ליברפול 2019/20 - אלופת אנגליה!

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 28, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,143
    Likes Received:
    7,211
    שוב, רגעים.

    קל לך לספר לי על רגעים אצל שחקן שהוא שחקן ספסל בהגדרה שגם ככה מוגדר ומתוכנן ל630-750 דקות בעונה(וגם בהן תמצא הרבה דקות למלמיות).

    זה בכלל לא אותו קנה מידה.
    מחזור 34 וג'יני סוגר לך יותר מ2500 דקות בליגה(כמעט כולן בהרכב), אוריגי על 629 דקות בליגה.

    גם שנה שעברה "הרגעים היפים " של אוריגי מצומצמים למכלול של 300 ומשהו דקות ליגה.
    הוא לא מספיק טוב ויציב כדי לקבל דקות קבועות בהרכב, חשבתי שכבר מיצינו את הסצינה הזאת בסרט.
     
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    Liverpool must wait on Jordan Henderson injury, says Jurgen Klopp | Football News | Sky Sports

    He told Sky Sports: "It was just about the yellow card. On that side [of the pitch], we didn't protect him well enough and in his first professional game, l couldn't tell him, 'don't make a challenge anymore'.

    "That was the only reason. I liked a lot his confidence and l liked a lot how he played."

    קלופ על החילוף של נקו. מעניין, יש מצב שיש פה ביקורת סמויה על אוקס על הסגירה של המגן של ברייטון?

    אני חושב שיש לילד יופי של פוטנציאל, בצד שמאל כמו שנאמר כבר הוא יכול להיות פתרון סביר יותר ממילנר/גומז אבל כנראה שלא הרבה יותר מזה. בצד ימין יש אופק למשהו מעניין פה. אמנם מנטלית הוא נראה עוד לא מוכן לגמרי, היה מאוד נמהר בקבלת ההחלטות שלו בצד ההגנתי, התאבד יותר מדי שם במצבים שיכול היה להישאר על הרגליים... אבל חושב שזה משהו שהוא לחלוטין ניתן לאימון.

    לגבי אוקס, ברור לכולם שבשלישיית ההתקפה זה פשוט לא זה. אנחנו מאבדים את כל היתרונות שלו ככה, השינוי כשמאנה נכנס לשם היה דרמטי מעבר ליכולות האינדיבידואליות שלו.
     
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,893
    Likes Received:
    18,496
    צריך מגן שמאלי עם רגל שמאל.
    אין מה לעשות.
    ברגע שיש שם שחקן ימני והוא עוצר כדי לשחק עם רגל ימין זה מאבד את כל האפקט בהתקפה וגם מקשה עליו בהגנה נגד ווינגרים שלא חותכים לאמצע.

    צ'מברליין שחקן אגף בינוני, אם כל המחשבה בנוגע אליו הייתה להביא אותו מארסנל בגלל משחק האגף שלו (שזה התפקיד העיקרי שהוא שיחק בארסנל) אז לא היינו מביאים אותו בכלל.
    הוא גם משחק את התפקיד בצורה לא חכמה בסטייל של ה4-4-2 של פעם. מה שהוא עושה היום נותן לנו המגן כבר, מה שאנחנו צריכים מקיצוני זה תנועה לעומק, פעולות בלתי צפויות ולא עבודת קווים.
     
    oranfu and Scouser Tommy like this.
  4. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,757
    Likes Received:
    2,680
    Liverpool fear Jordan Henderson may miss the start of next season because of a knee injury sustained against Brighton on Wednesday night.[
    [Telegraph]

    רציני החרא הזה. איזה באסה.
     
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,893
    Likes Received:
    18,496
    על הפנים.
     
  6. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    אני מאוד מבסוט על קייטה, אני חושב שבעונה הזאת ברוב המשחקים ראו שהוא השתפר בכמה אספקטים שהיה צריך לשפר. התקפית הוא הראה סימנים יפים מההתחלה אבל בהגנה היו איתו בעיות בזמנו.
    חוץ מהרכות הוא היה קצת אבוד/אדיש ולרגעים לא בפוקוס. הלחץ שלו לא היה מתוזמן נכון, ולא יודע אם הוא היה "מחפף" או לא קורא את המצב נכון, אבל הוא היה מאבד את השחקן שלו באזורים שאסור.
    העונה אין לי תלונה אחת עליו, כשהוא משחק הוא באמת פנטסטי, הוא אגרסיבי וזה מרגיש שסוף סוף נפל לו האסימון לאיזה ליגה הוא הגיע.
    טקטית, הוא לגמרי חלק מהשטף, לא פלא שקלופ מבסוט ממנו. בולט שהוא יודע לנוע נכון לאזורים שצריך לשים אותו בהם עם הכדור, יודע לנווט נכון את הכדור - מתי נכון למסור קדימה ומתי עדיף הצידה כי הקבוצה עדיין לא מאורגנת וזה ריסקי. במשחק האחרון הוא ידע לזהות את הנגיעה הכבדה של הבלם של ברייטון וזינק שם על הטרף כמו נמר.
    התקפית אין מה להגיד בכלל, השחקן היחיד שלנו בקישור שמסוגל לחדור הגנה דרך המרכז, השחקן היחיד שמבקש את הכדור ומעולל איתו מה שהוא רוצה. אין לו מסירות סתם, הוא תמיד מחפש את הדאבל פס (ברגע שהוא יהיה באנקר בהרכב ויקבל קצת יותר ביטחון זה יהיה נשק מאוד משמעותי עבורנו) ומנצל את החמקמקות שלו.

