מסאיי דגו פוטר אחרי סיבוב אחר בערך במקום השני. ארז בנודיס פוטר כמעט אחרי 2 סיבובים והיה במקום השני. הם אימנו אותו קבוצה בהפרש של עונה. דגו עם יח״צ מטורף, הרבה ראיונות, הוא מאמן צעיר שזה מושך. כן אני יודע שהפועל פ״ת בעונה טובה, אבל כמעט יורדת ליגה ויש לא מעט מאמנים בעונה מעולה בלאומית.
ראיתי עכשיו שהוט הולכים לעלות במהלך השנה סידרה חדשה שיצר אלי בן דוד מבובה של לילה, שגם משמש כשחקן ראשי בסדרה החדשה. ואז אני חושב למה ערוץ הספורט לא המשיכו לעוד העונה? זו הייתה התכנית הכי נצפית שלהם. לא מובן לי...
מה שמוזר גם שאני זוכר שהיו פרומואים כבר לעונה החדשה ומשום מה היא לא התחילה. בנושא אחר, אני לא מבין איך רוצים להתקדם פה כשמאמן שלפני שנייה סיים תפקיד כמאמן בהפועל חיפה וישר הולך לפרשן מאמנים אחרים.
נכון, שנה שעברה היו אמורים לעלות עונה לקראת חודש אפריל. אבל בסופו של דבר הם אמרו שהעונה לא תעלה מסיבות אישיות, ולא פירטו.
גבריאל תאמאש קיבל חודשיים עבודות שירות ו4 שנים שלילה. אני לא יודע מה הן אותן עבודות, אבל שילמדו אולי מויקטור מרעי. כבר יותר משנתיים שהבחור מעביר אימונים במגרשי אספלט בחדרה למועדון של חוסים. אני לא רואה אותם מלבד בימים האלה, אבל הם כל כך מאושרים וזה מרגיש כמו הפיק של השבוע מבחינתם. (הבנתי שזה בהתנדבות מלאה אבל לא באמת יודע) חטאב, אספה, תאמאש - תמיד יהיו כדורגלנים בישראל שיסתבכו בפליליים, אך כל עוד העונשים הם עבודות שירות, זה נראה לי כמו אחלה עבודת שירות לכדורגלנים. חשוב. כבוד לויקטור מרעי.
התשובה היא פרנסה, שזה אגב אותה תשובה לשאלה למה הם מוכנים שבעלי הבית יכו אותם עם מלקות תוך כדי שהם מרוחים בצואה רותחת. בלי חלילה לזלזל, אבל זה לא שמחכה להם בחוץ ג׳וב באמדוקס.
פרנסה הכל טוב ויפה, זה הכי לא מקצועי שיש. אחרי זה מתפלאים שבמקומות אחרים מתקדמים ואנחנו הולכים אחורה. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
במקומות אחרים המאמנים מרוויחים מספיק כסף בשביל לפרגן לעצמם מנוחה(ואפילו שם יש לך את מוריניו ששניה אחרי הפיטורים הלך לפרשן). המאמנים בארץ לא יכולים להרשות לעצמם את זה. אני שופט את הפרשן נטו מבחינה מקצועית. מוטי איווניר ואייל לחמן נכשלו בכמעט כל קבוצה שאימנו, האם זה גורע מהם כפרשנים? לדעתי לא.
ובכלל איווניר מפרשן תוך כדי שהוא מאמן קבוצה בליגה לאומית.. שוב ברור שהם לא מרוויחים כמו בחו"ל אבל זה כל כך לא נראה טוב. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
בושה של טור. כמו שאמרת, בניון קיבל כבוד ענק ממועדון שאפילו הוא לא מזוהה איתו ולא הגיע איתו להישגים. פלג תמיד מחפש את הרע.
כבר כתבתי פה שלדעתי הקבוצות המוזרות האלה שהוא מאמן זה יותר חלטורה בשבילו(אני לא מדבר על הפועל תל אביב) אותו כנ״ל עם לחמן
גם רון עמיקם כתב בספורט1 ומעריב משהו בסגנון של: 'אפשר היה לעשות את זה טוב יותר', אני חולק על שניהם. בניון שחקן גדול אבל היה בקבוצה הזו בסה"כ עונה אחת, בית"ר עשתה מעל המצופה, בשחקני העבר היו חסרים לי יותר רוסו, פראליה ויעקובו אם הדבר היה מתאפשר ופחות החברים מליברפול כי זה היה לא ריאלי, אני נותן לבית"ר ירושלים ציון 10 על הכל, באמת. מה גם שיש עוד הפתעות בהמשך. לא צריך לחפש את הרע.
על מה ציון 10 בדיוק? המינוי של בניון למנהל מקצועי זה האמא של הפופוליזם, בדיוק כמו כל ההחלטות של חוגג מאז שהגיע למועדון. זה הרי לא שהוא ישב לשיחה מעמיקה עם יוסי ובדק מה האג׳נדה המקצועית שלו כג׳נרל מנג׳ר. זה נטו בגלל השם, אם היו קוראים לו יוסי כהן הוא לא היה משתין לכיוון שלו. עכשיו יכול להיות שיוסי יפתיע ויתגלה כמח כדורגל מבריק, לא פוסל, אבל אין לנו באמת מושג מה הידע שלו, בדיוק כמו שלחוגג אין מושג. אה כן ויש את העניין הלא סגור הזה של הסוכנות שחקנים של דודו אוואט ושל הגיס(?) של בניון. עניין שנשאר מעורפל. יוסי עצמו הכחיש כל קשר וגם איים לתבוע אוהד שכתב על זה(את עירד צפריר שפרסם את זה הוא לא תבע, מעניין למה)
בספרד אסור למאמן לאמן שתי קבוצות בעונה בשתי הליגות המקצועניות. לטעמי זה נכון, אבל רק לגבי מאמנים שמתפטרים כדי לאמן בקבוצה אחרת. מאמן שפוטר זה פחות ברצונו. ככה צריך להיות גם בארץ. להפסיק את הביזיון הזה שמאמן יכול לעבור קבוצה כאילו כלום ולהשאיר את הקבוצה הקודמת שלו בידיים ריקות.
חחח שרצקי אומר עכשיו שקשטן לא מאמן וכו'. איזה מביך. חשוב שהם יישארו, אחרי הירידה של סכנין צריך שיישאר קצת בידור בליגה הזו.