גם הדוד של שגיא כהן אוכל תראש כמה מגיע לנתניה מגיע לנצח כל 5 דקות. לשלמה שרף יש בטן מלאה על מה שקרה ב2001?
חחח האמת מזל שאני לא אוהד באר שבע, אחרת הייתי שובר את הטלוויזיה . התגובות של שליימה הרגו אותי מצחוק...איזה פרשן לא אובייקטיבי אלוהים ישמור .
יש לי הרגשה שהעיתונאים שלנו עברו עוד הטרלה לאוסף. מישהו ככל הנראה המציא שזלאטן טינף על רונאלדו, בין היתר הוא אמר, כביכול, "למה הוא לא בחר קבוצה מליגה שנייה לפני כמה שנים? הקושי האמיתי הוא לקחת מועדון כזה ולהוביל אותו לצמרת" עכשיו כל בר דעת יכול לזהות כאן הומור אירוני, העיתונאים לעומת זאת לא קלטו וציטטו את זה כמו תוכים, כמובן מבלי לציין בכלל איפה זלאטן אמר את הדברים, כלומר הם אפילו לא עשו בדיקה מינימלית. מלמד הרבה על איך שהתקשורת פה עובדת.
@DRORIKO שיש לך טוכמנים למינהם ושרף מעודד את נתניה ובכלל פרימואים שנראה לי לא יודעים אנגלית אז אין למה לצפות. אני יודע שיש לך בטן מלאה על דבידוביץ אבל הלוואי שחצי מהתקשורת הייתה עושה עבודה כמו שהוא עושה או אסף כהן.
כל האליפות האסיה הזאת מצחיקה, עצם זה שבערוץ הספורט כל הזמן מזכירים את הקרב הפוליטי האדיר בין איראן לעירק אומר הכל.