אם ככה, PSV לא הבקיעה כלום כשזה בקלות יכל להיות 3-4 גם לזכותה. כלומר אתה אומר כשמילאן עשתה טובה והלכה לתקוף היא הייתה אטרקטיבית בהתקפה, נו באמת. אני מתעלם כי נפנופים מתטיים לעיתים קרובות לא מייצגים באופן הוגן את מה שקרה על המגרש, תראה כמה בעיטת של PSV פגעו במגנים של מילאן ובגלל זה לא נחשבו לבעיטות לשער למשל. או למשל קרנות כמדד, נו באמת, השוער של PSV ליצן והשוער שלכם בכושר הנוכחי הטוב בעולם, אחד בוחר לזנק על כדורים שהשני מתכופף ומרים. התקפי מילאן לא שיחקה וסטטיסטיקה לא תשנה את זה, 9 בעיטות לשער זה בעיטה כל 10 דקות, במהלך כל עשר דקות האלה היה רק הגנה.
מוריניו יודע שתמיד יש פעם ראשונה: על המוטיבציה שלו באופן כללי: ועל המפתח למשחק היום: *סליחה שלא תרגמתי, אני מניח שכולכם מבינים, זה לא מאמר על טיפולי כליות חדשניים. בליברפול מרוצים מכך שמילאן בארוש התאמן אתמול. הצ'כי נפצע בשבת נגד קריסטל פאלאס (הפסד 0-1 לאדומים) ואם הוא לא יהיה כשיר, לליברפול תהיה בעיית התקפה גדולה כשסיסה עדיין לא כשיר ב-100%, ומוריינטס לא יכול לשחק בגביעי אירופה. בניטז בונה על מאזן החוץ המצוין שלו באירופה בזמן האחרון. לעומת 10 הפסדי חוץ בליגה העונה, בליגת האלופות ליברפול ניצחה 1-3 בבאי ארינה, והוציאה את ה 0-0 הנדרש בדלה אלפי. מה יהיה בסטמפורד ברידג'? עוד כמה שעות נדע.
אני כולי בדילמות היום. עדיין לא נרגעתי מהשוד של מילאן אמש, והשנאה שלי לרוסונרי המזליקים האלה אתמול הרקיעה שחקים עד כדי כך שאני מעדיף לראות את צ'לסי המאוסה לוקחת על פניהם. ומכאן שאני לא יודע בעד מי להיות היום. ברור שהלב רוצה ללכת עם ליברפול, קבוצה סימפטית עם הרבה לב ונשמה, וכמובן אנדרדוגית מובהקת. אבל בינינו, מה הסיכויים שליברפול תגבור על מילאן הרשעים? לא רבים... ולכן ההגיון הישר אומר שאני אמור להיות בעד הנובורישים היום. תראו למה המילאן האלה הביאו אותי... אגב, שוב קצת באיחור, אבל אתמול הגעתי למסקנה שפארק ג'י סונג שחקן גדול. מה זה גדול, ענק. לא האמנתי שאני אגיד את זה אי פעם על כדורגלן קוריאני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .
קראתי שבארוש החלים מהפציעה,ויהיה כשיר לשחק היום. צ'לסי פייבוריטית,כמובן שבביתה היא אמורה להשיג ניצחון נוח. ליברפול כבר הפתיעה בשלבים הקודמים,קבוצה שעברה את יובנטוס צריכה להיות חזקה, נראה מה רפא בניטז מתכנן.
מחצית ראשונה בלונדון מוכיחה שאפשר לשחק כדורגל טאקטי ברמה הגבוהה יחד עם קצב אנגלי! הרבה תשוקה,תיקולים על ימין ועל שמאל,משחק טכני,מהיר,חזק מצבים טובים,הצלות נהדרות לא בקצב של מילאן-אינטר.
הקנאה מדברת מהפה שלכם...מה אתה מקנאים שמילאן עם רגל וחצי בגמר והקבוצות שלכם רואות מהטלויזיה את המשחקים? קשה להתמודד עם האמת אה? מילאן אולי משעממת אותכם אבל היא שלא כמו מנצ'סטר ואינטר גיע לשלבים הגבוהים ולא רק מדברת. ומה כל כך טוב בליברפול-צ'לסי? לא ראיתי שם יותר מדי הזדמנויות ובמחקים של מילאן לפחות יש גולים.
אני היחיד שלא ממש התרשם מהמחצית הראשונה? השדרים במגרש ובאולפן מהללים את הקצב והרמה, אבל באמת שכמעט כל משחק שראיתי העונה באנגליה היה באותו קצב ומעט יותר מדויק ואיכותי. הבלאגן חגג על המגרש במחצית הראשונה, לא היו מצבים בשפע כפי שהשדרים תיארו, ובסה"כ שתי הקבוצות האלה מסוגלות לשחק הרבה יותר טוב. ושיהיה לכם ברור, הכל באשמת מוריניו שהעדיף את טיאגו הדפנסיבי בהרכב על פני רובן הגאון, נקווה שהוא יאכל את הדייסה שהוא בישל. אני ליברפול במשחק היום אם עוד לא הבנתם...
שגיא כהן הזה כזה מושפע , "כמה מצבים לשתי הקבוצות" , "המשחק שוטף אין דקה פנוייה" עוד שנייה היה משווה את המשחק הזה לצ'לסי-ברצלונה , זה אפילו לא דיגדג את זה. סתם זונות הליברפול האלה רק באים לשחק על תוצאה בכל משחק חשוב.
אתה לא היחיד....תראה את הציטוט שלי מתחתיי בזמן המחצית... המחצית השנייה היתה לפי דעתי הרבה יותר טובה ובליברפול איגור בישקאן וג'ימי טראורה יה מצוינים. מזלה של יברפול שהיא לא הפסידה אבל ה 0-0 הזה לא טוב לה. עכשיו על כל גול של צ'לסי באנפילד תצטרך ליבפול לתת שניים.
rivaldo "סתם זונות הליברפול האלה רק באים לשחק על תוצאה בכל משחק חשוב" נו אז מה אתה רוצה?ככה עולים שלבים במסגרת כזו! מחצית שנייה הקצב המצויין המשיך,פחות מצבים אבל המשחק כמעט ולא הפסיק,לא הצגות של שחקנים שמתפתלים על הדשא,לא שעה כל הוצאת חוץ או בעיטה חופשית,כדורגל נטו.