ליגת האלופות - חצי הגמר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י alexshw, ‏30/4/19.

  1. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,851
    לייקים שהתקבלו:
    1,898
    תרשו לי כבר להסתכל על הגומלין בארנה.
    סיסוקו יוצר לטן האח בעיה לא פשוטה וזה פשוט כמו להתמודד עם וואקמה רק בקישור, אני הייתי רוצה לראות את כובד המשחק עובר לאגפים כי אנחנו יכולים לעשות שם בלאגן.

    סון הוא היום סופרסטאר וכבר הוא הוכיח את עצמו במאני טיים ואיתו המשחק יהיה אחרת. בכל מקרה במקום טן האח הייתי מסתכל קצת על המשחק האחרון של ווסטהאם.

    מקווה שנעבור כי בסך הכל באמת שהיינו מדהימים, אנחנו צריכים ללחוץ באחריות וללמוד מהמשחק של סיטי נגד טוטנהאם בדרך כלל החברה הצעירים שלנו ידעו איך לבוא למשחק השני ולעשות את העבודה.

    כמו שלאייאקס לא יהיה פשוט במשחק הבא גם ככה הארנה יתן את הבוסט שלו. שיהיה לנו בהצלחה


    נ.ב היה עצוב מאוד לראות את סופר יאן :(

    Sent from my SM-N950F using Tapatalk
     
  2. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    טוטנהאם הייתה רוצה להגיע למעמד הזה לעיני הקהל שלה עם סון וקיין בהרכב וגם כשהשחקנים לא נופלים מהרגליים, ריחמתי עליהם וכמובן שזה עוזר לאייקס שההתאחדות דוחה עבורה משחקים בליגה או משהו כזה ויש רגליים טריות. פוצ'טינו הודה בעצמו שטעה במערך, אבל הביקורת לדעתי צריכה להיות בקטנה ולא מוגזמת. לוקאס מורה שיחק כמעט לבד ביום מזעזע של אריקסן ולא יאומן ששני המגנים לא יודעים להרים כדור. חבל שאף אחד לא בעט מרחוק אגב. אייקס יכלה לסגור עניין אבל נרס פגש רק את הקורה. אבל איך אמרו שם? זייך: "בית, חוץ, ליגה, צ'מפיונס - אנחנו פשוט נהנים". אייקס מדהימה וקשה לי לראות אותה בועטת בדלי למרות שלהיות בכובע הפייבוריטית זה אחרת. ומדהים שהיא משתווה לאייקס הגדולה, בימי שאחרי חוק בוסמן. מעריץ את החבר'ה האלה.
     
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,450
    לייקים שהתקבלו:
    5,666


    מהמם פשוט. שמח בשבילו.
     
    אלעד, Civil ו-AFCA אוהבים את זה.
  4. AFCA Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/09
    הודעות:
    1,453
    לייקים שהתקבלו:
    290
    מדהים. לא ייאמן שאפילו בעונה של הגמר אירופית כולנו ירדנו על בוס שולטמן שחקן הרכב וטטה בספסל. שיחק כמו בוס גם אתמול וגם בטורינו.
     
  5. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    https://ssl.c.photoshelter.com/img-get/I00004_zw98F6zfk/s/1200/I00004_zw98F6zfk.Xxx


    הערב ברצלונה נגד ליברפול, זמן טוב להיזכר אולי במשחק הגדול ביותר בקריירה של אלבארו ארבלואה: היום בו שיתק את ליאו מסי בקאמפ נואו. הטריק של ארבלואה כמגן שמאלי עם רגל הפוכה שימנע את החיתוך של מסי לאמצע התברר כמוצלח. זה קרה בשמינית גמר ליגת האלופות 2006/07 וליברפול הפכה פיגור לניצחון 1:2 בקאמפ נואו. ארבלואה עצמו הצטרף לליברפול רק 21 ימים לפניכן מדפורטיבו לה קורוניה. בגמר נגד מילאן באותה עונה הוא עלה מהספסל בדקה ה-88.

