דיון החדשות 2018/2019

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Butragueño, May 21, 2018.

  1. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    @LFC-Gerrard1
    קשר שמאלי אוהד מכבי חיפה לדעתי.
    בכל מקרה מסכים עם התגובה שלך.
     
  2. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,622
    Likes Received:
    26,867
    Gender:
    Male
    ספורטיבית כן, גם בקטע של מחלקות צעירות.
    אבל כדורגל לא מעניין כלב מת שם.


    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
     
  3. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    בשבילי זאת נסיעה מהגיהנום וזאת אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה שירדו, אבל לא כמו שאני רוצה שהמועדון הזה יעלם בגלל חוסר העניין שהוא מייצר והבעלים הדוחה שעומד בראשו.
    אפשר לדעת מה כל כך נורא בזה? האמירה על הנסיעה לשם הייתה חצי בצחוק, אני ממש בהלם שאנשים לוקחים את זה כל כך קשה. מה נסגר אתכם?
     
  4. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    אני מסכים שקרית שמונה מקומה בליגת העל. רק רוצה להבהיר שהייתי פעמיים בקרית שמונה וזו אמנם נסיעה קצת יותר מבחינת זמן לנתניה מאשר מבאר שבע אבל הרבה יותר מעייפת ואפילו קצת הסתבכתי באוטובוסים. בגלל זה אפילו מרגיש רחוק יותר.
     
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    אין בעלים אחד בליגה שלא "צבוע" לפי המדד שאתה מציב פה.
    עכשיו עולה השאלה מה אתה מעדיף, בעלים שתלטן וחולה תשומת לב שמשקיע כסף לאורך שנים בקבוצה שלו, או בעלים שהם לא כאלה אבל לא משקיעים?
    ובכלל, כמעט כל מי שנכנס לכדורגל הוא או חולה תשומת לב או על גבול העבריין(ג'קי, אברמוב, הלוזונים, טביב).
     
    Drama2 and EuropeGuy like this.
  6. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    אני לא מעדיף כלום, למה שזה יעניין אותי בכלל?
    זה שאיזי משקיע כסף בקבוצה שאין לי שום קשר אליה והיא לא מעניינת אותי או 99.9% מתושבי מדינת ישראל למרות שהוא ערימה של זבל כמו כל שאר הבעלים שמנית אמורה לגרום לי לגלות סימפטיה כלפיו?
    כן, השנאה שלי לאיזי היא על רקע אישי כי אני לא יכול שלא לשנוא בעלים שמכפיש באופן קבוע את המאמן והבעלים של הקבוצה שאני אוהד שהיא אולי השפויה היחידה בליגה הזאת על משהו שהיא עשתה והוא הולך ועושה את אותו הדבר. איש עלוב שההשקעה שלו לא מעניינת אותי אפילו בקצת.
     
  7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    אני גם לא מחבב את איזי, שיש לו היסטוריה עם הפועל תל אביב ארוכה בהרבה מההיסטוריה עם ב"ש.
    זה לא אומר שצריך לבטל כל דבר שקשור אליו, וההשקעה שלו בק"ש לא מובנת מאליה. חוץ מהלוזונים הוא הבעלים הכי ותיק בליגה, כנראה מאלה שהשקיעו הכי הרבה כסף מכיסם הפרטי בהיסטוריה של הליגה, והפך את קריית שמונה מקבוצת ליגות נמוכות לחברה קבועה בליגת העל. הקבוצה שלו לא הצליחה לצבור הרבה אוהדים בדרך, בין היתר כי כולם שם כבר אוהדים של בית"ר או חיפה, זה לא מעיב בשום צורה על ההצלחה שלו בתור בעלים.

    לא אוהב את הבן אדם, ומאחל לכל קבוצה בינונית-קטנה בליגה בעלים כמוהו.
     
  8. cheddar Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    7,724
    Likes Received:
    1,210
  9. Melikson24 Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    5,322
    Likes Received:
    2,714
    Gender:
    Male
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,322
    Likes Received:
    10,485
    לא משנה באיזה מקום היא תסיים, היא פשוט לא תעלה ליגה.
    למשל, אם יש 2 עולות והיא תסיים באחד משני המקומות הראשונים אז הקבוצה מהמקום השלישי תעלה, זה מה שקורה בהולנד, ספרד ופורטוגל.
     
