הישראליות באירופה 2019/20 - כבר בסוף אוגוסט הישראליות מסיימות את דרכן באירופה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, May 25, 2019.

  1. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,694
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    ובניקוסיה אין אנשים שמחוברים רגשית לכדורגל הקפריסאי?
     
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    מועדון שמוכר שחקנים ברווח לשאלקה, אטאלנטה (בלם הרכב בעונה מצוינת שלהם שלקחה אותם לבתים בצ'מפיונס), בורדו ונירנברג. לפני שנתיים הכניסו 12.5 מיליון יורו ממכירת שחקנים, זה התקציב השנתי של הקבוצה שאתה אוהד בעונת שיא תקציבית.

    איזה זלזול מגוחך.
     
  3. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    איזה איש צבוע...
    לא יאמן...
    פתאום מנפנף לי בתקציבים...

    בוא תספר לנו על ההצלחות הגדולות של לודוגורץ בליגת האלופות ובליגה האירופית ששווה לנו לשאוף שתהיה לנו אותה אלופה כל שנה כמו בבולגריה.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    הם מועדון ששואף להתקדם, מכירת שחקנים היא השאיפה של מועדונים ברמה הזו כדי להחזיק את עצמם ולצמוח. להכניס מיליונים ממכירות שחקנים זה חשוב (יש לציין, הם קונים בסכומים דומים לאלה של ישראליות).
    ומעבר לכך, מדובר במועדון שעלה לליגה הבכירה בארצו לפני פחות מעשור וכבר הספיק להיות בשמינית גמר הליגה האירופית, פעמיים בשלב 32 האחרונות של האירופית דרך הבתים ופעמיים בבתים של ליגת האלופות כולל מקום שלישי שהוביל אותם ל-32 האחרונות של האירופית פעם נוספת, שלישית. זה כזה סטנדרטי למועדונים ישראלים? איך אפשר לזלזל בזה?

    המצב בבולגריה (שבשנתיים האחרונות יש בה יותר תחרות, בעונה החולפת הוכרעה האליפות על חוזה של נקודה) רלוונטי בבולגריה, בה לודוגורץ בבעלות אוליגרך והשאר קבוצות בסדר הגודל של נתניה בערך מבחינה תקציבית, זה רחוק מישראל. לא משווים תפוזים לאגוזים גם אם זה מתחרז. יותר זרים בישראל לא אמורים לגרום לפערים גדולים מהיום בליגה בישראל, רק ליותר אפשרויות.
     
    לירן and DRORIKO like this.
  5. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,694
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    חחחחח גם מי ישמע מי זאת שחטאר דונצק, מוציאה 6 מיליון על שחקן שבמכבי פ"ת נראה פחות טוב מיוסי בניון, קשיש שבסוף העונה פרש והלך להיות מנהל מקצועי שתבין חחחח וספרטה פראג הוציאה 3 מיליון יורו על טל בן חיים אתה קולט? כן ההוא שחוץ מלעשות ספרינטים על הקו לא יודע כלום, תאמין לי בדיחה של מועדון ובדיחה של ליגה. גם מה הדרוריקו הזה מבלבל על הליגה הבלגית? קבוצת צמרת שם הביאה את אופיר דוידזדה להרכב ועוד שילמה עליו מיליון יורו. מי ישמע דיברתם על הפרמייר ליג פחחחחח תאמין לי אחי רק כדורגל ישראלי, עזוב אותך מהגויים האלה כולם מפגרים חחחחח תעביר תעביר ת'ג'וינט
     
    Last edited: Jul 12, 2019
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    גם מפורטו ובנפיקה לא נפלתי
     
    ^itay^ likes this.
  7. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    מישהו פה זוכר שבאטה בוריסוב ניצחה את באיירן מינכן? מדינה קטנה זה רק תירוץ בשביל להרגיש טוב עם עצמנו.
    עריכה: סורי השטח של בלרוס לא כל כך קטן בעצם אז זו הייתה דוגמא לא טובה :)
     
    Last edited: Jul 12, 2019
  8. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    אני לא אמרתי שכן.
    אתם אלה שמתסכלים בקנאה על לודוגורץ ואפואל ניקוסיה ובהתאמה על הכדורגל הבולגרי והקפריסאי.

