The Coca-Cola Championship 2004/05

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hammers Fan, Jul 13, 2004.

  1. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    אתם לא מרוצים משון דייויס?!

    שחקן פשוט פנטסטי, איך אפשר להעביר עליו ביקורת? חוץ ממנו וריד (אולי גם ראוטלדג', אבל עדיין קיים סימן שאלה גדול לגבי היכולת שלו לשמור על יציבות לאורך זמן) אין לכם שום שחקן יצירתי בקישור. האדלסטון עדיין לא דרך על דשא בפרימיירשיפ ואתם כבר מצפים ממנו לעשות עבודה טובה יותר משון דייויס? לא הייתי בונה על זה...
     
  2. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
  3. HALLAND REVENGE Member

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    אני אחד מהשניים שבחרו לפרסטון.
    דיברתי עם חבר מאנגליה שאוהד את נוטיגהאם ועוקב אחרי ה-CCC.
    הוא אמר לי שפרסטון נמצאת בכושר נפלא והיא המועמדת העיקרית לנצחון בקארדיף.
    ושיסלחו לי כל הפטישים פה.
     
  4. liunberg Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    אני מקווה שווסטהאם יעלו.
    אני מחבב אותם והם מעט חסרים.
    שמעתם על הפריצה לבית של לאמפארד?
    מישהו יכול להביא לי פרטים על זה?
     
  5. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    הלוואי שהיו עוד כמה פטישים כאן איתי, אבל אני בודד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx .

    בכל אופן, אי אפשר להתווכח שפרסטון מגיעה לגמר הזה עם כל היתרונות הפסיכולוגיים. גם קבוצה שאין עליה לחץ מיוחד לעלות ליגה, כך שהפסד אינו בהכרח כשלון עבורה, גם ניצחה פעמיים את ווסט האם העונה במסגרת הליגה, כך שהיא וודאי לא חוששת מאיתנו ויודעת כיצד לשחק נכון עם הקלפים שלה נגד הפטישים, וכמובן שאי אפשר להתכחש לעובדה שהיא הגיעה לפלייאוף כקבוצה בכושר הטוב ביותר.

    ההפסד שלנו בעונה שעברה בקארדיף רק יגביר אצלנו את הלחץ לא לפשל פעם שנייה ברצף, יש מספיק סיבות לחשוש. פרסטון קבוצה שמאז ומתמיד מגיעה כדי לכבוש, תמיד היו לה חלוצים טובים (ריקארדו פולר ודייויד הילי בעונה הקודמת וכיום את דייויד נוג'נט וריצ'י קרסוול) ומשחק אטרקטיבי. לא יהיה קל בכלל, בהרבה מובנים פרסטון קבוצה טובה יותר מאיפסוויץ' ואפקטיבית יותר נגד קבוצה כמו ווסט האם.

    עוד פרט מעניין הוא שגמר הפלייאוף של הצ'מפיונשיפ הוא המשחק האחרון בהחלט של קבוצות אנגליות באצטדיון המילניום לפני המעבר לוומבלי המחודש. למי שלא יודע, ווסט האם הייתה גם אחת משתי הקבוצות הראשונות ששיחקו באותו גמר גביע מפורסם ב1923, שהיה המשחק הרשמי הראשון באצטדיון וומבלי הישן, שידוע יותר בכינויו "גמר הסוס הלבן". את אותו משחק הפטישים הפסידו לבולטון, האם גם הפעם יפסידו הפטישים לקבוצה צפון מערבית? אני מתפלל שלא...

    ואגב, האלאנד רבנג', נסה לשכנע את האוהד של פורסט לנסות את הפורום, הוא בטח יוסיף הרבה צבע לדיוני הליגות הנמוכות.
     
  6. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    עם כל הכבוד לפרסטון השכנה שלנו , אני רוצה את ווסטהאם בפרמייר . השם הזה פשוט עושה לי את זה. ההסטוריה של כדורגל התקפי מובהק (למרות שממה שהתרשמתי מהקבוצה הנוכחית היא מביישת את שם העבר ) המחויבות לכדורגל התקפי הפך לסמלה המסחרי עם השנים מברוקינג ודבונשיר בסוף ה70 ,לקוטי מקבני ב80 והלאה לקול ,למפארד ,אייל ועוד רבים וטובים , תמיד נהנתי בביקורי באפטון פארק , האוירה ,ההימנון המיוחד , הסמל , יש יש משהו בווסטהאם שמזכיר לי את אנגליה שאני אוהב .
    הפחד הנוסף בעלית פרסטון מבחינתי הוא עומס הקבוצות מהאיזור - סיטי , יו,,,,ד , בולטון, וויגאן , בלאקבורן , ליברפול ,אברטון , כבר הגעתי ל 7 קבוצות -צפוף מידי .
    מחזיק לכם אצבעות ותמשיכו להפריח באבלס באוויר.
     