    ראבק אבל, הוא חייב להפסיק להיפצע מתישהו. טפו טפו טפו זה הכי הזייה שדווקא אחרי הקורונה כשכולם שבירים כפליים הוא עושה רושם בכושר הכי טוב שלו מאז שהגיע.
     
    Last edited: Jul 10, 2020
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974


    חדשות... טובות? לא בטוח בעצמי.
     
  8. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    מטריד מאוד, איך הוא יעשה את הSHUFFLE בהנפת הגביע בשבוע הבא?
     
  9. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,837
    Likes Received:
    20,933
    זה גם בדיוק ברמה כזאת שלא יחשבו בכלל אולי לעשות רכש כי הוא יהיה חסר (אם למישהו היתה תקווה שפציעה משמעותית של שחקן אולי תגרום לבעלים להוציא את הראש מהתחת).
     
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,893
    Likes Received:
    18,496
    ברור שאלה חדשות טובות.
    המשחק החשוב באמת הבא שלנו הוא ב12.9...כל השיאים האלה זה נחמד אבל לא באמת חשוב.
    שהנדרסון יהיה כשיר לעלות בהרכב (אם קלופ רוצה) ב12.9, זה כל מה שחשוב פה.
     
    Scouser Tommy likes this.
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    אחרי שדיון המחזור הושחת כרגיל... מה ההתרשמות שלכם מג'ונס ונקו מאתמול?

    הרגשתי שג'ונס היה מאוד מאוד פעיל, ה-positional play שלו היה נראה לי מעולה, גם הגנתית וגם התקפית. בא לכדור הרבה, ניסה דברים, הגיע לעמדות מסוכנות, כמה חטיפות מעולות בלחץ קדימה. מצד שני קבלת ההחלטות עם הכדור הייתה דיי בינונית, והרבה פעמים גם הביצוע היה חלש (היו לו שני מצבים טובים מאוד). בנוסף הרגשתי שיש בעיית אתלטיות איתו.

    נקו היה משמעותית יותר טוב מאשר בצד שמאל, שלא במפתיע, אבל יש לו קבלת החלטות ממש מזעזעת. לפחות 2 בעיטות מיותרות לגמרי, עוד כמה דריבלים סתמיים. חוץ מזה יש לו טאץ' טוב מאוד בכדור, וגם התמודד יפה לדעתי בהגנה. אפשר לקוות שהעניין של ההחלטות זה עדיין ההתלהבות של ההתחלה ושיתאזן לו ככל שיופיע יותר.
     
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,893
    Likes Received:
    18,496
    מסכים עם מה שכתבת. במיוחד על ג'ונס.
     
  13. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    מעניין מה התכניות שלנו לגבי שניהם. ברור שהם צריכים הרבה דקות ליגה כדי להמשיך ולהתפתח. ברור שהם לא יקבלו את זה אצלנו.
    השאלה גם לא נראית כרגע כמו אופציה טובה עם הדילדלות הסגל והקורונה. שתי פציעות ויש מצב שנצטרך אותם.
     
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,893
    Likes Received:
    18,496
    חושב שוויליאמס יהיה איתנו וייתן לארנולד מנוחה מדי פעם.
    זה יחסוך מאיתנו הזזות של גומז לשם.
    מילנר ימשיך להיות הגיבוי לשמאל.

    ג'ונס יישאר גם כן לדעתי אבל קישור שלנו מאוד עמוס, יהיה לו קשה למצוא דקות.
    אני פשוט לא רואה כמעט שחקנים אצל קלופ שהולכים בהשאלה וחוזרים לקבל תפקיד ברוטציה. נראה שמעדיף אותם שיתאמנו איתנו גם אם יש להם מעט דקות.
     
    oranfu and owen11111 like this.
  15. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,639
    Likes Received:
    2,485
    הקריטריון למדליה הוא 5 הופעות וזהו ? גם אם דקה שיחקת במשחק ? שחקן שעזב גם מקבל מדליה ?
    אני זוכר פעם הדרישה הייתה ל-8 משחקים.
     
Thread Status:
Not open for further replies.