בגלל בנין זה בטח לא היה.. וחצמיזה- אתה משווה בין חולצות שחורות למטעני נפץ שהשלכתם באשקלון שפגעו בשוער אסי רחמים? סתם מעניין אותי לדעת באמת, אם מישהו זוכר איך והאם הם נענשו על זה.
חולצות שחורות זה קהל-קבוצתו, מה שאתה מדבר עליו זה קהל-קהל. אמרתי לבית"רי 2 הודעות מתחילת העמוד שאי אפשר להשוות. איך בדיוק? הפועל הולכים עם הקבוצה, *כבי נגררים הולכים אחרי שחקן ופעם אחרי פעם מפנים תגב לקבוצה שלהם.
ובינתיים בכדורגל- מתפרסם שהפועל ת"א מעוניינת בעבאס סואן ואלן מסודי. שלום תקווה לא ימשיך לאור יחסיו העכורים עם דרור קשטן. אמבלה ביסקוט חתם כניראה בנאנט הצרפתית.
יעקב הילל?? הבן אדם עוד משחק כדורגל בלי ג' או משהו איזה עוזר? אם אוחנה היה העוזר שלו, לא פלא שהוא עובד כיום בלי עוזרים.
על בית"ר לא יודע, תשאל את בית"רי, הוא בערך בגיל של קשטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
כל הקטע הזה של השמטת שייע פייגנבוים ממש מסריח לדעתי ולא מכובד. הבנאדם השקיע הרבה מאמצים נפשיים כדי להשאיר את קבוצת נעוריו בליגה, ומאז סיום הליגה לא שמענו אותו כשליש מועמד לאימון בכלל. לא ספרו אותו בכלל, והוא היחיד שם שלא רב עם אף אחד.
1. אני לא בגיל של קשטן...אני טיפה יותר מבוגר מאוחנה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx 2. אוחנה לא היה עוזר של קשטן - הוא היה תלמיד שלו, אבל ביננו, לא נראה לי שהוא הפיק תועלת מהלימודים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx 3. קשטן לא צריך עוזרים ויועצים - הוא בז להם. 4. קשטן לא מוכן שיעירו לו הערות מקצועיות כלשהן - מי שמעיר לו, פשוט מחוק אצלו. 5. הוא המאמן הכי טוב בארץ.
עבאס סואן מצוטט כשהוא אומר שהוא עוד לא חתום בסכנין, והוא עדיין צריך לשבת עם הפועל ת"א. בעניין אחר- ניראה שהפועל הבינו שהם יצאו לא בסדר עם שייע ומתכננים טקס פרידה ממנו. איכשהו לא ניראה לי שזה מה שינחם אותו.