    ליברפול של אז הייתה כלכך שונה מזו של היום. מרכז השדה היה מפלצתי עם השילוש הקדוש לעומת התקפה עקרה. מעניין עד כמה היא מסוגלת להתאים את עצמה ולשחק חכם אבל לא להחנות את האוטובוס. קלופ בעצמו דיבר עד כמה מאמנים חיפשו לצאת משם עם משהו ולא להיגרר לבונקר, אבל לא הייתה להם ברירה.
     
  6. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,836
    לייקים שהתקבלו:
    20,933
    לא נבוא להחנות את האוטובוס, אבל יכול להיות שהנעת הכדור של ברצלונה פשוט תדחוף אותנו אחורה.
     
  7. Maccabi_Haifa Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/06
    הודעות:
    955
    לייקים שהתקבלו:
    210
    היי חברים, מישהו יכול לשלוח פה קישור למשחק באינטרנט באיכות טובה? אני אפילו מוכן לשלם אם יש אפשרות.
    תודה.

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk
     
  8. Bayern Straße nach sechs

    הצטרף ב:
    ‏2/7/08
    הודעות:
    917
    לייקים שהתקבלו:
    57
    ציפיתי בזמנו למפגש של דורטמונד של קלופ נגד ברצלונה. לצערי, יש מפגשים שלעולם לא נזכה לראות. זה בודאי אחד מהם.
    אמנם ליברפול בצלמו של קלופ, אבל ברצלונה של ואלוורדה תלויה בצורה נואשת במסי. לא המפגש עליו חשבתי. אבל עדיין קרב מרתק.

    חבל לראות שפרמיניו לא פותח. אין דבר שיותר מאכזב במשחקים גדולים מפציעות/הרחקות של שחקני הרכב, בין אם הם שחקני מפתח או לא. אולי במחצית השנייה הוא יוכל להשפיע.

    אחד בפה אחד בלב אצל קלופ. קאמפ נואו זה עוד אצטדיון בשבילו, אבל לפתוח עם גומז במקום טא"א הוא יודע כמו גדול. וגם אם הציטוט טיפונת הוצא מהקשרו, ההחלטה הזאת בכל זאת מעידה שעדיף לשתוק לפעמים.
     
  9. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,836
    לייקים שהתקבלו:
    20,933
    לגמרי הוצאה מהקשרה. הוא אמר שהקמפ נואו זה איצטדיון כדורגל, לא בית מקדש. צריך לבוא ולשחק.
     
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

    הצטרף ב:
    ‏29/9/07
    הודעות:
    6,701
    לייקים שהתקבלו:
    976
    אנחנו באים לשחק מול ברצלונה, אנחנו לוחצים אותם גבוה והם פוצעים לנו שחקן. לך תבין.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    הבצורת הנצחית של לואיס סוארס בצ'מפיונס ליג הגיעה לסיומה בשעה טובה.
     
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    מחדל עצום של מרכז ההגנה. ואן דייק ומאטיפ פשוט ישנו בעמידה. טעות קשה.

    Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
     
  13. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,627
    לייקים שהתקבלו:
    2,442
    אוי מאנה מאנה...
     
  14. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,572
    לייקים שהתקבלו:
    26,847
    מין:
    זכר
    1) יד ברורה של מאטיפ שמחייבת פנדל
    2) מאנה עושה מפיקה קציצות.
    3) מסי עשה ניימאר.
     
  15. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    בוא נגיד שהפנדל של פיקה על מאנה הרבה יותר פנדל מהיד של מאטיפ, ומבחינתי אין תלונות גם על הפנדל הזה שלא נשרק. אבל מעבר לזה השופט מחורבן. איך הוא לא רואה תפיסות בחולצה ותאקלים שעוצרים מתפרצת ולא מוציא עליהן צהוב?!

    בגדול אין הרבה הפתעות. גם בלי שני שחקנים חשובים ועם מערך של ארבעה נגרים בקישור, אנחנו נראים יותר טובים כקבוצה מברצלונה. אבל יש לה 3 אינדיבידואלים גדולים שמספיקה להם חצי טעות כדי להרוג אותך. חייבים לתת פה שער חוץ.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.