' על הספסל, אחר-כך הוא יטען שלא רצה שברקוביץ' ירגיש את ההתרגשות והלחץ מיד בתחילת המשחק. כבר ב25 הדקות הראשונות מכבי מפגרת 1:0 מול הירוקים, בוקולי מתעתע בהגנה וכובש

    במחצית המשחק מתקשר אביו של ברקוביץ' אל עמדת השידור ומוסר: ''איל עם מכבי - גמר!'', איל עצמו נכנס כמחליף בדקה ה60, בצוותא עם לירן כהן שחוזר באופן מסודר מהפציעה. שלוש דקות לאחר מכן, כהן מקבל כדור רוחב מנמני ומחזיר את מכבי לתמונת המשחק, בדקה ה86 ברקוביץ' מוסר לרוסו, מקבל בחזרה וכובש מול אלמדון.

    הצהובים מנצחים, ברקוביץ' מתראיין בסיום המשחק ויורה כהרגלו: ''הראיתי ליענקל'ה מאיפה משתין הדג'לה''. רוסו גם הוא מוקף בכתבים, משחרר למיקרופון ''אם נזכה באליפות אני רץ בחוטיני, יו נואו...'' ונכנס מהר לחדר ההלבשה.

    קלינגר, שנדרש על ידי הכתבים לתשובה בעניין ספסולו של ברקוביץ', מגיב: ''מי כמוני מכיר את איל, ידעתי להחזיק אותו, ואז בדיוק בזמן לשחרר את המושכות''. ברוך דגו, אגב, כובש שער בכורה במדי גלאטסאריי מול העולה החדשה איזה-שם-של-מועדון-ספור.

    במחזור הבא מגיעה נתניה לבלומפילד ומקבלת שלישיה חלקה, נמני פותח ומ'במבה מוסיף צמד. מה שיזכר מהמשחק הזה בעיקר היא תקרית היריקות בין ראובן עטר לאיל ברקוביץ', שהזכירה ימים עברו.

    ואז מגיע לו הדרבי. כל השבוע העיתונים יוצאים במסע חיפוש נרחב אחרי החמסה של קשטן, שמסתבר כי נגנבה מביתו בעת שישן. החיפושים לא מעלים דבר ואוהדי הפועל מוכנים להשבע כי ראו את אחד האוהדים היותר מוכרים של מכבי מפטרל סביב ביתו של קשטן ביום בו החמסה נגנבה. האוהד, אגב, מכחיש מכל מכל ואומר כי בסך הכל עצר בשיפודיה הקרובה לנשנש איזו לאפה.

    בלי החמסה להפועל אין סיכוי לצלוח את המשחק הזה בשלום, אוגבונה אמנם כובש את שערו היחיד העונה, שער בבעיטת יעף מכ30 מטרים, אך תמיר כהן משווה וארז מסיקה, בדקות הדשא הראשונות שלו העונה, משחיל את שער הנצחון. הכותרת הראשית למחרת בעיתון קורצת: ''עזוב חמסיקה, יש מסיקה''.

    חיפה שהובילה בנקודה עד המחזור הנ''ל, מפסידה באופן מפתיע להפועל כפר-סבא מצמד שערים של אלון מזרחי האווירון. מזרחי מתראיין בסיום המשחק ומספר: ''לא משנה לי שהבקעתי, העיקר שהקבוצה נצחה, זה לא שאני סופר כל שער בשביל לראות לכמה הגעתי בטבלה, אבל אם אתה כבר שואל אז מדובר ב202 שערים''.

    עד לסיבוב השלישי נשמר פער שתי הנקודות, אז מגיעה מכבי שוב לקרית אליעזר. המשחק נפתח בצורה רעה ומכבי מפגרת בשער במחצית. קלינגר לא יורד לחדרי ההלבשה ושולח את אובארוב במקומו. מאוחר יותר יספרו שחקנים בעילום שם כי ''דבר כמו שהלך בחדרי הלבשה לא ראינו בחיים, שורה התפרע לגמרי וקילל עד שיצא לו קצף מהפה, כל הזמן הוא צעק 'אבי ימינה, אבי ימינה', נראה לנו שזה היה ברוסית''.

    למחצית השניה מכבי עולה כמו מתוך לוע של תותח, בתצוגה שמזכירה את אותו המשחק של ה3:1 מעונת הדאבל ב96\95. גם כאן התוצאה זהה, רוסו כובש את הראשון, מישאלוף את השני בנגיחה, ונמני חותם את התוצאה באותה הטעיה מוכרת שהוא מאכיל את דוידוביץ'.

