למדתי היום שאין מה ללמוד מניצחונות על מכבי פתח תקווה וביתר. כנראה שבוע הבא נחזור לסורנו . היום לקחנו את טעויות השופט וייצרנו מהם נקודות, גם זה משהו. בית''ר הייתה שווה יותר גולים ולנו היה שופט ומזל. Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
טעויות שיפוט חמורות באמת ביזיוניות הגיע הזמן לvar. חוץ מהניצחון לא לוקח כלום מהמשחק הזה. לויטה לוקח את ההזדמנות בשתי ידיים וזריהן נגד ביתר זה הזייה. לטעון שרוצים אותנו בפלייאוף זה שטויות
יותר גרוע מלהפסיד עם שיפוט כזה, זה לשמוע את קלינגר מתבכיין. זה שהוא היה צריך להגיע למשחק חוץ בטרנר כדי להלחם על הגורל של כל העונה זאת הבעיה, לא השיפוט. וזה לא שהוא בדרך כלל חסר טענות לכולם חוץ מלעצמו.
זה אחד הפנדלים ההזויים שראיתי, אפילו מהיציע זה היה בחוץ באופן ברור. את הפנדל של טאהא לא ראיתי והאמת שגם ביציע לא שמעתי מחאות של אוהדי בית"ר, כנראה שזה משהו שרק בטלויזיה אפשר לתפוס. שיפוט רע מאוד שגם השפיע על התוצאה, בית"ר הייתה ראויה ליותר, נתנו דקות של בליץ אחרי הגול הראשון אבל במחצית השנייה נרדמו, לא נותן להם הנחות ומתנה את זה בפנדל השגוי שקיבלנו. באר שבע הייתה לא טובה, ההגנה הזאת פשוט קומדיה ואם לא לויטה שהיה ע נ ק זה היה נגמר אחרת אפילו למרות הטעויות. תצוגת שוערות שהביאה נקודות חד משמעית, להבדיל מהרוש שעדיין לא הביא נקודות בידיים שלו למרות שלא שגה יותר מדי. זריהן זה פשוט לא יאומן, בגדר תופעת טבע מה שקורה לו מול בית"ר. בלי המשכיות זה לא שווה כלום, שאף אחד לא יתבלבל. אני אולי בדעת מיעוט אבל מקווה שנסיים בסוף בפלייאוף תחתון כי זה יחסוך הרבה התבזויות והניצחון היום לא שינה יותר מדי, אבל יהיה כיף לישון הלילה אחרי ניצחון עם בישול של לא אחר ממאור בוזגלו. שימות הכלב הזה.
מאוד שמח בשביל לויטה. אולי סוף סוף יקבל את הקרדיט שמגיע לו. שוער הרבה יותר טוב מהרבה ליצנים שעברו פה בליגה בשנים האחרונות
סוף סוף טרנר הגיע (אמרתי עידן כהן או לא?), סוף סוף משחק אגפים, איפה היה כל הבכי במחזור הקודם כשהפועל תל אביב ניצחו אותנו מפנדל שלא היה? גם אז רצו קבוצות מסוימות בפלייאוף? יש, ואיזה כיף ההרחקה של בוזגלו בסוף המשחק, מאור יש רק אחד!