אני לא חסיד של עוזי דן מהארץ אבל הנה מה שהוא כתב היום ואני חושב שאי אפשר היה לסכם זאת טוב יותר: מי הקבוצה במקום האחרון במספר השערים שכבשה בין כל הקבוצות שהגיעו לשלב רבע הגמר? יובנטוס. מי מבצעת הכי הרבה עבירות במשחק? יובנטוס. לא רק בין שמונה האחרונות, אלא יותר מכל קבוצה שהשתתפה במפעל השנה. אפילו יותר מאולימפיאקוס שהוגדרה על ידי ה'מארקה' אחרי משחק נגד דפורטיבו "מלכת הפאולים מיוון". ומי עשתה הכי הרבה 0-1? טוב, זה ממש ברור, יובנטוס. זה לא היה כל כך מזמן שהתוצאה הכי פופלארית של יובנטוס ברבע גמר וחצי גמר היתה 1-4 - זה קרה כמעט ברצף, נגד מונאקו, דינאמו קייב, אפילו אייאקס. עומק הכישרון של השחקנים של יובה לפני שבע-שמונה שנים לא היה גדול יותר, היריבות ממול לא היו חלשות יותר. זה לא היה כל כך מזמן שפאביו קאפלו הוביל מילאן דורסנית לתצוגות מדהימות - 0-4 נגד ברצלונה של קרויף בגמר ההוא היתה רק אחת מהן; זה לא כל כך מזמן שהוא הוליך את רומא עם משחק התקפי נהדר לאליפות איטליה מרשימה; זה ממש לא מזמן שדל פיירו, נדבד או טרזגה היו אימת ההגנות של אירופה. המסקנה עגומה. זה לא שיובנטוס לא יכולה לשחק פתוח יותר, התקפי יותר, שבלוני פחות ולא בצורה דוגמטית. היא כנראה לא רוצה. מחצית ראשונה כמו שנראתה אתמול בדלה אלפי, עבור קבוצה שחייבת לכבוש כדי לא לעוף, היא קודם כל ביזיון בשביל אחד המועדונים המפוארים בתבל. כנראה זה הפך לטבע שני, כמו בבדיחה על העקרב והצפרדע. אבל מי שחי על 0-1 קטן לאורך ימים, נופל על 0-0 מכוער במאני-טיים.
לא, שקבוצה עם כלים מהטובים בעולם כמו נדבד, איברהימוביץ' קאנבארו ואמרסון מסתגרת בעליבות נפש ובקושי מחברת כמה פסים זה מגעיל. אך כשקבוצה עם כלים כל כך מוגבלים ללא שחקן המפתח הבלתי מעורער שלה מגיעה לאצטדיון מלא באוהדים עויינים נגד אחת הקבוצות המוערכות בעולם וגורמת לה להראות כמו עירוני נחלת יהודה ומעיפה אותה מרבע גמר ליגת האלופות- זה הירואי.
אינדהובן מסוגלת לעבור את מילאן , למרות שאני רוצה גמר שבו מילאן מפסידה לאנגלים , חבל רק שההגרלה לא סידרה מילאן- ליברפול וצ'לסי- פסו ואז היינו רואים גמר אנגלי , כל כך שמח שקאפלו המגעיל עף אתמול , הרי רק בגללו ביסקן ונונייז נצחו את נדבד וזלאטן , כל הטקטיקה המפוחדת והרצון להרוס את הכדורגל ההתקפי הם המומחיות שלו , הוא ודומיו צריכים לפרוש כבר , אני מקוה שגם מילאן תמשיך בהתקמצנות במשחק ההתקפה ובהתשת היריב , העונש מחכה גם להם בפינה . והיום סונס והבריונים יכולים להמשיך במומנטום האנגלי , קדימה ניוקאסל . מתאים לי מקום 12 באנגליה זוכה באופא ומקום 5 באנגליה אלופת אירופה
גם לי חבל שאופ"א מתעקשת להעיף קבוצה אנגלית כבר בחצי, הרי ברור שבכל סיטואציה אחרת היה לנו דרבי אנגלי בלתי נשכח בגמר.
