דיון התקשורת 2021/22

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jul 25, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,807
    Likes Received:
    20,922
    טור של אוהד יכול למשוך יותר?
    אם יש משהו שמבטיח שאני לא אקרא זה אם זה טור של אוהד.

    אהרוניביץ' זה בדיחה, מומחה מטעם עצמו שהוא פשוט ליצן מביך.
    ארי שמאי לפחות לא לוקח את עצמו ברצינות, בניגוד לאהרונוביץ' שבטוח שהוא מבין כדורגל רק קצת פחות טוב מפפ.
     
  2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,316
    Likes Received:
    10,479
    בוני עוד היה שם מוכר וגם כשחקן ובנוסף המגיש של המשחק המרכזי בערוץ הראשון(ולפני כן של סיכום המחזור), נניח צירפו עוד טאלנט, מילא.
    הללי היה דמות שמוכרת בעיקר בעיתונות הכתובה ופה ושם היו מעלים אותו ברדיו, המעבר שלו לטלוויזיה הגיע רק כי איזה איש קטן בערוץ הספורט חשב שיהיה נחמד להוסיף עוד איש וולגרי על המסך כאשר מדברים על כדורגל ישראלי כי זה מה שמגיע לצרכנים של הענף והערוץ.
     
    oFiRzZz, ~Omri~, oranfu and 2 others like this.
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    טורי אוהדים יכולים להיות דבר נחמד מאוד לקראת מפגשים מהסוג הזה כשאלה דור רומנו ודומיו, לא הסוג שרץ פה בתקשורת בדרך כלל.
    ספציפית כשמדובר במכבי חיפה לא יצא לי מעולם לקרוא טור של אוהד שכתוב כמו משהו נורמלי, תמיד מישהו רועד מפחד או משהו כזה, גם כשהם אוכלים שלישיות בשגרה.
    זה לא כי אין למכבי חיפה אוהדים שיכולים לכתוב יפה, פשוט מה שמביאים לתקשורת זה זבל טהור.
     
  4. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    אלחיאני כותב נהדר. מה אתה סתם
     
  5. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    זו דעתך וזה בסדר. אבל טור אוהדים אולי מגרה לקריאה אם אותו שם דווקא לא מוכר בתעשייה או מוכר פחות ומעבר לכך אם הייתי מקבל שם במה לא הייתי כותב בסגנון של כאילו אני בא ללמד אותך כדורגל וגם זו לא כתבת מגזין אבל לא הייתי כותב בשפה כמו שאתנסח בפורום 'שדים' או בשער 5 או בקבוצת הוואטספ של הפועל תל אביב. שחצנות עד גבול מסוים וכנ"ל סתלבט או עקיצות לקבוצות האחרות. אני גם מצפה מאוהד שיודה כשהקבוצה שלו הציגה משחק מחורבן לצורך העניין. להציג את ארי שמאי כאחד שמייצג את אוהדי הפועל תל אביב למשל - לא חכם הייתי אומר. אולי תבחר באריק איינשטיין? קראת ריאיונות שלו בעבר? כמו שאם יהיה כתוב טור דעה של אוהדי בית"ר אני אחשוב שכולם הם אביגיל שרעבי.
     
  6. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,807
    Likes Received:
    20,922
    ברור שזו דעתי...

    אין לי כלום נגד אוהדים שמעלים טורים, זה פשוט לא מעניין אותי.
    לדעת מה הלך הרוח אצל אוהדים? אני יודע מה הלך הרוח אצלי, אצל חברים, אני רואה מה הלך הרוח ברשתות (ובפורום). אני לא צריך לקרוא טור של איזה מישהו בשביל זה.
    אני קורא כתבות על כדורגל כשאני חושב שהן יכולות ללמד אותי משהו או שהנושא הוא נושא מעניין. לקרוא מה חושב אוהד של חיפה לפני משחק? לא מבין מה מעניין בזה כי אין לו נקודת מבט שונה משלי (יכול לחשוב אחרת ממני, אבל נקודת המבט היא אותה נקודת מבט).

    את הדוגמה של שמאי נתתי בהשוואה לאהרונוביץ' כי שניהם ליצנים (אחד במודע ואחד שלא במודע). הרי שמאי בנאדם אינטליגנט, הוא פשוט מתנהג כמו ליצן.

    אגב, עם כל הכבוד והאהבה לאריק איינשטיין, מה יעניין אותי לקרוא טור שלו על משחק?
    אולי אם יספרו לי סיפור על משחק שהיה לפני 30+ שנים, משהו נוסטלגי כזה מהתקופה שלא הכרתי (כמו ששומע את הסיפורים של אבא שלי והחברים שלו על חוויות שלהם ממשחקים של הפועל חדרה לפני 50 שנה) אני אמצא בזה עניין.

    זאת גם לא ביקורת עליך דור, אין לי ספק שאתה לוקח את הנושא ברצינות. אני רואה כמה אתה משקיע בפוסטים שאתה מעלה פה לקראת משחקים (חבל שחלק מהפרשנים בתקשורת לא מתייחסים לנושא ברצינות כמוך).
     
    Last edited: Sep 18, 2021
    alexshw likes this.
  7. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,531
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    אלחיאני מקורב למועדון. הוא כתב פרופגנדה קלאסי.

