כן את צודק , יכול להיות שפשוט אין לו כוח להשקיע . אם באמת היה אכפת לו מכדורגל אז הוא היה משקיע ורץ ומתאמן וקורע תתחת ומשפר תהתנהגות , כי יש לו פוטנציאל עצום וכולם יודעים את זה .
אם עידן טל אכן יעזוב את חיפה , ניראה לי שבשנה הבאה חיפה תיהיה חלשה מאוד . כי עידן טל היה השחקן הכי משמעותי בחיפה בשנה שעברה ואם הוא יעזוב זה יהיה רע מאוד לחיפה .
הסר נא כל דאגה מליבך.. מעבר של עידן טל אומנם יחליש את מכבי חיפה אך לא יעשה אותה קבוצה חלשה.. לכל שחקן יש תחליף..גם לעידן טל..
אל תידאג , אני לא דואג , ממש לא . פשוט אני אומר שזה יחליש אותה , אם מכבי תביא לו מחליף שיהיה בערך ברמה שלו אז הוא יהיה חייב להיות שחקן זר , ואז תיהיה לה בעיה עם זרים , כי אני לא רואה שחקן ישראלי שמגיע לרמה שלו בתפקיד הזה .
אוהדי מכבי חיפה ממשיכים להתעקש שלא משנה מי יעזוב, הם עדיין יהיו כ"כ חזקה. זו כבר שחצנות. הליגה לא עד כדי כך חלשה, ואם כל מי שאומרים שעוזב את מכבי חיפה (באדיר, רוסו, קטן, טל) באמת יעזוב- חיפה באמת תהיה קבוצה בינונית.
אז שמעת לא נכון... טאריבו ווסט: אולי חיפה שולטת בכדורגל ב-5 השנים האחרונות אבל עדיין, הגודל של מכבי ת"א הוא גדול משלה, ועצם העובדה שמתייחסים לכך בתקשורת מראה את זה. מכבי עכשיו רוצה להחזיר לעצמה גם את ההגמוניה... --- בכל אופן אני מאמין שעידן טל ויניב קטן יעברו לחו"ל קטן אולי לא מיד אבל אני לא מאמין שעידן טל יוותר על ההדמנות האחרונה לשחק באירופה, וחיפה לא תמנע ממנו את זה.
חיפה כן תמנע את זה ממנו מכיוון שהאינטרסים של עידן טל הם בעדיפות משנית לאינטרסים של מכבי חיפה.. קטן זה סיפור אחר מכיוון שחיפה תעשה עליו קופה של בין 1.5 ל2 מיליון דולר ועל עידן טל לא נקבל כלום או גרושים שלא יהיו שווים את החיסרון שלו.. כמו כן מאיפה אתה יודע שעידן טל רוצה לעבור?..
עם כל הכבוד למכבי חיפה, בולטון זה מועדון קצת יותר גדול.. אני משער שעידן טל כמו כל שחקן ישראלי אחר היה שמח לשחק בפרמייר ליג. מה גם שהוא ממש לא מיצה את עצמו באירופה, ובפעם הקודמת שלו באברטון הוא בקושי שיחק וישב בקצה של הקצה של הספסל.
הוא אולי אמר את זה 1000 פעם שהוא רוצה לשחק בחו"ל? חיפה יכולה למנוטע ממנו לשחק? הוא יכול לרצות לשבת ביציע...ואני מבטיח לך שההפסד של חיפה יהיה הרבה יותר גדול משלו...
עידן טל חזר לישראל שחקן הרבה יותר טוב,למעשה הוא שידרג את יכולתו בצורה מרשימה במכבי חיפה וכיום הוא מהשחקנים הישראלים הטובים. לכן הוא רוצה לנסות את אירופה. לא מאמין שחיפה ישחררו אותו ויפרקו לעצמם את השלד.
לי נראה שהכל תרגיל של טל על מנת לפתוח את החוזה שלו ולהכניס בו שפורים מרחיקי לכת.. בסה"כ הוא כבר לא ילד ורוצה לסדר את עצמו במספר שנים המועט שנשאר לו לשחק..