אני לא יוצא מגידרי,אני שמח שמה ובן שושן משחקים. אני מאוכזב/עצוב/כועס שהם לא ישחקו יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx חוץ מזה בית"ר לא תגיע לאופ"א (אני מקווה לטובתה).
נדב אתה מקווה שיקרו כ"כ הרבה דברים שממש אי אפשר לנחש שאתה אוהד שלהם. אוהד שרוצה שהקבוצה שלו לא תגיע לגביע אופ"א. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
תושה על העידוד לי לא מזיז ממילאן לי מזיז מבית"ר בהרכב ראשון עם טוטואנה ואנסומבו אנחנו עוברים את הצ'כים
אף אחד לא יוצא מגידרו... אני שמח שבית"ר הצליחה להעמיד קבוצה של צעירים שזה אפילו המשחק הראשון שלהם בחו"ל בכלל וגם יש מצב שפעם ראשונה בחו"ל לחלקם...
לא מזמן. לפני 2-3 עונות. בכלל הכדורגל הצ'כי מביא הרבה קבוצות לשלבים המאוחרים בגביע אופ"א. לבית"ר יש סיכוי קטן לעבור אותה עם סגל מלא, סיכוי אפסי עם הסגל של היום.
אני יגיד לך את האמת ,ה"הצלחה" באינטרטוטו באה על חשבון הכנה לליגה,ואני לא אוהב את זה. ואם לומר לך בשיא הכנות ,לא רוצה להתבזות באופ"א ,לבית"ר כרגע אין סגל שמסוגל לנצח את נתניה (ואני לא צוחק),אין להם הגנה בכלל (תחסוך ממני את הדיון על בן יוסף,הוא לא שיחק כמעט עונה שלמה ולא בשניות ספורות הוא יחזור לכושר). ל גם צ'לסי -תראה איפה היא היום .
כרגע אם זה פוגע בהכנות לליגה, עמית בן שושן ומור אפריים לא יהיו מוכנים לעונה הבאה... לקבוצות קטנות שלא לקחו את המפעל ברצינות יתרה זה פגע, לקבוצה שמתייחסת למפעל ברצינות זה יכול להיות יותר טוב ממשחקי אימון. הפועל חיפה זכתה באליפות בעונה שהיא התחילה באינטרטוטו
האם אתה רומז שנזכה באליפות בזכות האינטרטוטו? בית"ר כבר 6 שנים לא מתכוננת כראוי לליגה בלי האינטרטוטו,אז עכשיו עם האינטרטוטו הם יתכוננו בצורה רצינית ?