ידעתי שיבוא המישהו הזה וישאל אותו.. ואתה משווה בין ישראל לבין רוסיה? רק במוסקבה יש יותר תושבים מכל א"י אז אל תזיין בשכל ידידי
נהפוך הוא. אני הראשון שאגיד שזה חור, ואוקראינה זה חור עוד יותר. תחת, לא דוגמא לשום דבר. אבל מוסקבה זה באמת לא רוסיה, אלא 100% אירופה.
אוקראינה לפחות ייצרה כמה שחקנים בלי שם עולמי.. אני לא חושב שהורסים מוצאים עניין בכדורגל.. להבדיל צסק"א. שיחקו גולף או משו..בכדורגל עדיף שלא יגעו.
אוי גם ישראל קרובה להגיע למונדיאל.. זה אומר שהיא שווה משו? לא בהכרח. לפי דעתי אוקראינה קבוצה טובה יותר מרוסיה. לפחות השנה. אבל אתה סוטה מהנושא,רוסיה עדיין אינה מקום טוב להמשך הקריירה של בניון.
תמשיכו לזלזל בכדורגל הרוסי ועוד כמה שנים אני מבטיח לכם שתאכלו את הכובע... אני עוקב כל שבת אחרי הליגה הרוסית במיוחד בימים שחונים אלה בקיץ כשאין מה לראות ותאמינו לי שזאת ליגה מרתקת ושיוויונית מאוד.. תנסו, לא תתאכזבו...
בניון לא בנוי לליגה הרוסית, אין וויכוח על האיכות של הליגה, הבעיה שלי שבכפור הרוסי יתקשה יוסי להראות את היכולת שלו, וזה יהיה חבל לראות את אחד הכדורגלנים הכי טובים שלנו נשחק בגולה!!! ליגה ספרדית או אנגלית מתאימות לו כמו כפפה ליד!
הוא פשוט לא מספיק דומיננטי לאורך מספיק דקות במשחקים. קבוצות גדולות מליגות גדולות לא יתעסקו עם מישהו שנסמך רק על הברקות חד פעמיות (מקרה רביבו העצלן) . באיטליה, ספרד ואנגליה דורשים משחקן שיעשה את כל המשימות הטקטיות וישפיע על מהלך המשחק כל זמן שהוא על כר הדשא. יוסי גאון כדורגל, אבל גם בנבחרת הוא הסתפק בסחיטת פנדל מול אירלנד ונעלם 89 דקות (הגבהת העונשין לנגיחה של יחיאל היתה מהלך של מזל בלבד ובטח לא אסיסט).
ההגבהה הייתה מצויינת. נכון שהוא לא היה דומיננטי אבל זה במשחק הזה אף שחקן בניבחרת לא בלט. מה עם המשחק מול שוויץ לא רק הצמד שהוא כבש אלא איך שהוא היה מעורב בכל מהלך? והמשחקים מול קפריסין? הוא שחקן מאוד דומיננטי, ועובדה שגם בליגה הטובה בעולם, הוא שחקן מוכר ומבוקש, והצליח להשאיר במשך 3 עונות קבוצה כזאת אפורה בליגה.
אכן מדד מצויין המשחקים מול קפריסין כדי לבחון את יכולתו של שחקן.. ובניון השאיר את סאנטנדר בליגה?..אני בטוח שרגיירו, גררו ואחרים חושבים אחרת..
ברור שהוא לא היה לבד. אבל הוא שחקן השדה ששיחק הכי הרבה דקות העונה בראסינג. וכמובן שכדי להוכיח את הנקודה שלך, תבחר להתעלם מהעובדה שכתבתי גם את המשחק מול שוויץ כמדד. והמשחקים מול קפריסין ד"א הם מדד מצוין. ראינו שקפריסין עשו צרות לכל קבוצות הבית ששיחקו נגדן. אבל זה כבר לא שייך לדיון הזה..
תראה, אני לא יודע אם ראיתי יותר ממך העונה את בניון או שאתה יותר ממני אבל במשחקים שאני כן ראיתי אותו {וראיתי לא מעט..} הוא היה חלש, מנותק מהקבוצה וגם במשחקים שנחשבים גדולים שלו..{מול ריאל או לה קורוניה..} הוא נעלם ליותר מידי דקות והיה חשש שהוא ייעצר על שוטטות.. שוב פעם, בניון שחקן טוב אבל לא כזה גדול כמו שעשו ממנו כאן במדינתנו הקטנטונת..