    Sent from my SM-G973F using Tapatalk
     
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,397
    Likes Received:
    4,947
    Gender:
    Male
    ועדיין למעט השנה האחרונה כמעט כל הטורים שלו נכנסו במועדון או לפחות העבירו עליו (ועל שחר) ביקורת.
     
  9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    אריק איינשטיין היה כותב במשך שנים טורי ספורט בידיעות ובמעריב וזה היה מביך. מלל חסר טעם שעיקרו ניים דרופינג ואין בו שום תובנה מעניינת אחת.

    https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/93597101_2840381832698223_5167135348337147904_n.Xxx?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=q18JWALwhC8AX9WVdY1&tn=UZnO8vENd6mtBhjJ&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=37b212980004cd8b8cf8e6e5f09400f0&oe=616C6A15
     
  10. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,531
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    זכור לי שקרה לגרשון רכש אסטרטגי ואונן על קיץ 2017

    Sent from my SM-G973F using Tapatalk
     
  11. G.B7 ירוק עולה

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    3,711
    Likes Received:
    1,801
    Gender:
    Male
    "הוא מוחא כפיים לאוהדי מכבי חיפה, יש ספורטאי יותר ממנו?, עכשיו הספסל של מכבי חיפה טוען שהוא עשה את זה בהתרסה נו באמת".
    את המשפט הזה הוציא מהפה עמיחי שפיגלר, בדקה ה-83.
    לא יאמן הדבר הזה, מעניין מה היה קורה אם שחקן אחר, סטייל ז'וסוואה היה עושה את זה, מה אז הוא היה אומר?.

    משחק אחרי משחק אחרי משחק אחרי משחק, כל פעם מישהו אחר מהם מתגרה בקהל שלנו, וכולם שותקים, מזל לפחות שטב"ח עוד שילם על זה בארטיק לפרצוף.
    מנסים לצייר את ייני כספורטאי על ואדם מוסרי, מסתבר שהוא אפס בדיוק כמו האחרים, גם בעונה שעברה היה איתו אירוע במהלך משחק ודיבר סופר מסריח על החלטת שיפוט, וכרגיל ללא שום התייחסות או גינוי הכי קטן.

    גם קוואבס סינן כמה מילים אחרי שהוחלף (אולי כתגובה לנהמות או משהו).
     
    Sturridge likes this.
  12. italiano Member

    Joined:
    Sep 27, 2016
    Messages:
    10,663
    Likes Received:
    5,032
    Gender:
    Male
    ייני חלק מהיפים והנכונים. גם אם יבעט לאוהד יריב בפרצוף השדרים(ובמיוחד שפיגלר) עדיין יתפעלו ויאוננו עליו.
     
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    איזו התגרות זו, מטורף. מחא כפיים!
    איך אתם לוחצים על לחצן פרסום התגובה בלב שלם, בחיאת?

    וכל פעולה שהיא במקרים הללו היא תגובה, לא התגרות. אוהדי חיפה נוהמים וקוראים לשחקני מכבי "גרמנים נאו נאצים חולי סרטן" כדיפולט, בסרטון של קובאס שומעים אוהד צורח לאילון אלמוג, שלא ממש קיבל הזדמנות להתגרות.
     
    prica9 likes this.
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    אני חושב לגמרי הפוך. פעם זה היה מפגש של עכברי כדורגל שאוהבים לדבר על דברים שקורים בכדורגל הישראלי, כשהדגש הוא בעיקר על מחזור ליגה או סיבוב בגביע שקרו או יקרו בסמוך לזמן הקלטת הפרק. בזמנו נהנתי מאוד מהחספוס והגיוון של אלו שמגיעים לשם.

    כיום הם השתנו. העמיסו את עצמם ב"נציגים של כל הקבוצות הגדולות" וכבר לא מדברים על כדורגל, אלא כל נציג עושה מן "יומנו של אוהד".
    אם פעם היו מתעכבים על מה הופך את הפועל חדרה לקבוצה קשוחה, אז היום בכל פעם שהיא מוזכרת (למשך עשר שניות בממוצע לפרק) אז תמיד יהיה את את הנציג התורן שיזרוק את השאלה הקלישאתית "איך אורן גולן מצליח להביא את הזרים האלה?" וחוץ מלהגיד "מרמנטיני" הם לא באמת יודעים שום דבר לגבי קבוצה שמשחקת בליגה של הקבוצה שהם אוהדים.

    פעם "ציון 3" זכה לאהדה שלי משמעותית יותר מ"הפודיום", כי מבחינתי הרבה שזה מפגש של אוהדים מצד אחד לעומת אוהד אחד, עיתונאי אחד ואיש מקצוע מהצד השני. ניר צדוק מ"הפודיום" הוא היחיד היום שבאמת גורם לי להנות מלשמוע אותו מדבר על כדורגל מזווית של אוהד. יש לו מה להגיד על כל קבוצה בליגה והוא באמת יודע על מה הוא מדבר.
     
    עידן444 and oFiRzZz like this.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    זה מאוד תלוי בהרכב של הפאנל בפרק, זה נכון. זה עדיין חביב וכיפי.
     
Thread Status:
Not open for further replies.