ננסה עכשיו אין קיץ לילדות - ברי סחרוף בצהריי היום הכל צבוע אדום ואין קץ לילדות שחלפה כך פתאום בצהריי היום הכל חוזר כמו חלום רגעים ושעות שקפאו במקום בצהריי היום עריכה: כנראה שזה לא היום שלי, אבל ברי עוד ינצח!
"שמע ישראל אלוהיי אתה הכל יכול,נתת לי את חיי,נתת לי הכל" של שרית חדד,שכחתי את שם השיר.. עריכה: אני אתן מילה? נו טוב "אש".
היא הולכת בדרכים של כוורת ובבוקר יום ראשון מתעוררת לחלום ובבוקר יום שישי עם זיכרון ילדות אישי המילה- עיניים
"תשאל את הילד הקט שיצא עם אביו ברחוב לטייל מתוק לו מתוק לו ולו רק בגלל אותה סוכריה על מקל". מתוק מתוק-יגאל בשן המילה הבאה: שיר!
שיר בכיף (מירי נבו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx סתם) המילה הבאה- קריאה (על ההטיות שלה).
"כמו שלכל קטע יש פיזמון אנחנו לא שוכחים, לא שוכחים לשמוח המון" קאשי - פיזמון המילה - שפם "כאן כל החבר'ה שבבניין זוכים ליחס מצוין" שוטי הנבואה - בניין המילה - שפם