Liverpool FC - Champions of Europe 2004/5

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י עומר, ‏19/5/05.

  1. oleg19 Member

    הצטרף ב:
    ‏27/5/05
    הודעות:
    9
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה צודק , ספרד מקום שני או שלישי ( אחריי אנגליה או לפניי אנגליה )

    האצטדיונים הטובים באירופה נמצאים בגרמניה , וגם שם האצטדיונים תמיד מלאים .

    אבל מבחינת עידוד האנגלים לוקחים , ועל זה אין ויכוח .
     
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני אסיים את הנושא מבחינתי בכמה נקודות.

    הקהל באנגליה הוא קהל קונצרטים, יגיד אדם שלא היה במשחק באנגליה בחיים. כשאני שומע את האוהדים של טוטנהאם או נבחרת אנגליה שרים אני מקבל צמרמורת. כשהאוהדים של ליברפול שרים "You'll never walk alone" אני מתרגש. כתשב בווייט הארט ליין, או באולד טראפורד או אפילו אנדרהיל של בארנט תבין כמה הקהל הזה שווה.
    אוהדים שיקבלו כל חרא שייתנו להם - בהחלט, מתוך אהבה מסורה לקבוצה שהם מעודדים.

    מסכים עם בוריס - לכל ליגה או מדינה יתרונות וחסרונות משלה. זה דיון שמעניין לקרוא, אבל טוחנים פה מים.
     
  3. oleg19 Member

    הצטרף ב:
    ‏27/5/05
    הודעות:
    9
    לייקים שהתקבלו:
    0
    להכנס לאנפילד עושה צמרמורת , להכנס לסן סירו עושה בחילה ,

    אני לא מאמין איך אתה עדיין סוביקטיבי ולא מוכן להודות שהקהל של ליברפול עדיף על זה של מילאן !.


    2. אני לא התווכח איתך יותר מדיי בנושא הזה , אני רק יזכיר לך מי אלופת אירופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  4. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    הצטרף ב:
    ‏1/11/03
    הודעות:
    4,350
    לייקים שהתקבלו:
    9
    מין:
    זכר
    אני מבין שאתה חושב שהאווירה באנפילד טובה יותר מבסן סירו, זכותך, אבל הגזמת קצת כשאמרת שלהיכנס לסן סירו עושה בחילה.

    לא מודה שהקהל של ליברפול טוב יותר משל מילאן.

    אתה לא צריך להזכיר לי מי היא אלופת אירופה, אני יודע טוב מאוד. תאמין לי שאתה לא מרגיז אותי או מעציב אותי עם המילים האלה שלך, אני יזכיר לך מי היתה טובה יותר שלשום, מי קבוצה טובה יותר מליברפול ולמי הגיע לקחת את הגביע, זה הכל.
     
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אני הייתי גם בוויט הארט ליין (לא יודע איך זה עכשיו אז זה היה פשוט מרדים. 0:0 מגעיל עם דרבי) גם באנפילד (מוזר דווקא כשהייתי שם זה היה דומה יותר לבית קברות ולחשוב שליברפול ניצחה את ארסנל), ומעולם לא השתעממתי מקהל בחיים שלי...כשתהיה בסאן סירו במשחק תאכל לומר לי מה זה קהל.

    אין לי ספק שהקהל הישראלי בכמויות של האנגלים היה עושה פי 100 אווירה יותר טובה...זה שהליגה שלהם יותר טובה לא אומר בהכרח שהקהל יותר טוב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/05
  6. BrN Member

    הצטרף ב:
    ‏7/10/04
    הודעות:
    145
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא יודע מה איתך, אבל אני אישית שמעתי קול בוז אדיר מצד אוהדי ליברפול כשקיואל יצא מהמגרש במחצית הראשונה,
    וזה שחקן שלא אשם בכלל במה שקרה לקבוצה שלו.
    דבר אחד אני אגיד לך, גם אם שחקן במילאן היה מבקיע שער עצמי הוא לא היה מקבל בוז כזה.
     
  7. oleg19 Member

    הצטרף ב:
    ‏27/5/05
    הודעות:
    9
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה איש מצחיק .

    אתה שמעת על מבחן התוצאה ? , אני בטוח שכן .

    100 אחוז אחריי החצי גמר מול היינדהובהן הזכרת את מבחן התוצאה .

    אבל כשמילאן מפסידה , יש רק מי הייתה טובה יותר .


    אתם האיטלקים מצחיקים , כשאתם מנצחים - מבחן התוצאה !
    כשאתם מפסידים - מי הייתה טובה יותר .

    פשוט אין לי מילים ,


    אין מה לעשות איתי , עונה בלי תואר זה מה שזה .
    ועוד אחרי הובלה של 3-0 , מי היה מאמין ? תגיד לי מי היה מאמין ? אבל מגיע לכם , על מה שעשיתם נגד היינדהובהן - גועל נפש מה שעשיתם נגדם - ובגמר שילמתם ובגדול .

