באמת נחלשנו מאוד עד עכשיו.. גם צ'קנה עזב, גם רפי כהן המאמן, וההנהלה החדשה עושה סימנים כאילו יש לה את כל הזמן בעולם, ולא ממהרת להחתים שחקנים או מאמן. ד"א- אין באשקלון כמעט לאף שחקן חוזה בגלל שהקבוצה הייתה בפירוק. כל החוזים היו לעונה אחת ופגו. הקבוצה של השנה שעברה, איך שהיא הייתה, הייתה מספיקה בשביל צמרת הליגה הלאומית. עכשיו זה ניראה הרבה יותר רע. נקווה שמישהו שם יתעורר.
בהחלט בנתיים הנהלה החדשה מתעסק ביותר מידי דברים שפחות מעניינים אותנו בתור אוהדים. הם חושבים על כל העניין של להגיש טביעות כנגד המפרק לאשר דברים וכו'.. ובנתיים אין מאמן שחקנים הולכים והמצב לא טוב.. חבל יהיה לפספס הזדמנות כמו שתיהיה השנה לעלות ש3-4 קבוצות יכולות לעלות. אני מאמין שבסופו של דבר תיהיה לנו פה קבוצה טובה. אבל בנתיים יותר מידי התמהמהות של האנשים שמושכים בחוטים. מאכזב!
אשקלון תהייה קבוצה מצויינת העונה כמו הפועל עכו של העונה שעברה... רמת השרון תרד השנה אני חושב...אותו דבר גם הפועל עכו בכל אופן שתהייה לכל הקבוצות עונה מוצלחת וכך גם לקבוצתי בליגה א' דרום חח
אני מאוד מקווה שאתה צודק בקשר לאשקלון. אבל בכל זאת הייתי מאוד שמח לדעת על פי מה אתה אומר את זה? כאילו השחקנים הבולטים של השנה שעברה הלכו. המאמן שלנו הלך. הנהלה התחלפה ואנחנו לא יודע איזה התנהלות תיהיה לקבוצה. יש רצון להביא את מוריס ז'אנו מאמן אשקלוני בינוני מינוס. ולהחזיר את כל שחקני הבית שהיו הבעיה בשנים קודמות (מלבד כמה בודדים). אז הייתי שמח לדעת מאיפה הידיעה שתיהיה לנו עונה מצויינת כמו שהיה לעכו כוו'?
וניר לוין הוא רישמית מאמן הפועל ב"ש. זינו לא עושה סימנים שהוא הולך לעזוב את הקבוצה. עם המלחמה שהוא פתח עם הקהל אחרי הירידה- לדעתי ב"ש בדרך לעונה קשה..
מן הרגשה מסויימת..חוץ מיזה יש לכם את כל התנאים הטובים להיות קבוצה טובה..קהל טוב מגרש הנהלה חדשה שרוצה להוכיח את עצמה..אמנם הלשטוק עדיף אבל בכל זאת
נגיב פה לשתיכם (גבאי, ועוזי). ראשית בקשר לאשקלון. הייתי מאוד אופטימי לפי התנהלות הדברים כרגע עד שלא יהיה שינוי של ממש (ואני מאמין שהוא יהיה) אני די פאסימי נורא לעונה הקרובה באשר לב"ש.. בהחלט ניראה שמה שהולך להיות הרבה בלאגן. יכלנו ליראות השנה שבכל מקום שבו ההנהלה היתה בעיה היתה לא יציבה לא טובה הקבוצה נכשלה. ההנהלה מאוד משפיעה על המאמן על השחקנים וכו'. ואם לא יהיה שמה או סולחה או זינו הביתה (ואני לא אומר שזה הפיתרון הנכון) אז המצב של ב"ש.. יהיה גרוע מאוד בשנה הקרובה
ניר לוין עושה טעות גדולה..באר שבע וביתר ירושלים אלו הם המקומות שהכי קשה לעבוד בהם למאמן.. ניר לוין אין את האופי המתאים לקבוצה כזאת..גילי לנדאו היה מתאים להם יותר
ניר לוין מאמן טוב מאוד ואני שמח שהוא הגיע אבל אני במקומו.. לא הייתי מתקרב לכאן. להגיע לאמן בבאר שבע זה כמעט כמו התאבדות מקצועית. זה להכניס את עצמך לבלאגן שאתה לא יודע איך לצאת ממנו. במיוחד עכשיו שז'ינו מסוכסך עם הקהל שלא מתכוון להגיע עונה הבאה. לניר לוין אין את האופי להתמודד עם זה נראה לי אבל אני מאוד מאוד מקווה שאני טועה. בקשר לשאר הקבוצות... אין דאגות ואין חששות. קרית שמונה שיביאו את מי שהם רוצים גם את הולצמן ואני לא יודע מי... אם שחקני הבית שלנו ישארו כולם ונביא 3-4 זרים טובים אנחנו עולים. אם הקהל שלנו יחליט לתמוך בקבוצה מה שאני מקווה שיקרה, לאף קבוצה אין סיכוי להתמודד איתנו. אם כל קבוצה תביא מקסימום קהל לכל משחק אין ספק שקבוצות לא יצאו מפה עם נקודות. הכל תלוי בקהל שלנו. אוף אני עדיין לא מעכל מה נעשה בליגה המסריחה הזאת כוס רבאק.
חיים נתן עונה מצויינת, גם אם הוא לא ימשיך במכבי חיפה אני בטוח שיש קבוצות בליגת העל שירצו אותו. אין סיבה הגיונית שהוא ירד לליגה הלאומית.
א.חיפה לא תוותר עליו בחיים... ב.למה שהוא יירד לק.ש. הוא יכול בכיף לבוא למכבי ת"א...או בית"ר או כל קבוצה בליגת העל... ג.בהנחה ששני אלה יקרו אז הוא יירד (יעלה) לקריית שמונה.
למה נראה לך שחיים מגרשוילי(בוגד)יצטרף אל קריית שמונה אחד מכבי לא תותר אליו הוא שחקן הרכב שגרייב המחליף שלו זה התכנון ומה יש לו לחפש בליגה שנייה עכשיו שהוא מכר את עצמו לשטן(מכבי)בליגה בכירה יתר