לא שמעתי את מזרחי כבר שנים אבל גם לי זכור שכשהייתי שומע אותו מפרשן הופתעתי מאוד לטובה. לא רק ביחס לתדמית שלו אלא בכלל ביחס לשאר העלובים שמפרשנים פה בתקשורת. התקשורת, בצורה כמעט כמעט מוחלטת, מצופפת שורות ומסנגרת על שחר. אלה כמובן האוהדים כפויי הטובה (מי יישמע יש מחאה מכוערת\אלימה...).
אני חושב שספורט1 מיתג את עצמו מזמן כערוץ הספורט הטוב ביותר בישראל, זה הרבה מעבר לזה שיש להם המון כדורגל, רק ליגת האלופות וספרד באמת חסרים, אבל בכל שנה יש גמר גביע טוב מאז, וזה מפצה, בצ'מפיונס גם היו שנים שהם שידרו את המשחקים הפחות מעניינים. יש תקצירים ואת הפינה הזו בסוף כל יום שבת, גול או משהו, ומעבר לזה כתבות איכותיות כמו של שרון דוידוביץ' על מוריניו, אינסוף פרומואים מתחלפים בעוד בערוץ הספורט מעדכנים רק לפני משחקים, כלומר בספורט1 סתם לפתע העלו קטע קצר של אדן האזרד וכתבו עליו משהו שזו חוויה לראות אותו. רק שיפסיקו את הסלוגן של 6 קבוצות רצות לאליפות ובכל מחזור משחק עונה... לגבי דיון ישן שהיה פה, אוהב את התשוקה של יונתן כהן לשידור ולכדורגל הישראלי, מבחינתי זה בסדר גמור, וגם טבעי שהוא מנסה לייפות את המציאות לעתים.
נשאר עוד מישהו שרואה את הערוץ הזה בכלל? זה כמו הערוץ הראשון כשערוץ 2 עלה לאוויר(ועוד ערוץ חדש ורענן-ערוץ הספורט)
אני רואה אם מכבי מפסידים במפעל הפרטי שלהם. כיף לראות את רסקין מתבאס, את מירי נבו אוכלת את הלב ואת האוזמן מנתח.
חייבים איזה עלה תאנה שיבקר קצת את וויצ'יץ'. הכי חשוב שכתבות ראשיות על זוסמן ואבדיה היו ויישארו. מחכה כבר לראיון עם זומן לקראת המשחק הקרוב שלהם. מעניין מאוד לשמוע מה יש לשחקן המפתח הזה להגיד.
הגזמתם, אין להם הרבה תכנים אבל עדיין יש להם את ליגת האלופות, משחק מרכזי של ליגת העל בכדורגל וגביע המדינה, אלה תכנים שמעניינים כמעט את כולם. בכדורסל (שאותי זה לא ממש מעניין אבל בטוח שיש כאלה שכן) יש להם הכל- ליגת העל, גביע המדינה, יורוליג ואנביאיי.
גם ערוצי One מתקדמים לחלוטין וממה שיצא לי לראות גם הגישה לכדורגל האיטלקי והסיקור וההגשה הם טובים. ועדיין ספורט1 לדעתי מעל כולם. ספורט5 הצליחו יפה עם המשחק המרכזי אבל נראה לי שגם את זה הם עשו רק כי לא הייתה ברירה, יש עייפות גדולה אצלהם. ליגת האלופות העונה משודרת במלואה שם להוציא משחקים בודדים שישודרו ברשת\קשת וזה יתרון, ושכחתם את הליגה הצרפתית(יצא להם טוב שאמבפה נשאר וניימאר הגיע, אחרת הרייטינג צונח בחצי).
הפסטיאיביץ' מגיע לשיא זמני כמובן עם בואו של המשחק נגד ב"ש. והפעם כלי התקשורת מאחדים כוחות עם ליקוק בניחוח צבאי לאיש שעף לסרפסבורג עם 120 מיליון, אבל שייט נגד חדרה ובני יהודה. הרסר! https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/48417364_1064052883777918_5256542557256548352_n.Xxx?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=93bcd8e7b4e71a266a8c90f2d789b9c6&oe=5CA11BDE https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/48421388_2247980485481819_2720356822711009280_n.Xxx?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=582b27b7a639dd70392cce676fba8e16&oe=5C96FF59
דסקל ביום ג'-יורד על ביבי על זה שאיים בתביעת דיבה על בן כספית דסקל ביום ד'-מאיים בתביעת דיבה על חבר'ה שהוכיחו שהוא מעתיק כתבות תנו לי עוד קצת צביעות שמאלנית בבקשה
צנציפר מפרסם ״חשיפה״ בידיעות אחרונות שבניון סיכם בבית״ר עד לסוף העונה שבסופה יפרוש ויהיה חלק מהצוות המקצועי. חבל רק שזה כבר פורסם לפני יותר משבוע בישראל היום.