    אני עוד מתחיל לחשוב שאתם יותר מסכנים מאוהדיי באיירן ..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    חבל שקבוצה איטלקית שילמה דווקא כשהיתה במשחק שאפשר להגדיר אותו כמעט מושלם בעוד שהקבוצה מן העבר השני בעטה 3 פעמים לשער.
     
  9. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    הצטרף ב:
    ‏1/11/03
    הודעות:
    4,350
    לייקים שהתקבלו:
    9
    מין:
    זכר
    וודאי ששמעתי על מבחן התוצאה, ואני לא מתכחש אליו. ליברפול אלופת אירופה, ליברפול ניצחה את מילאן בגמר ליגת האלופות במבחן התוצאה.
    אתה ניסית לעקוץ אותי בכך שהזכרת לי שליברפול זכתה, אבל אני רק אמרתי לך שאותי זה לא מרגיז, כי מילאן הוכיחה לי אתמול שהיא הרבה יותר טובה מליברפול.
    גם אחרי חצי הגמר לא התכחשתי לעובדה שאיינדהובן היתה הרבה יותר טובה ממילאן במשחק השני בהולנד.
    אתה מנסה להזכיר לי שמילאן הפסידה בגמר אחרי 3-0 ולעצבן אותי, אבל עזוב, זה לא הולך לך בכלל.
     
  10. eastlands Member

    הצטרף ב:
    ‏8/6/04
    הודעות:
    6,333
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל פעם מתעורר לו ליצן חדש בפורום , עומר הלווווו , תתעורר , על איזה בית ספר אתה מדבר , בית ספר למחבואים , איטלקים מסכנים , תתעוררו , אמרתי ואני חוזר מעבר לירידה בהצלחת הקבוצות , הכדורגל האיטלקי חולה חולה מאוד , כל הדוגמאות והעובדות שנזרקו פה בימים האחרונים הם רק קמצוץ , יפה תעשה ההתאחדות אם תכנס ועדת חקירה שמטרתה תהיה שיקום והפקת לקחים , ולא יזיק להם גם כמה טיפים מאנשי הפרמייר .
     
  11. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם אתה היית צריך הוכחה שמילאן יותר טובה איתי אז מצבך בכי רע...מקום חמישי באנגליה עם איגור ביסקאן וטאורה ניפנף שתי איטלקיות והביא גביע למלכה, איך זה ? רוח הקודש אנפילד ואוהדים אנגלים והכל יכול להיות !
     
  12. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ותפסיקו לעצבן את איסטלנדס למה הוא יגיע עם פסיקים בלי הפסקה !

    יום יבוא ונצליח לתת לינק ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx (פרצוף מפגוע)
     
  13. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    הצטרף ב:
    ‏1/11/03
    הודעות:
    4,350
    לייקים שהתקבלו:
    9
    מין:
    זכר
    לא הייתי צריך הוכחה לכך. אבל אילולא המשחק שלשום עוד הייתם אומרים לי שבגלל שליברפול לא פגשה את מילאן היא בטוח יותר טובה ממנה.
    ליברפול ניפנפה 2 איטלקיות? לא בדיוק. במשחק הראשון מול יובה באנפילד, ליברפול היתה מצוינת והשיגה את הניצחון בהתאם, על התיקו בטורינו לא הייתי מתגאה במקומך, כמו שאני לא מתגאה מ0-0 של מילאן בסרייה אה. אתמול ליברפול ניפנפה את מילאן? בכלל לא. אני גאה במשחק הענק של מילאן שלשום.
     
  14. oleg19 Member

    הצטרף ב:
    ‏27/5/05
    הודעות:
    9
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה צודק , אבל עזוב , איטלקים מתוסכלים , לא הלך להם הפעם במבחן התוצאה .
     
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    ליצן אתה יכול לקרוא בבית, לא לי קפיש? וזה מופנה פה לכולם מי שידבר כאילו המקום שייך לו לא יכתוב פה. תתנו כבוד לכל אחד גם אם הוא לא עם הדיעות שלכם. ושיהיה ברור כמו שאני לא נפתח עליכם אל תעשו ההיפך.

    בקשר לאם הכדורגל האיטלקי חולה או לא יש ויש...זה לא המקום אתה מוזמן להיכנס לפורום האיטלקי לדון על המצב הכלכלי.

    תאמין לי אם יש משהו שהאיטלקים לא צריכים זה עצות ממכם איך לקחת את הכדורגל מהעם.

    בכל אופן גם במסגרת הקבוצות לא הגעתם וגם במסגרת הלאומית לא הגעתם וגם לא תגיעו להצלחות של הקבוצות האיטלקיות לא נורא 365 ימים עד לחזרה שלכם לחורים. מותר לכם פעם ב-6 שנים לשמוח. איך אמר העוזר מאמן של הפועל ראשון בכדוריד? אני מאחל לכם שתגיעו לגמר הבא בעוד 6 שנים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/05