מוצ"ש בטיס - סארגוסה 21:00 ריאל מדריד - אתלטיקו מדריד 23:00 (ספורט 5 פלוס) ראשון חטאפה - סביליה 20:00 אלבסטה - סוסידאד 20:00 בילבאו - נומנסיה 20:00 לה קורוניה - מאיורקה 20:00 לבנטה - ולנסיה 20:00 אוסאסונה - אספניול 20:00 ברצלונה - ויאריאל 22:00 (ספורט 5 ) מאלגה - סנטאנדר 22:00 הענקת גביע האליפות לברצלונה יערך לפני שריקת הפתיחה מול ויאריאל , ריקלמה בספק. השוער ז'ורקרה מועמד לפתוח , גם בשביל לתת מנוחה לואלדז וגם בשביל להכתיר אותו כהזאמורה של עונת 04/05.דרך אגב ואלדז מתאמן כבר יומיים הרציפות כחלוץ באימונים השבוע. אדמילסון מדבר בתקשורת כשהוא 'מת' לקבל דקות משחק מול ויאריאל. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20050519a/_archivo55_photo_10_1_1_20050519_YBA09F5.Xxx.Xxx ריאל בהרכב מלא בדרבי ולמרות הפסד האליפות לא תרצה לעשות לעצמה עוד בושה קטנה ולהפסיד בדרבי ,בבית. נקודה , זה המצב שמפריד בין לבאנטה שתשחק בדרבי קשה מאוד מול ולנסיה ומאיורקה שתצא לריאזור לקבוצה הכי לא יציבה העונה בספרד.
גם הלגרה לא יוכל לשחק, לא? עד כמה שאני זוכר הוא קיבל אדום מול סביליה. אגב, מישהו מוכן להסביר מה קרה בכל מהלך השבוע הזה עם האוהדים של אתלטיקו מדריד? לא הצלחתי ממש להבין...
A group of 11 ultras, thought to be members of the notorious Frente Atletico, kicked down a fence and invaded a training session. They insulted the players and coaching staff, who abandoned the training pitch and the police were called to give the squad an escort for their own protection. The Frente Atletico have already earned the club three 600 euro fines this season for their racist chanting as well as other fines for offences such as throwing objects onto the pitch or setting off flares in their section of the ground. sportinglife.com
נראה לי כל אוהדי ריאל העדיפו אתמול את האירווויזיון, אז אני מעדכן. במחצית הראשונה שליטה של אטלטי, בעיקר בזכות גונסאלו קולסה ולמרותשלאו פראנקו ניסה לארגן משחק על חצי מגרש עם המסירות שלו לשחקני היריב. השמן רוצה להיות מלך השערים, אבל בגלל שהוא לא יכול היה לברוח מהבלמים של אטלטי, הוא בעט כדור חופשי. לאו פראנקו לקח. בתחילת המחצית השניה סוף סוף בעיטה של לוקסן, גם כן מכדור חופשי, , שנה שלמה חיכיתי לזה, אבל קסייס הדף. בהמשך פראנדו התחיל להכניס שחקנים שבספק לעונה הבאה, כאילו זה משחק רעים, והמשחק התאזן. בסוף 0:0 מוצדק. השחקן הכי טוב באטלטי היה קולסה. בריאל המצטיין היה ססאר מונייס פרנאנדס. והאירוע של המשחק: התחזות של מיצ'ל סלגאדו על יד הרחבה של אטלטי. הכסחן למד לגוון.
במשחק נוסף אתמול בטיס עשתה צעד גדול לצ'מפיונס עם ניצחון 3-2 על סארגוסה. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20050522a/9_archivo55_photo_10_1_1_20050522_YPR03F1.Xxx.Xxx סאביו העלה את סארגוסה ל1-0 בדדקה ה36. חואניטו השווה בדיוק שהשעון השלים 60 דקות.9 דק' אחר כך אוליבירה השלים מהפך, 8 דקות לסיום פרננדו עשה 3-1 ובתוספת הזמן אוסקר צימק ל2-3.
וכעת הם השתוו לויאריאל? האם בארסה תעשה עבור האנדלוסים את העבודה? לא נראה לי. תיקו בקאמפ נואו נראה לי כמו תוצאה סבירה מאוד. חבל, קיוויתי שאתלטיקו תביך את ריאל מדריד, ככה לסיום טוב של העונה. טורס חייב להתקדם.
היו פעם שמועות שטורס יעבור לברסה... אחרי זהו שם לברסה 2 כדורים ברשת. לא שמעו על זה מזמן... מה נסגר שמה?
פטפוטי סרק של התקשורת. להבא, תשים את זה בדיון הנכון. אספניול וסביליה לא ממש רוצות צ'מפיונס כנראה, מיורקה לעומת זאת מאוד רוצה להנצל.
איזה קאמבק. אין, קבוצה כמו ברצלונה, ברגע שפורלאן הבקיע את הפנדל, היה ברור לי שהיא תנצח את המשחק הזה. כמו שהיה ברור לי שהיא תחזור מאותו משחק מול צ'לסי. פשוט קבוצה מדהימה, עושה מה שהיא רוצה בכל רגע נתון, ככה צריך להיראות משחק אליפות. וחבל על אטו שהחמיץ את הפנדל, אני מקווה שהוא ישכיל להבקיע עוד במשחק הזה.
2-2 בקאמפ נואו במשחק מצויין על משטח רטוב. לוויאריאל - פורלאן בדקה ה17 ובדקה ה30 בפנדל. לברצלונה - רונאלדיניו בנגיחה וג'יולי באחד הגולים הביזאריים שראיתי.
בארסה-ויאריאל -תענוג לעיניים. משחק הפכפך ,מהנה,גולים יפים. חבל שבעוד שבועיים -שלוש ישדרו בערוץ הספורט וספורט חמש פלוס,בלט /סייף/סנוקר/גולף במקום משחקים משובחים של בארסה(והשנה אין ספור כאלה-את המשחק מול צ'לסי אני לא אשכח הרבה מאד זמן).
3-3 בין בארסה לויריאל. שלושער לדייגו פורלאן. רונאלדינו וג'ולי עם 2 לבארסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx