חדשות, שמועות והעברות בקאלצ׳ו ד׳איטליה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ADP, Jul 16, 2016.

  1. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,388
    Likes Received:
    2,364
    Gender:
    Male
    רומא מחוץ לצ'מפיונס ליג שנה הבאה.
    אני לא מחכה להוכחות מתמטיות מארץ ושמה פנטזיה.

    אם אטאלנטה לא היתה מנצחת היום ו/או במקביל רומא לא היתה מאבדת נקודות היום = היה על מה לדבר.
    אבל אם גם אטלנאנטה ניצחה וגם רומא איבדה נקודות = אז העסק גמור.
    פיניטו לה טרגדיה.

    לאטאלנטה יש יתרון פנימי על רומא במאבק פנימי. וגם פער של 3 נקודות בטבלה.

    יעלה ויבוא מי שמאמין בכנות שאטאלטה תאבד 4 נקודות ב 3 המשחקים הבאים שלה (גנואה בבית, יובה בחוץ, ססאולו בבית)

    ובמקביל רומא תנצח את כל 3 המשחקים הבאים שלה (יובה בבית, ססאולו בחוץ, פארמה בבית)


    חחחחח.
     
  2. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,754
    Likes Received:
    3,838
    Gender:
    Male
    itzik.miro likes this.
  3. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,388
    Likes Received:
    2,364
    Gender:
    Male
    מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל סידרו כפי שסידרו את לוח המשחקים במחזור הקרוב?
    או לפחות מה ההסבר/התירוץ הרשמי של מנהלת הסרייהa..?

    למה אמפולי גנואה ואודינזה לא משחקות ביחד במקביל?

    למה לעזאזל יובה-אטאלנטה ונאפולי-אינטר כן משוחק במקביל?

    ממתי משבצים 2 משחקים במקביל במשבצת של 9 וחצי בלילה ביום ראשון?

    מה נשתנה?
     
  4. RubberSoul Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    4,187
    Likes Received:
    697
    פורסמו שעות משחקי המחזור האחרון.
    הוא יינעל ביום ראשון ב-21:30 עם 7 משחקים במכה, כשאם בולוניה תבטיח הערב את הישארותה המשחק שלה נגד נאפולי יזוז לשבת ב-21:30.

    עוד בשבת פרוזינונה נגד קייבו ב-19:00, בראשון טורינו-לאציו ב-16:00, סמפדוריה-יובנטוס ב-19:00.
     
    DRORIKO and טל. like this.
  5. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,388
    Likes Received:
    2,364
    Gender:
    Male
    מנהלים,
    בא לכם לפתוח נושא נפרד של ניחושים והימורים מי הולך לאמן את מי שנה הבאה?

    -או נעשה את זה פה?

    כי וואלה יש מצב שכמעט כל ה 6-7 קבוצות הגדולות באיטליה בקיץ הזה מחליפות מאמן.
     
  6. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    7,967
    Likes Received:
    2,751
    Gender:
    Male
    כן, ביום ב'. לדעתי.
     
  7. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,754
    Likes Received:
    3,838
    Gender:
    Male
    נשיא סאסולו:

    “We need a strong striker, like Simone Zaza and Gregoire Defrel, who both played for us,” Squinzi told La Gazzetta dello Sport.

    “I am not convinced by Babacar and I’m not entirely convinced on De Zerbi either. I like him, but he should really work on our defending more. While I am also waiting on finally getting to see Gianluca Scamacca on the field.

    “I don’t think we replaced Francesco Acerbi properly, we need a defender like him. Lazio’s good season is down to him, I consider him the best Italian defender, even if no-one else realises yet.”
     
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    ומה דעתך על זה?
     
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
     
    uri likes this.
  10. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,754
    Likes Received:
    3,838
    Gender:
    Male
    מצטער שלקח זמן, לא התעלמתי, הייתי פשוט עסוק בלפחד לעתיד קבוצתי ואחר כך ״לחגוג״ את ההשארות בליגה.

    האם סאסולו צריכה חלוץ? כן. דה זברי העדיף את בואטנג בעמדה הזו בחצי הראשון של העונה, וכשזה עזב דה זברי לא הצליח לראות באף אחד מהחלוצים בסגל כשחקן הרכב (ניסה את כולם). באבאקר עם 7 שערי ליגה בלבד העונה, והוא השחקן הפורה ביותר אחרי ברארדי (עם 8).

    האם מותר לו לא להיות משוכנע מדה זברי? כן. דה זברי הוא מאמן מבטיח שאחרי כמעט כל משחק של בנוונטו תחתיו מחיתי כפיים. הוא אמנם הפך את סאסולו שבעונה הקודמת הייתה עם ההתקפה הרעה בליגה להתקפית ומעניינת, אבל אחרי מעט מאוד משחקים של סאסולו מחיתי להם כפיים העונה והוא לא קידם אותם בכלל בליגה.
    אבל אני כן הייתי משאיר אותו.

    האם המחליף (ים) של אצ׳רבי לא באותה רמה? גם כן, כן. כלומר הם לא. אבל לסאסולו אין באמת אפשרות כלכלית להביא שחקן טוב ומנוסה כמו אצ׳רבי. יחד עם זאת אני חושב שאלה שישנם, כולם צעירים מבטיחים (כולל פרארי, שכבר לא כזה צעיר).
     
    itzik.miro and Un bombón like this.
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    קאדר החלוצים של סאסואולו נופל מרוב הקבוצות שסיימו מתחתיה, אבל הביקורת של סקווינזי כוללת חוסר דקות לסקאמאקה לאחר שנכשל בשתי השאלות רצופות (סריה בי והולנד).

    *לדעתי בבאקאר בכלל לא מתאים לכדורגל של דה זרבי וחלוץ חדש הוא must לקראת העונה הבאה. מישהו כמו אינגלזה או קרוטונה (בעסקה דומה ללוקאטלי).

    מותר לו הכל, אבל ביקורת פומבית שכזו נאמרת בדרך כלל על מאמנים שכבר סיימו את דרכם בקבוצה. כנראה שדה זרבי, עם הכיסאות המוזיקלים הצפוים בצמרת, לא סיפק לסקווינזי ביטחון לקראת העתיד.

    דה זרבי באמת לא קידם את סאסואולו בליגה (אותו מספר נקודות אם אני לא טועה כמו בוקי\יאקיני) אך חשוב לציין שהוא הגיע לגארבג' טיים מאוד מהר. ההגנה (שאיבדה את אצ'רבי) ספגה מס' כמעט זהה של שערים, ההתקפה (ללא החלוץ) כבשה כמעט פי 2 ביחס לעונה הקודמת, ופשוט כיף לראות את סגנון המשחק שלו מיושם ועובד (אפילו עם כלים פחות נוצצים) גם מול יריבות מצמרת הליגה.

    אם לסכם את כל זה בשני משפטים - דה זרבי מרגיש גדול על סאסואולו. סווינזי כועס על כך.
     
  12. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,388
    Likes Received:
    2,364
    Gender:
    Male
    Gasperini vicino al rinnovo con l'Atalanta. La Roma si allontana - Corriere dello Sport

    לא חושב שהבחירה בפטרקי היתה נכונה... אני בהתחלה שמחתי, כי השם שלו מלכתחילה עלה כדי לפתות את קונטה.

    אז את קונטה הוא לא הצליח להביא. ולא הצליח לפתות. (בעלים נבון כבר כאן היה עוצר ומפקפק אם כדאי להמשיך ולמנות את פטרקי ל DS)
    עכשיו - את גספריני הוא גם לא מצליח להביא. ולא מצליח לפתות.

    הוא לא מצליח להוציא לפועל את התוכניות הראשיות של המועדון... את המשימות שהוטלו עליו (ואני כבר לא מדבר על מקרה קונטה, שזו היתה כאמור המשימה שלשמה הוא בכלל עלה לראש הרשימה מלכתחילה)... זה אומר עליו הרבה. אי אפשר להתעלם מזה.

    אז נכון שיש נסיבות מקילות, ונכון שהפרסטיג' של רומא פגוע אנושות ושזה מצחיק אבל בת'כלס כרגע פרוייקט כמו של אטאלנטה מושך יותר ובטוח יותר מאשר הפרוייקט הרומאי וזו עובדה אובייקטיבית. עד כמה שלא נרצה להדחיק אותה.

    אך מעבר לכך: חייבים גם לדבר על הההתנהלות, והעמידה ביעדים, של פטרקי בפני עצמו. כי בינתיים הוא מציג רק רצף של כשלונות והקיץ עוד אפילו לא התחיל!
     
  13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    https://pbs.twimg.com/media/D76KZtkUwAYT2YD.Xxx:large

    לא הייתי בטוח איפה לשים את זה, אבל זה הקיץ שלדעתי בלוטי ובארלה צריכים לעשות את המעבר לקבוצה גדולה יותר.

    סוסי עבודה רציניים + כדורגלנים טובים באוברול שיכולים וצריכים לעשות קפיצה נוספת ביכולת שמסתכלים על החומר גלם.
     
    itzik.miro and Un bombón like this.
  14. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,388
    Likes Received:
    2,364
    Gender:
    Male
    אוסף נתונים ארעיים שלא ניתן לגזור ממנו כלום. בטח לא על המשך קריירה בקבוצה אחרת.

    "ארעיים" - לא הכוונה חד פעמיים. הרי יש פה נתונים מצטברים כמובן... אלא "ארעיים" הכוונה מוכי גורל. אנזונזי משחק כל כך הרבה רק כי אין אף אחד אחר על הבלטה שלו למשל.
    על חוסר ההתאמה (אפילו בתפקידים שדורשים ניידות) בין מס' ק"מ לבין כשרון ויכולת גם אין להרחיב. ולראייה מרטנס. לא מספיק לרוץ צריך לדעת גם מתי לרוץ. ולאן. (שוב עניין הארעיות. הרבה תלויי במאמן)
     
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    הכדורגל הלך לשילוב בין work rate + כיסוי שטחים ויכולת טכנית. לא סתם בולדוגים כמו ניינגולאן ו-וידאל מקדימה >>> אוזיל וחאמס.

    בארלה ובלוטי מתאימים לקטגוריה הזו (כל אחד בתפקידו). במחיר הנכון (30M-40M) הם שחקנים ששווה להמר עליהם.