חדשות, שמועות ועידכונים

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by לירן, May 24, 2004.

  1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    כמה מוכשר? מגיל 18 מדברים עליו כשחקן גדול, עתיד ורודף ובינתיים הוא הגיע לכותרות על פלילים.
    זו בדיוק הסיבה שאני חושב שהוא לא יצמח לכלום. כי בניגוד ללזארידיס ואפילו דאן אין לו תשוקה לכדור (כשדאן לא פצוע הוא ממש טורף את הכדור), הוא שחקן מאוד אנוכי ועם אופי בעייתי מאוד.
    ברוס אוהב קשרים לוחמניים - לזארידיס, קלמנס, איזט, סבאג' (לפני המעבר לרוברס) שנותנים 200% על הדשא. אני בספק גדול אם פנאנט כזה (למרות שמצד שני אחרי הכלא באמת יהיה לו רעב לכדור, אז מי יודע).
     
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    כמו שקירק אמר, בירמינגהאם מבחינתה עשתה עיסקה טובה למדי, שכן פנאנט עם כל בעיות האישיות שלו הוא עדיין שחקן עדיף בהרבה על כל שחקני הכנף המדומים של הכחולים, שכל קשר בינם לבין טכניקה הוא מקרי בהחלט. ובעיני גם ארסנל עשתה עיסקה טובה מאוד, כי יש לזכור שחוזהו של פנאנט בהייבורי תם בסוף הקיץ ועדיף לקבל עליו סכום מזומנים נחמד מאשר לאבד אותו בקיץ בחינם, מאחר וברור כבר שונגר ויתר עליו בגלל הבעיות האישיות שלו ושעתידו לא בהייבורי.
    ג'רמיין פנאנט בימין וג'וליאן גריי בשמאל נשמעים לי כשחקני כנף מעניינים ביותר, האם בעונה הבאה בירמינגהאם אכן תגיע למקומות המובילים לגביע אופ"א שהסגל שלה שווה?
     
  3. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    סך הכל ברמינגהאם קבוצה סולידית ביותר. אבל אם ברוס לא יביא קשר עושה משחק בעל יכולת גבוהה - זה שוב פעם יתפרק הרבה לפני המקום ה-6...
    מאזי איזט היה אמור להיות השחקן הזה אבל כשהוא ייצא מכל הקליניקות והניתוחים שהוא עבר העונה אני בספק אם הוא בכלל יזכור איך נראה כדורגל.
     
    Last edited: Mar 30, 2005
  4. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    אלן שירר דחה את פרישתו וימשיך לשחק גם בעונה הבאה.
     
  5. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    אני לא רואה בעיה מבחינתו להמשיך גם עוד שלוש-ארבע שנים. ואם הוא היה מוכן, הייתי מחזיר אותו בלי היסוס לנבחרת.

    כואב לי הלב שאגדה וג'נטלמן כמותו זכה רק בתואר אחד בכל הקריירה...
     
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    היום, הארץ מפרסם שתי שמועות: בובי רובסון יאמן את נבחרת איראן, וויגאן מעוניינת בדיוויד באאאאאאאקהאם.
     
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    באיירן הודיעה כמתיחה לאחד באפריל שהיא החתימה את דיוויד בקהאם.
     
    Last edited by a moderator: Apr 4, 2005
  8. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    הפתעה מפי יושב הראש הלכאורה קמצן של אסטון וילה, דאג אליס. מסתבר שהבוס הגדול מתכנן לשחרר לדייויד אולירי עשרים מיליון ליש"ט לחיזוק בקיץ. די מרשים בהתחשב בעובדה שהיינו בטוחים שהסכום יהיה רק 4 מיליון.

    לדעתכם אולירי למד איך להשקיע את הכסף שלו מתקופת לידס הבזבזנית, או שטעות לעולם חוזרת והוא שוב יזרוק את הכסף על שמות נוצצים במקום שחקנים יעילים ומתאימים יותר לסטנדארטים של וילה?
     