האמר,אני מזכיר לך שליברפול היא קבוצה ספרדית . מאמן ספרדי וחמישה שחקנים ספרדים בהרכב (כשכולם כשירים ) .בשנה הבאה רפא יביא עוד כמה ספרדים "דרג ב'" שכמובן יחליפו את הבולים שמונעים השנה מהקבוצה להתמודד עם צ'לסי על האליפות . AUPA LIVERPOOL ! :aaarse:
שחקני המפתח של ליברפול הם הופייה, ריסה, קארגר, ג'רארד, בארוש ואם כשיר גם סיסה. הספרדים הם העובדים השחורים, עד שיוכיחו אחרת. כולם מאכזבים מאוד בליגה. מבין הספרדים, רק מגארסיה התלהבתי אתמול. רפה בניטז לעומת זאת הוא קוסם, אין ספק. לא האמנתי שקיים מאמן על הפלנטה שיכול לתקן את ליברפול הכל כך שבורה של הוייה בפרק זמן כל כך קצר.
גם גארסיה לא בדיוק הלהיב בליגה.. מצד שני עם כל הכבוד לבניטז חובת ההוכחה חלה עליו בעיקר בליגה, מקום חמישי גם הוייה הגיע אליו שלא לדבר על גביע מקרי פה או שם.. למרות שחייבים לומר שמדובר בליברפול שונה היום מהתקופה של הוייה אבל קשה לי להאמין שזה מספק את אוהד ליברפול.
יסטה יש לך דש מוינה , זה מה שקורה לקבוצות ספרדיות שמשחקות עם שחקנים ספרדים את בילבאו -1 אוסטריה וינה -2 עד איפא הדרדרתם
להסתגר בעליבות נפש?חוץ מהזדמנות של בארוש היה עוד משהו ברחבה של בופון? יובה על הפנים כרגע,ליברפול נתנה משחק מצויין,אבל עירוני נחלת יהודה?!רגע, גם אתה מראשון לציון?! אני אשמע כמו דביל - גול אחד קטנטן ומעצבן של הקבוצה שאתם מתעבים {גם עליי,לולא הייתי חי בישראל}, הייתי רואה מלא תגובות עצובות...
לא דיברתי על המשחק אתמול באופן ספציפי, אלא על הבונקרים שמאפיינים את המשחק האיטלקי בכלל. זה ביזיון שקבוצות עם כלים כמו אלו שיש ליובה ומילאן משחקות כמו שהן משחקות לעיתים מאוד קרובות (בעיקר בינן לבין עצמן). שקבוצה מוגבלת כמו ליברפול משחקת משחק הגנתי גברי וגורמת ליובה להראות כל כך רע בדלה אלפי, אז בהחלט יש לה במה להתגאות. וכן, אני מראשון, לא רחוק מנחלת.
הספרדים של ליברפול חוסמי -מחליף שלישי לפינן מוריינטס- גדול הבלופים מתוצרת ספרד (לא פלא שתמיד סופסל במדריד) אחד מהשחקנים הכי אוברייטדבעולם הכדורגל גרסיה- כישרון גדול שנוצץ לעיתים רחוקות , מגזים עם העקבים , עדיין לא התאקלם לכדורגל האנגלי(לא כל מה שמבריק בספרד מספיק טוב למהירות האנגלית) אלונסו- השחקן הכי מבטיח ברשימה של בניטז , צעיר מוכשר שהמחן האמיתי שלו יהיה בשנה הבאה, אם ישחק יותר נונייז- דווקא הוא האלמוני שבחבורה מפתיע לטובה ,מזכיר מאוד את הקיצוני האנגלי האורתודוכסי של שנות ה70 , יודע לשחק יפה על הקו , לעבור את המגן או להגביה מבלי לעבור אותו , אם יתקדם יגיע לרמה של קילביין המאמן -בניטז ,אתמול היתה שעתו הגדולה עד כה , עדיין מאכזב בליגה (הוא עצמו מאוכזב מחוסר היציבות של הקבוצה)למרות שאחריי ג'ראר הוייה הוא נראה גאון.
חוסמי-פצוע מתחילת העונה . מוריינטס - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx גרסיה-השחקן המצטין בליברפול השנה.אולי שני לג'רארד . אלונסו - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx נונייז-הגיע לליגה האנגלית כמחליף של חואנפרן בריאל מדריד ב' ,שמשחקת בליגה ה-4 בספרד. המאמן-המאמן השני ברמתו בספרד ,אחרי חאבייר אירורטה מדפורטיבו.
"גרסיה- המצטיין העונה בליברפול ,אולי שני לג'ררד" שחקן העונה של ליברפול הוא ג'ימי קארגר אחריו ג'ררד וריסה היציבים , ורק אחריהם מגיעים הלא יציבים שבגללם גם העונה כולה של ליברפול לא יציבה .