  7. robson Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    4,369
    Likes Received:
    0
    מסכים עם איסטלנדס, ווסטהאם חסרה בפרמייר ליג..תמיד המשחקים של היוניטד נגד הפטישים היו מרתקים ומלאי שערים ונטולי הגנות לחלוטין. שיהיה להם בהצלחה. עלייה שלהם ביחד עם סנדרלנד שכבר עלתה בהחלט תוסיף צבע, אומנם חבל על העלייה של וויגאן אבל קשה לי להאמין שהם יישרדו עם ממוצע הקהל העלוב שלהם.
     
  8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    הגול השני של זאמורה גולאסו. ואם ווסטהאם משחקת כל המשחק כמו המהלך הזה, אני רוצה אותם חזרה ומהר!
     
  9. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    מתי הגמר בקארדיף של פרסטון-ווסטהאם??
    והאם זה ישודר בערוץ הספורט?
     
  10. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    הגמר ביום שני ה30 במאי, בדיוק בעוד שבוע. כבר אתמול אזלו כל הכרטיסים.

    ערוץ הספורט נטע בנו המון תקוות שווא העונה. הוא אמנם שידר את משחק הפתיחה של העונה בין לידס לדרבי באוגוסט, אבל מאז רק עוד משחק אחד בין סנדרלנד לאיפסוויץ'. איסטלנדס שנמצא בקשר ישיר עם אבי מלר דיווח לי שהיו אמורים לשדר גם את מחזור הסיום של הליגה הסדירה וגם את חצי גמר הפלייאוף אבל ברגע האמת הם איכזבו.

    אני מאוד מקווה שהם ישדרו את גמר הפלייאוף, אבל קשה לסמוך עליהם. מקסימום נקפוץ למ.א.ש.
     
    Last edited: May 23, 2005
  11. MUFC - 1878 Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    1,938
    Likes Received:
    0
    caunt me in...
    תגידו לי אים מישו מגיע אני לא ירשה לעצמי לפספס דרמת עלייה שכזאתhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

    בהצלחה לפטישים החביבים

    :aaa12: :aaa12: :aaa12:

     
  12. superleeds Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    860
    Likes Received:
    154
    אני גם שמח בשביל hammers fan אך שיידע שהצבעתי בסקר לפרסטון (לפני חצי הגמר)!-

    hammers fan בטח זוכר מה קרה בגמר לפני שנה!

    זה מאד קשה על איפשוויץ שהיו רוב העונה במקום בטוח לעלייה אך זה היופי של הפלייאוף.

    בהזדמנות אחרת אסכם את העונה של לידס
     
    Last edited: May 24, 2005
  13. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    ה"בנק הולידיי" המסורתי באנגליה יתאפיין העונה בשלושה גמרי פלייאוף על עליות ליגה ברציפות. הראשון שבהם כבר היום בין סאות'אנד יונייטד ללינקולן סיטי על העלייה לליג 1.

    לאחר שיאוביל, סקאנת'ורפ וסוואנסי עלו אוטומטית דרך שלושת המקומות הראשונים, הצליחה סאות'אנד (שסיימה רביעית) לסחוט תיקו 0-0 במשחק הפלייאוף הראשון שלה נגד נורת'המפטון ולנצח 1-0 בשיניים במשחק הגומלין בבית.

    גם הדרך של לינקולן לגמר לא הייתה קלה במיוחד. האימפס, שסיימו במקום השישי בליגה הסדירה, התמודדו נגד מאקלספילד שסיימה מקום אחר מלפניהם, ניצחו 1-0 במשחק הראשון בבית, וכפו תיקו 1-1 בחוץ כדי להבטיח את מקומם בקארדיף.

    שמות שכדאי לזכור: - פרדי איסטווד, החלוץ בן ה22 של סאות'אנד, שרק הגיע למועדגון באמצע העונה, כבש לא פחות מ23 שערים העונה עבור השרימפרס וכבר מחוזר בצ'מפיונשיפ.

    - קית' אלכסנדר, המנג'ר של לינקולן, שלקה בשבץ בתחילת העונה שעברה, הצליח להחלים באופן מעורר השראה (הרבה בזכות תמיכתם הנהדרת של האוהדים), עד שחזר לקווים העונה והעלה את קבוצתו עד גמר הפלייאוף על העלייה לליג 1.
     
  14. Julian Joachim Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    7,506
    Likes Received:
    0
    מישהו יודע משהו לגבי שידור? מתי? איפה?
     
  15. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    בעונה שעברה ערוץ הספורט שידר את כל שלושת גמרי הפלייאוף, העונה הם החליטו לצמצם עלויות ולשדר רק את הגמר על העלייה לפרימיירשיפ ביום שני.

    בכל אופן, אני מתכוון לשמוע את סאות'אנד - לינקולן בפייב לייב של הבי.בי.סי. הנה הלינק למי שמעוניין (השידור מתחיל בסביבות 17:00).
     
    Last edited: May 28, 2005