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    אכן הפתעה חיובית. אני בדיעה שלוילאנס יש סגל מצויין, רכישה של מגן ברמה גבוהה, בלם נוסף לרוטציה (מה לעשות שלאורסן פצוע כל הזמן) וקשר או שניים יהפכו אותם לקבוצה אימתנית ביותר.
     
  10. MUFC - 1878 Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    1,938
    Likes Received:
    0
    במצב כזה אני חייב להגיד לואיס סאהה בדרך לווילה.
    אולירי נישאר אולירי ולא יקח סיכונים ויקנה שחקנים ולא שמות, הוא יקנה שמות כדי שאז אים יכשל יגיד "אבל מה? קניתי שחקנים גדולים"
     
  11. MUFC - 1878 Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    1,938
    Likes Received:
    0
    אולי תביא לינק ישר לשם? כי לא מצאתי ולא הבנתי מה אתה רוצה.
     
  12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    שימו לב חברים: ניוקאסל הודיעו היום שצמד המתקוטטים בוייר את דאייר ישארו במועדון למרות המחזות המבישים של יום שבת, אך בוייר נקנס בסכום חסר תקדים לטעמי, של משכורת של 6 שבועות, משמע 250 אלף פאונד (בערך 2 מיליון שקלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ).

    מה מזעזע אותי בכל הסיפור? המשכורת השבועית של בוייר כמובן... מישהו מכם האמין שהמגפייז משלמים לגולם הזה יותר מ-40 אלף פאונד לשבוע, אחרי כל הבעיות שהיו איתו בשנים האחרונות?

    ניהול נפלא יש בניוקאסל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  13. toon-UPON-tyne Member

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    1,273
    Likes Received:
    0
    הוא הגיע בחינם.... וגם בלידס אני בטוח שהוא קיבל סכומים כאלה, זה די סטנדרטי כבר... יש שחקנים שהיית מתפלא הרבה יותר... למשל אתה יודע שרובי הפאולר השחקן בעשיר ביותר באי הבריטי? (היה על זה כתבה לפני כמה ימים , חלק מההון אבל על עסקאות נדלן) ואנ בטוח שהוא מקבל בסיטי סכומים כמו של בוייר בניוקאסל.
    בקשר לעונש, אני הייתי חושב שיותר מתאים כנס של ארבע ושיוחזר הכסף על המשחק הזה לאוהדים.

    אם השתמע שאני מגן על הניהול בניוקאסל, זה בכלל לא הכוונה.
     
    Last edited by a moderator: Apr 4, 2005
  14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    ביזיון, ואם ככה הם מתנהגים אחרי אירוע שערורייתי כזה, הם יישארו בבוץ גם עונה הבאה.
     
  15. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    אצלנו בוייר הרוויח 15 אלף לשבוע, ואף אחד לא התבייש לפרסם את זה. מצחיק שדווקא לאחר ארבעה חודשים זוועתיים שלו אצלנו ניוקאסל החליטה להחתים אותו על חוזה פי ארבעה יותר גבוה, וגם אנחנו הבאנו אותו בחינם כך שאין קשר.

    לגבי העונש- הוגן וצודק, לא יותר. אין מקום לאלימות בכדורגל, לא ביציעים, לא במגרש, בטח ובטח לא כלפי שחקנים בקבוצה שלך מול 50,000 צופים שרואים בהם מודלים לחיקוי. אני הייתי אפילו משעה את שניהם מפעילות בפרימיירשיפ, זה לא שניוקאסל מתמודדת על איזה כרטיס אירופי או משהו.

    ולמה לעזאזל דאייר לא נקנס?! ראיתי גם אותו שולח כמה אגרופים.

    ------------

    בלי קשר, מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל קורה בצ'לסי? מוריניו באמת עד כדי כך דפוק שהוא מאיים לעזוב כי לא מערערים על העונש שלו? הרי זה ברור שאופ"א החמורים רק יחמירו איתו בעירעור.