דיון התחזית והניחושים לעונת 2019/20

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Aug 17, 2019.

  1. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    זו הייתה הטבלה שלי:
    1. מכבי תל אביב
    2. בית"ר ירושלים
    3. הפועל באר שבע
    4. מכבי חיפה
    5. מכבי נתניה
    6. הפועל חיפה
    7. בני יהודה
    8. הפועל תל אביב
    9. עירוני קרית שמונה
    10. הפועל חדרה
    11. מ.ס אשדוד
    12. הפועל רעננה
    13. סקציה נס ציונה
    14. הפועל כפר סבא

    לא היה צריך להיות גאון כדי להמר על מכבי כאלופה, שוב, העובדה שהם הודחו מאירופה עזרה להם במובן מסוים כי הסגל עוצמתי. לגבי הפועל תל אביב, ברמת הסגל שלנו יכול להיות שאנחנו בהחלט במקום השמיני. הלכתי על בית"ר כקבוצה של מומנטום, החתמות נוצצות, קיוויתי שרוני לוי ילמד משהו חדש ולא יישאר מקובע. את מכבי חיפה למדתי להעריך תוך כדי תנועה. הפועל חיפה בגדול עשתה עונה לא רעה.
    הימרתי על הפועל באר שבע כמחזיקת הגביע אבל כתבתי 'התואר היחיד שחסר לה בתקופת ברק בכר', ועל מכבי פתח תקווה ובני סכנין כעולות מהלאומית. כתבתי גם על ניסו אביטן כאחד הראשונים שיילך הביתה.

    הנפילות הגדולות שלי היו עם ירדן שועה ומייקל אולהה, חשבתי שהציפיות יהיו נמוכות משחקן שבא בגרושים אבל הוא ממש לא קשור לכדורגל. לא הגיוני ששחקן רק מהיר וחזק, קצת טאץ' בכדור יותר ממני, מה ביקשתי?
    ציפיתי שמכבי נתניה תקבל דחיפה אדירה עם אלמוג כהן, לא חשבתי שהעזיבה של עלי מוחמד תגרום לכל כך הרבה ריפיון וששום דבר לא יתחבר להם, אפילו בינואר חן עזרא לא הצליח להציל את המולדת, נפלתי בחמש מקומות איתם.
    להגיד לכם את האמת, הפלייאוף הרי התחיל ונסגר בדיוק באותן המקומות (פלייאוף עליון), ואני לא יודע להגיד עד כמה קהל היה משמעותי, עם כל הכבוד לתירוצים ששמענו ממרקו בלבול כי החרא הזה היה שייך לכולם ושני סיבובים זה מספיק.
     
  2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    צדקתי רק במיקומים של בני יהודה ונס ציונה, גאוןo_O
    לפחות ניחשתי נכון את העולות מהלאומית והתקווה שלי שברק יבוא למכבי התגשמה.
     
  3. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    סך הכל נתתי תפוקה יפה. פגעתי במכבי אלופה, איביץ׳ מאמן העונה, מכבי פתח תקווה עולה וישראל לא מעפילה ליורו. חבל שלא שאלו מי תיקח אליפות בגרמניה ומי יהיה ראש הממשלה אחרי הבחירות כי גם בזה הייתי פוגע.
     
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,316
    Likes Received:
    10,479
    לא חושב שהייתה שנה אחת שפגעתי בזהות האלופה.
    מכאן הודעה לציבור הכותבים שהם אוהדי מכבי ת"א/מכבי חיפה כאן, אני זמין לפניות עסקיות בפרטי לקראת דיון התחזית של העונה הבאה.
     
  5. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    אגב פתאום אני נזכר שחזיתי שמסאי דגו יהיה המפוטר הראשון. מח כדורגל או לא מח כדורגל?
     
  6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8,768
    Likes Received:
    6,078
    20/31 לא הלכו על מכבי כאלופה. נותן קצת קונטקסט לכל הממבו ג'מבו של הימים האחרונים.
     
    orimor2212 and oFiRzZz like this.
  7. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    היה הרבה הייפ מוזר סביב הקבוצה. באופן תמוה מה שיצר את ההייפ זה ההגעה של מיכאל אוחנה, שחקן שלא עשה שום דבר בכדורגל ובנוסף גם היה מועד לפציעות(בסופו של דבר גמר את העונה עוד לפני שהתחילה). אני חושב שגם הקשרים של חוגג ואוחנה בתקשורת עזרו לנפח את ההייפ הזה. חבל שהוא חלחל גם כאן לפורום.
     