    עידן444 and cheddar like this.
  11. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    3,399
    Likes Received:
    2,203
    איגוד השופטים הרקוב מגבה את תצוגת השיפוט במשחק ב"ש - בני יהודה.

    הפ' ב"ש - בני יהודה ת"א:

    1. בדקה ה-11 אבחן שופט המשחק עבירת הכשלה של מגן באר שבעי, אשר בוצעה תוך פגיעה ברגלו השמאלית של התוקף מקבוצת בני יהודה בתחום רחבת העונשין, ולכן שרק לבעיטת עונשין. שופט ה-VAR צפה בהילוכים החוזרים והמליץ לשופט לבחון את האירוע על גבי מסך ה-VAR, מאחר וסבר כי השופט שרק לעונשין בגין דחיפה. בהתאם להמלצה, שופט המשחק בחן את האירוע בהילוכים חוזרים ובזוויות שונות והחליט בצדק כי מדובר בעבירה המחייבת בעיטת עונשין, עקב ההכשלה ברגליים, בדיוק כפי שאבחן מלכתחילה. על כן, נותר השופט בהחלטתו לעונשין (מצ"ב סרטון המלמד מדוע החליט השופט על עונשין).
    2. בדקה ה-36 אבחן שופט המשחק עבירת דחיפה של מגן בני יהודה על תוקף מקבוצת ב"ש בתחום רחבת העונשין ולכן שרק לבעיטת עונשין. שופט ה-VAR, לאחר שצפה בהילוכים החוזרים, הגיע למסקנה מוצדקת כי אין מדובר בטעות ודאית וברורה של השופט (clear and obvious error), בפרט כאשר מדובר במגע גוף עליון, ולכן לא המליץ לשופט לבחון את האירוע על גבי מסך ה-VAR. הוועדה המקצועית מבהירה כי הגם שהאירוע אינו מצדיק התערבות VAR (בהתאם לפרוטוקול), הרי שמדובר ברף עבירות נמוך מדי והשופטים הונחו ויונחו להימנע משריקות לבעיטות עונשין במקרים מעין אלה.

     
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    לדעתי היה פנדל לב"ש, אבל אין שום מצב שהפנדל של בני יהודה זו עבירה ״שמחייבת בעיטת עונשין״. בדיחה.
     
  13. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,109
    Likes Received:
    6,560
    כן כן...
    שימשיכו לגבות...

    ה var פשט רגל.
    בכל מקום בעולם הוא עוזר לצמצם טעויות.

    כמה צפוי שבארץ זה הפך את השיפוט לעוד יותר מגוחך.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    גלצ likes this.
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,322
    Likes Received:
    10,485
    אני רואה על בסיס שבועי ליגה ספרדית וצרפתית ושם הVAR ברוב המקרים עושה את העבודה ומוסיף לצפייה, בתחילת השנה הייתי גם במשחק באחת הליגות וגם מהאצטדיון הVAR הוסיף לחווייה. הבעיה אצלנו שהשופטים כרגיל טועים בשיקול הדעת ובהבנת החוקה, ככה זה שלא משנה מה יעשו האיגוד יגבה אותם, הם יכולים להמשיך לטעות לטעות וכלום לא ישתנה. כך שלדעתי הבעיה היא בעיקר במקצועיות של השופטים ולא בטכנולוגיה.

    אגב, במשחק בשישי בין בורדו למארסיי היה מקרה זהה לאירוע מחצי גמר הגביע בין בני יהודה למכבי ת"א, בעיטה של סטרוטמן ממארסיי פגעה בשחקן בורדו ומשם עפה ליד. בלי VAR כנראה שזה פנדל, שופטי הVAR ראו את האירוע והחליטו ע"פ החוקה המעודכנת שאין שם פנדל והשופט גם במקרה הזה בחר לא ללכת לצפות במסך. וכנראה אם היה הולך יכל להתבלבל כי הכדור נוגע בבירור ליד אבל רק לאחר שניתז מהרגל של השחקן, ולכן אין פנדל בדיוק כמו במשחק של בני יהודה-מכבי.
     
  15. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    השופטים בארץ ברמה של הכדורגל הישראלי.
    אין מה לעשות לא יכול להיות כאן כדורגל ברמה של ליגה בלארוסית ושופטים של מונדיאל.