הפועל ת"א 2018/19 - האימפריה עוד תחזור

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏17/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,629
    לייקים שהתקבלו:
    26,868
    מין:
    זכר
    מבזבזים כסף על יועצים אבל בחיזוק? חלילה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/1/19
  2. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,727
    לייקים שהתקבלו:
    1,808
    מין:
    זכר
    רק שלא ייעץ להחתים את רושפלד ופליקס חלפון.
     
    alexshw אוהב/ת את זה.
  3. Jefecito Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/16
    הודעות:
    2,862
    לייקים שהתקבלו:
    841
    מין:
    זכר
    דיווחים שהם רוצים גם את ברלד בשביל לחזק את ההגנה.
     
    DavidM אוהב/ת את זה.
  4. Scouser Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/16
    הודעות:
    5,096
    לייקים שהתקבלו:
    4,660
    מריח יותר ויותר כמו ירידת ליגה. איזה ניהול עלוב.

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
     
  5. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/2/13
    הודעות:
    2,535
    לייקים שהתקבלו:
    852
    מין:
    זכר
    זה כאילו הניסנובים אמרו הירידה הקודמת אבות רבים לה, הפעם זה שלנו סוליקו ואף אחד לא יקח את זה מאיתנו
     
  6. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    גם את קלאודמיר הם החתימו
    עוד ברזילאי גמור.

    באמת הרבה זמן לא החתמנו ברזילאי מבוגר, שווה לנסות.
     
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,953
    מין:
    זכר
    מועדון שמתנהל כמו תוכנית ריאלטי, דווקא נראה לי דבר די טבעי שיחתים את שייע.
     
    EsheD אוהב/ת את זה.
  8. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    בטור ב-'וואלה ספורט', אורן יוספוביץ' קרא לניסנובים להתפטר| הפנטזייה של הפועל בחלון ההעברות היא חן עזרא| קלאודימיר כבר חתם, אין הרבה שמות של חלוצים וגיל יצחק מראשל"צ הוזכר כמועמד| על הקוריוז של שייע כבר שמעתם.

    *****

    אני מחכה שיהיה להפועל בעלים שקט יותר ועם קצת יותר כסף ושנחזור כבר להיות קבוצת צמרת או לפחות כזו שלא מביישת את החולצה. ביחס לגדולות תמיד היה לנו פחות כסף. הניסנובים לא מבינים בכדורגל והם קמצנים. לגבי המאמן - זה קרקס אבל קובי לא היה צריך לקבל זבנג בדיעבד ואני מרוצה. שייע פייגנבוים לא איש מקצוע, הראש שלו בגולסטאר, וצריך לשלב שחקני עבר במועדון אבל לא רק ככותרת אלא בתאכלס עם תפקיד, עם דומב ואלימלך ואנטבי כעוזר זה לא צלח, ובטח לא את ג'ימי טורק המרמור הזה. לגבי קלאודימיר - רכש שלא אהבתי, גמר את הסוס, ואם לא יהיה קשר התקפי נורמלי ועוד חלוץ - אבוד.
     
  9. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    https://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/6/Size272x202/899046.Xxx

    לפי ספורט5: הפועל מחפשת את הרכש הגדול באמת של חלון ההעברות בינואר: פנתה לסוכנים של חן עזרא וחנן ממן, בקרוב פנייה לבאר-שבע.

    עד עכשיו החתמנו קשר מעבר לשיא וחלוץ שלא שיחק, אבל אם השניים יגיעו זו רמה אחרת לגמריי, שני שחקנים שיכולים לעזור לנו להבטיח הישארות בליגה בהקדם. הפועל תצטרך לשלם ויפה, אין אפס פה, גם אם באר-שבע לא תדרוש דמי השאלה - יש להם חוזה כבד במונחים שלנו, וזה הזמן של הניסנובים הליצנים לעשות משהו. לשניהם אגב יש צורך מסוים לשפר את התקופה בהפועל: ממן פתח נפלא ב-2012/13 וגם כבש שער פסיכי נגד מכבי חיפה, אבל לאחר-מכן דעך, לא ממש עשה הגנה ואני לא זוכר שום דבר ממנו בחודשים האחרונים; חן עזרא, טוב, היה פצוע ואז נמכר כי לא הייתה ברירה.

    אם ממן יגיע זה אומר מרכז שדה אחרת לגמריי ואולי בגלל התחתית אנחנו ניגמל מה-4-3-3 הזה, לא פוסל 4-4-2 עם עזרא למשל ועוד חלוץ, וממן מתחת. אגב, אני רוצה שינסו את עמירן שקלים, לא זוכר ממנו יותר מדי, אבל פירנסמן מעצבן. מוטיבצייה זה לא מספיק, הוא מאבד המון כדורים.
     
  10. Mahranlala Member

    הצטרף ב:
    ‏7/12/17
    הודעות:
    2,011
    לייקים שהתקבלו:
    791
    מין:
    זכר
    אנחנו חייבים עוד חלוץ. ולא גיל יצחק.
     
    Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    הפועל ת"א הולכת בכל הכוח על שחקנים שמסוגלים להבקיע או לבשל, גם במחיר של פגיעה במרקם הקבוצתי או הטקטי, ואפשר להבין את זה.
     
  12. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    "הולכת בכל הכוח"?
    למה את מי הבאנו כבר?
     
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    "הולכת בכל הכוח" = "מנסה בכל מאודה"
     
  14. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    קצת חדשות: אופיר חיים מתמרמר על הפיטורים המהירים ואומר שלא באמת קיבל צ'אנס הוגן - התראיין גם ל-'וואלה ספורט' וגם ל-'ידיעות אחרונות'| בינתיים אין שום התקדמות עם שחקני הרכש, בטח לא עם חנן ממן או חן עזרא| לקראת הדרבי: קלאודימיר אמור להיכלל בסגל ואפילו בתמונת ההרכב, באמת? ספק לגבי אמיר עגייב| ואתם בטח חיכיתם לזה: לפי One, שייע יהיה 'יועץ בעלים' ויצטרף רשמית אחרי גמר צילומי גולסטאר.

    *****

    אני מבין לליבו של אופיר חיים וזה בסדר, הוא רק שכח שלא הייתה שום סיבה להפועל לתת לו את הצ'אנס הזה בכלל - הוא חסר ניסיון, רפואה מאמן טוב ממנו. מאחל לו בהצלחה. מקצועית, חשוב מזה - להפועל יש תחרות קשה והיא אנדרדוג מובהק בקרב על שחקני באר-שבע - אמנם בית"ר מתחמשת וחן עזרא יודע שבהפועל יוכל לשחק יותר, אבל לכו תדעו, וממן מבוקש גם במכבי חיפה. שתיהן יכולות גם לשלם יותר כסף, אבל הפועל צריכה לפעול ולהיות מהירה. לגבי שייע - אם זה היה קורה לפני 4-5 שנים עוד מילא, נניח אחרי עונת גולסטאר אחת, אבל הוא מחוץ לראדר ומה שקורה זה בדיחה.
     
  15. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    מתי גמר גולסטאר?
    חייב ששיע יבוא כבר לתת עצות.

    הוט הכניסו סעיף שחרור בחוזה?
    לדעתי 200 אלף יורו והוא אצלינו מחר.
     
    Scouser ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.