  8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    בדיוק מה שגרם לי לכתוב את אותה הודעה נעוצה - אנשים כאן לא מאמינים לשטויות שהם כותבים, אבל הם כותבים כדי לייצר תעמולה בפורום (שזה תמיד מצחיק אותי, כאילו דעת הקהל בפורום של עשרות כותבים פעילים ישפיע על אוהדי הכדורגל בישראל שמונים מאות אלפים) והם סומכים על זה שיש עוד שונאים כמוהם שיסמנו לייק.
    בפורום שבו אני כל הזמן קורא כמה כולם משוכנעים שיש כאן קבוצה שהיא אלופה וודאית לעשור הקרוב, פתאום מתגלה שיותר אנשים הימרו עליה שהיא לא תיקח אליפות. זה לא צירוף מקרים מצחיק, זה טמטום.
    אז כמו באותה הודעה נעוצה, גם כאן אני קורא למשתמשים לחשוב לפני שהם סתם שולחים הודעות מטופשות. כמו שלפרסם הודעות באייסוקר זה בחינם, גם לחשוב זה בחינם. הדברים בסוף מתועדים.
     
    abcd, orimor2212 and oFiRzZz like this.
  9. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    27/29 הימרו באייסוקר שהפועל ת"א תהיה פליאוף תחתון, עוד 3 אפילו הימרו שהיא תרד ליגה.

    בסוף סיימנו 5. סנסציה!
     
  10. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    חלק הימרו שמיכאל אוחנה יהיה שחקן העונה(אותו באזז תקשורתי שדיברתי עליו) חלק הימרו שעלי מוחמד יהיה שחקן העונה, אחד אפילו הימר שאלמוג בוזגלו(בטח אבא יעקב) אבל רק אחד הימר שדן גלזר יהיה שחקן העונה- @Jakur ריספקט
     
  11. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    אם להיות רציניים אז אני רואה שהאשכול הזה נפתח אחרי גביע הטוטו ובימים שמכבי עפו לסודובה וביטר נראו מבטיחים עם מיכאל אוחנה.
    גם הפועל הייתה אחרי ה5 הפסדים לנצ וכפס בגביע הטוטו עם ניסו.

    כלומר ההימורים האלה ניתנו בהינתן האינדיקציה של החודש של טרום הליגה.
     
  12. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    אם להיות רציניים אני לא מבין איך שחקן שלא עשה כלום בבאר שבע נתפס כמי שיחזיר את בית"ר להיות אימפריה. יכול להיות שהשם אוחנה הטעה.
     
  13. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    הם נראו טוב בטרום עונה איתו.
    והוא לא "לא עשה כלום", הוא עשה דברים עם בש.

    היה איזה "דיבור" סביב ביטר בקיץ עם כל הרכש ואנשים פה כנראה חשבו שאם קבוצה מפסידה לאלופת ליטא היא בטח תפסיד גם לנתניה ובני יהודה.
    אז חשבו.

    אני מניח שאם היית עושה את התחזית הזו אחרי מחזור שלישי-רביעי הרוב המכריע היו חוזרים להמר שהאלופה תהיה מכבי ת"א.
     
  14. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    אוחנה היה פלופ גדול בבאר שבע. אפשר לספור על כף יד אחת משחקים טובים שלו וישאר עודף. יזכר בעיקר מהפציעות והריבים עם בכר.
     
  15. כינוי כי הכח זהו כח

    Joined:
    Mar 12, 2017
    Messages:
    1,121
    Likes Received:
    499
    Gender:
    Male
    אז לא במאי אבל ביולי, איזה מפגר יצאתי
    אני חושב שאני חתום על אחד ההימורים הכי גרועים בתולדות ההימורים פה אז כל הכבוד כי גם לפספס ככה דורש כישרון
    פגעתי בעולה אחת ואולי בזוכת גביע.