    מה שמשותף לכל הקבוצות שיכולנו להיות כמוהם אילו רק יכולנו גם להביא 6 ברזילאים ו 6 אפריקאים- הוא שליטה מוחלטת בליגה המקומית שייצרה המשכיות באירופה. אחרת מה למאריבור ולרמה של להגיע לליגת האלופות?




    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  9. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    עידן, אפואל ניקוסיה מצליחה בעיקר בזכות ספרדים מליגות משניות במדינה. לודוגורץ בזכות הברזילאים
     
  10. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    הם הצליחו באירופה כשהשתלטו על הליגה המקומית ויצרו איזו המשכיות באירופה. גם מכבי ת״א כשזכתה באליפויות רצופות הגיע להישגים יפים באירופה ואז פינתה את מקומה לב״ש שגם היא ייצרה איזה רצף ועשתה הישגים יפים באירופה.
    העניין הוא המשכיות.
    לודוגורץ עם 8 אליפויות רצופות.
    צריך להיות באמת גולם רציני כדי להשקיע כל כך הרבה ולא להגיע לשום דבר כשאתה אלוף בליגה המקומית על אוטומט.
    אתה כל עונה במוקדמות ליגת האלופות. צובר נקודות. עולה בדרוג. מכניס עוד ועוד כסף. מייצר המשכיות. מהווה מוקד משיכה משמעותי יותר לשחקנים.
    אני שם כסף שמכבי ת״א היתה עושה יותר מלודוגורץ אם כל עונה היתה לוקחת אליפות ואם לא אני חושב שמיץ׳ מזמן היה מאבד עניין.
    הבן אדם היה בדכאון כהמציאות הראתה לו שכנראה זה לא יהיה כזה קל להיות פקטור בליגת האלופות... וזה רק אחרי 3 אליפויות...


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Love Is Red likes this.
  11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    אני לא מסתכל בקנאה על הכדורגל הקפריסאי והבולגרי, בטח לא ברמת הליגות, כי אני יודע שבישראל זה יכול להיות טוב יותר משמעותית גם אם יהיו קצת פחות זרים משם (לודוגורץ עם 60+ אחוז זרים מתוך סגל של 25, בניקוסיה יותר) אבל יותר מכאן, כי הכוח הכלכלי בישראל חזק יותר אצל יותר קבוצות.
    לודוגורץ השתלטה בבולגריה כי היא ענק כלכלי בודד בין גמדים, מצב רחוק מישראל גם אם חושבים שזה דומה, והם גם מתנהלים מצוין בשוק ההעברות. בניקוסיה השתלטה בגלל סקאוטינג מצוין ומינוף הצלחות. אלה מקרים נקודתיים, כל אחד לגופו.

    כל מה שאני רוצה זה פתיחת האפשרויות לקבוצות הישראליות שחנוקות בשוק קטן באיכות נמוכה, מה שיוצר בועה הזויה שגוררת את הליגה הישראלית מטה בהשוואה לאחרות.
    וזה לא שמדובר ביצירת מצב יוצא דופן, המצב הקיים בישראל כיום הוא יוצא הדופן. ברוב אירופה יש לך מקום ליוצר זרים, ככה הכדורגל עובד בימינו, צריך להתקדם.
     
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    לודוגורץ הגיעה לשמינית גמר הליגה האירופית בשנה השנייה שלהם באירופה, בלי ניקוד ובלי עמיאת. הם פשוט ידעו להתנהל טוב ולבנות קבוצה טובה.
     
  13. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    אנחנו לא לוקחים בחשבון שלהביא עכשיו זרים ברמה גבוהה למזרח אירופה זה יותר קל מאשר להביא אותם למדינה שנמצאת במזרח התיכון. באירופה יותר קל להצליח עם הפרויקטים האלה.
     
    עידן444 likes this.
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    זה לא נכון בשום צורה. מזרח אירופה וישראל זה בערך אותו דבר עבור שחקנים, בטח כשאתה מדבר על לודוגרץ שזה חור תחת בהגדרה. צריך לדעת איפה ואיך לחפש.
     
  15. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    זה כן נכון.
    לודוגורץ ספציפית זה באמת חור...
    יש מי שיתאים לו ויש מי שלא.
    דיא אגב העדיף את ב״ש. גם לא בדיוק מנהטן.


    Sent from my iPhone using Tapatalk