    דוידוביץ' מתראיין בסיום המשחק וטוען: ''כנראה שחזרתי מוקדם מדי מהפציעה. בכל מקרה אני מתכנן תביעת ענק כנגד דודו אווט''. עידן טל מתרעם: ''מה שהלך פה היום זה שוד, הגיע לנו לנצח, התוצאה לא משקפת''. יעקובו, שבא לצפות בקבוצתו לשעבר, הגיב גם הוא לאחר המשחק: ''מכבי ורי גוד טים, איים ורי ורי האפי'', הוסיף הניגרי.

    ואז הגיע לו המשחק המכריע, דווקא בדרבי התל-אביבי, נצחון צהוב כאן יסגור את הסיפור ומכבי תזכה באליפות. החמסה של קשטן, אגב, נמצאה בינתיים, קצין המשטרה סיפר לעיתונות כי מצא אותה זרוקה בתוך תעלת ביוב באחד החניונים בתל-אביב.

    במסיבת העיתונאים לפני המשחק הצהיר קלינגר כי אינו מפחד מהאדומים: ''יש לנו התקפה מצויינת, עם שחקנים כמו ברקוביץ', רוסו ואבי נמני שהם מסוכנים מאוד לכל הגנה'', משנשאל מדוע אמר שנמני מסוכן, ענה קלינגר: ''אנחנו לא מתעסקים בעבר, נעלה לשחק התקפי, אולי בסגנון ה4-4-1-1 של אינטר, ה4-2-4 של בוקה ג'וניורס או 9498 בסוף 2, זה בראש שלי, נראה כבר...''

    בלי החמסה או עם החמסה, הקבוצות ירדו למחצית כאשר התוצאה מאופסת, שלמה שרף באולפן חידד את לשונו: ''מה שקלינגר עושה זה לשקר את כולם, כמה אפשר לשקר, הוא מוליך את מכבי לאבדון'', התעלם שלמה מהעובדות כהרגלו, והוסיף: ''הוא בדיוק כמו המורה שלו גרנט. אגב, מאיר, אם כבר מדברים על אבדון, בתקופתי הנבחרת הגיעה להישגים''.

    המחצית השניה היתה גם היא מאוזנת, אך ג'ובאני רוסו דאג להעניק לצהובים יתרון כאשר הכניע את אלימלך בבעיטה חופשית מרהיבה שלאחריה רץ לקהל, הרים את חולצתו וחשף חולצה שעליה הכיתוב ''מה אני קומניזם?!'', שער 11 יצא מגדרו.

    מכבי זוכה באליפות, החגיגות נמשכות כל הלילה. קלינגר ונמני מתנשקים על במת החגיגות, איל ברקוביץ' מתראיין לדני ענבר בפעם ה352 ואומר ''האליפות הזו מוקדשת ליענק'לה''. ברוך דגו, אגב, שוב כובש שער במדי גלטאסריי, הפעם מול עוד-קבוצה-עם-שם-מוזר-ספור, שער שמעניק לגאלא את האליפות.

    דוד תשובה מתראיין לחדשות הספורט ואומר למירי נבו: ''ברוך הראה את הכשרון האמיתי שלו, מה גם כשלא הלך לו - זה בכל זאת היה בסדר מאחר והוא לא מבין את הקללות של הקהל, הם מקללים בטורקית, את יודעת...'', נבו הנהנה בראשה בהסכמה. דגו, אגב, יפגוש במסגרת הצ'מפיונס ליג איזה קבוצה ישראלית אחת, מכבי תל-אביב או משהו כזה קוראים לה... "

     
  8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    7,794
    Likes Received:
    191
    Gender:
    Male
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
    אהבתי.
     
  9. idans Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    1,481
    Likes Received:
    27
    באמת גדול!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  10. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    נחמד מאוד, חוץ מהקטע שמכבי ת"א זוכה באליפות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    שלומי שערבני תמיד מביא טורים הזויים
     
  12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    אבל חוש הומור יש לו, "מכבי וורי גוד טים, איי אם ורי ורי הפי" הרג אותי לגמרי
     
  13. Apu Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Messages:
    3,085
    Likes Received:
    0
    :aaarofl:
     
  14. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    מתוך קטעי העיתונות, תחילת עונת 2005 /2006 :

     
    Last edited: Jul 2, 2005
  15. robson Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    4,369
    Likes Received:
    0
    הכי נדוש שאפשר..

    בלי להעליב, הטור אפילו לא העלה חיוך על פני ולא בגלל שמדובר באוהד הצהובים אלא מכיוון שכל ה"פאנצ'ים" שלו היו צפויים ושקופים..